Het is 23:20

Sommige mensen vragen nog weleens aan mij waarom ik deelneem aan bepaalde medische onderzoeken, ook gebruikmaak van probleem oplossers gewoon te koop bij de drogist.

Zelf was\ben ik klaar met het leven, moet het nu gaan bewijzen.

Deelname aan onderzoeken is dus juist erg belangrijk!

Buiten pijnstilling en medicatie die kwalen direct aanpakt, nuttig ik niets meer,

de snoepjes van de drogist pakken wel vermoeidheids- kwalen aan, dus dat nuttig ik ook gewoon.

Wil goed bij de pinken zijn wanneer ik mijn 2e Euthanasie gesprek zal gaan krijgen, ik verwacht deze op hele korte termijn. Zelf toon ik netjes aan wat er speelt binnen mijn lichaam + wat ik er aan doe.

Door diverse wetgeving is het traject waar ik in zit een soort van afval putje aan het worden helaas,

ik koos en kies daar niet voor. ‘Binnenkort’ volgt er een uitgebreidere blog hierover, ben echt op nu.

Het klinkt misschien ‘gek’ ?

Aan mijn euthanasie verzoek, zal misschien nu een spoed procedure aan gekoppeld gaan worden. Werk van binnen naar buiten. Met mijn benen\voeten qua onthemings problematiek gaat het nu veel beter nu ik de verzorging daarvoor heb stop gezet.

Weet heel goed wat ik doe dus, het psychiatrisch onderzoek bleef\blijft maar uitgesteld worden door andere factoren die buiten mij om gaan. Binnen een weekje of 2 krijg ik een evaluatie gesprek met medewerkers van de Levenseinde Kliniek, zij gaan dan ook echt zien dat ik een wrak met veel doorzettingsvermogen ben kort samen gevat.

Alles wens ik netjes af te ronden, blijf ik ook voor strijden. Eind dit jaar nog, hoop ik wel weg te zijn.

Een beetje deskundigheid gevraagd.

Ondanks het mooie weer van vandaag, bleef en blijft mijn lichaam mijzelf wel steeds meer en meer te gaan pesten. Heb intussen naast diverse medicatie ter verbetering van mijn gezondheid, ook de zorg omtrent mijn enkels volledig stop gezet.

Laatst genoemde, oogt naar mijn eigen idee achteraf gezien, ook nog een hele mooie keuze te zijn geweest. Behalve dat mijn onderbenen en voeten er steeds schilferiger uit gaan zien, en weer een beetje jeuk begin te voelen bij mijn linker onderbeen begin te voelen, werden en worden deze beide genoemden zeker niet meer zo dik als dat deze vroeger werden wanneer ik de zwachtels  van mijn enkels afhaalde om mijzelf even te kunnen gaan douchen (het omkleden duurde en duurt vrij lang bij mij zelf).

Kreeg wel eens op mijn donder, wanneer ik te vroeg begon aan mijn zelfstandige douch plannen.

Heb een poosje terug van een FNV  ‘collega’, een nieuwere PC ontvangen met Windows 10 erop, op mijn vorige stond Windows Vista. Deze kast stond\staat voor een deel al wat mooier ingesteld dan dat ik vooraf verwacht had, heb hem nu intussen bijna zo weten in te richten, dat alles zo gaat werken zoals ik bij voorkeur zou wensen.

Mijn huishoudelijke hulp had op een maandag 1 vrij dag, de week daarop had ik haar zelf extra vrij gegeven omdat ik voor mijn eigen ook even een en ander goed op een rij wilde gaan zetten.

Zelf was en ben ik echt klaar met het leven, alvorens ik ooit eens een keer een psychiatrisch onderzoek mag gaan, die aantoonbaar kan gaan maken dat ik heel goed weet wat ik stelde en stel, was\is niet echt aangenaam, maar ik weet heel goed wat ik deed en doe.

Zelf was\ben ik een enorme chaoot, datzelfde ook op administratief vlak, in welke fysieke map zat\zit welk formuliertje ook al weer kort samen gevat?

Schijfindeling van dit systeem heb ik in 4en gedeeld:

  1. Originele status met Windows 10 (Onzichtbaar).
  2. Ruimte voor meerdere herstelpunten (Onzichtbaar).
  3. De C: Voor Windows, Open  Office en overige software als mail programma’s, browsers et cetera (zichtbaar voor iedereen mits je het opstart wachtwoord kent).
  4. De D: Op die schijf staan nu 15 mappen, vermoedelijk zal het nog wat minder gaan worden, maar juist daar zul je o.a. Mijn documenten, Mijn Afbeeldingen en Mijn Downloads aan gaan treffen.

Zelf wil ik van mijn oude kast, die bijna hetzelfde is ingericht als bovenstaande, de inhoud daarvan gaan kopiëren naar de D: schijf van deze kast. Heb een alles in 1 abonnement van Ziggo, mijn Wifi bewust uit staan mede doordat er hier wel vrij veel open internet verbindingen te zijn wanneer je kwaad wilt.

Hoe zou ik mijn oude PC die nu in mijn kantoortje staat, kunnen gaan instellen als soort van server?

Uit mijn hoofd zet ik daarbij de I schijf gewoon op delen, met wachtwoord indien mogelijk onder Windows Vista. Vervolgens kan ik dan vanuit de PC in mijn woonkamer, alle gegevens van PC kantoor over pompen naar hier (PC Woonkamer).

In totaliteit zal er iets van 300 Gig over gepompt moeten gaan worden van daar naar hier, was\ben in het bezit van 2 type hardschijf readers, die bekabeling is wel zo netjes weg gewerkt, daar kan en wil ik ook niet mee gaan ‘klooien’. Weet wel hoe het moet, maar dan zou ik aan vrienden moeten gaan vragen:”Klim even onder\achter mijn computer meubel”,”Trek de stroom en UTP bekabeling die ik nu aantrek ff los.”

Vervolgens kan ik 1 HD reader mee nemen naar mijn kantoor, de boel gelukkig wel zelfstandig gaan aansluiten, en kijken hoe lang het duurt om ongeveer 300 Gig te gaan overpompen naar de externe HD reader ‘nieuwste model’.

Tips zijn dus zeer welkom.    

Zelf was ik ‘blij’ met dit extra lange weekend.

Vrij recent had ik een nieuwere PC ontvangen van een ‘collega’ van mijzelf, op de meest ingewikkeldste punten staat deze nu zo ingesteld als ik het liefst zou willen. Softwarematig ook legaal, heb de beschikking over de licentie codes die bij deze kast horen.

De schijf(\schijven), gaan herindelen ging helaas even wat lastiger, dat werkte niet meteen volgens behoren en moest mijzelf even gaan redden met andere software dan Partition Magic. Op dit systeem waren al wel 1a 2 herstelpunten aanwezig, wil dat gebeuren nog extern gaan opslaan en uitzoeken of ik net als bij mijn vorige PC, een herstel punt gaan maken, die de laatste 4 juiste configuraties zich herinneren en in nood alles terug zou kunnen gaan zetten naar softwarematige instellingen v.a. Moment van aanschaf.

Ondanks het mooie weer, de pijnklachten, blijven mijzelf in de steek aan het laten, ook bij heerlijk warm weer waar ik zelf altijd gek op was en gek op ben, werkt mijn lichaam niet meer mee.

Voor mijn eigen hoop ik dat ik dit jaar nog geholpen zou mogen gaan worden, ik ben echt klaar met het leven. Alle vormen van zorg weiger ik nu ook gewoon, behalve de huishoudelijke hulp. Zal daar niet teveel tijd in gaan investeren, wanneer ik dat wel zou kunnen gaan omzetten naar een PGB regeling, hoop ikzelf dat ook te kunnen gaan doen.

Maatschappelijk en Politiek gezien, mijn aandacht gaat het meest uit naar het Gehandicaptenplatform Hoogeveen en GroenLinks landelijk, diverse netwerken en werkgroepen.

Uiteraard, kwam\kom ik nu ook wel met wat meer hulp oproepen naar voren, vanuit de gemeente Hoogeveen bestonden en bestaan er enkele financiële hulp potjes, die ikzelf afgelopen paar jaar niet meer aangesproken had (de onkosten die je er voor zou moeten gaan maken staan bijna ‘gelijk’ aan de opbrengst vanuit mijn situatie uitgerekend).

Mijn woning, begon en begint intussen al wel lekker leger te gaan geraken. Er bleven en blijven ook nog steeds mensen bij mijzelf aandragen die wat inktpatronen zouden kunnen missen, of gewoon wat concrete klusjes voor mijzelf zouden willen gaan afronden.

Hier was en ben ik dus ook enorm blij om\mee.

Wel jammer dat voor een deel diverse dingen zo omslachtig moeten gaan verlopen, wanneer ik werkelijk geen optisch over houd, zal ik eind dit jaar nog even met vakantie gaan in België. Wist en weet dus maar al te goed waarmee ik bezig was en waarmee ik bezig ben.

Voor mijn eigen had\heb ik 2 belangrijke contracten voor mijzelf binnen weten te slepen, 1e was al wel ruim betaald, maar de 2e kost mijzelf t.z.t. Maar 200,– en die had\heb ik al wel beschikbaar… Wanneer ik zekerder van mijn zaak was, zou ik deze nu al meteen gaan willen betalen, hoef ik mijzelf op het allerlaatste moment, daar niet meer druk over te gaan maken.

Van mijn 2 meest belangrijkste blog adressen zal er 1 gemaakt gaan worden, zodra ik echt weg mag gaan via de ‘officiële’ routes, zou ik zelf vanaf mijn sterfbed nog een laatste post in de vorm van een grap, gedag of het werkelijke gebeuren mogen gaan plaatsen (het hoeft niet, het mag!).

De laatste paar weken, waren en zijn mijn paniek ervaringen ook weer terug gekeerd, deze waren\zijn heftig genoeg dat deze ook hartkloppingen bij mijn eigen aan het veroorzaken waren en zijn.

Afgelopen paar weken, had\heb ik mijn eigen misschien wel even te druk gemaakt, heb intussen dit gebeuren al wel weer, stuken beter onder controle…. 😉

Voel mijn eigen nu echt zwaar klote!

Zelf had\heb ik al behoorlijke wat gelazer aan mijn ‘kop’,

nog even zo door gaan en ik zal zelf volledig gaan ‘doordraaien’.

Had\heb mijzelf voor dit weekend even volledig vrij geplant om diverse klusjes uit te gaan voeren binnen het informatica gebeuren, gisteravond kreeg ik zelf ook nieuwe en betere ideeën over hoe diverse dingen binnen de informatica werken.

Mijn euthanasie verzoek wilde en wil ik mijn eigen aan vast houden, daarnaast had\heb ik voldoende andere dingen die even mijn aandacht nodig hadden en of hebben.

Was voor dit weekend even van plan om mijn telefoons en deurbellen uit te gaan schakelen, zou ff hard aan de slag willen gaan met diverse informatica dingetjes (stiekem ook wat medische zorg verlening gaan toepassen op mijzelf).

Systeem instellingen van mijn oude pc, over gaan zetten naar mijn nieuwere pc et cetra, o.a. Het wachtwoord beheer.. Afgelopen maandag en woensdag had ik boodschappen gedaan bij een goedkopere supermarkt (iets wat voor mijzelf ff wennen was en is).

Zelf deed ik altijd dagelijks mijn boodschappen, momenteel was\ben ik aan het uitzoeken wat het goedkoopste zou kunnen gaan zijn. Alle kleine taxi ritten kosten 5,– per keer, maar omdat mijn darmen niet alteid even goed willen gaan mee werken, sloeg en sla ik zelf bewust diverse maaltijden over en stelde en stel deze dus ook gewoon uit tot een dagje later (mede daardoor moest en moet ik wel eens wat voedings- waren gaan weg gooien).

Dacht er een beetje grip op te gaan krijgen, kon geld terug krijgen voor wat vleeswaren die sneller bedorven waren dan dat aldus de verpakking zou mogen. Had als tip mee gekregen, vertel je verhaal maar en laat de bonnen zien.

Dacht bij mijn eigen, dat zal vast niet gaan lukken, was vandaag een beetje met een verkeerd been gecombineerd met wat onzekerheid uit bed gestapt… Had de bedorfen producten dus ook gewoon in mijn rugzak gestopt..

Kon nog net op tijd buiten klaar staan voor een taxi ritje richting de winkel, het vrijwilligers vervoer kan je veelal op de minuut gaan afrekenen wat ik dus ook heel mooi vind. FF een kleine 10 minuten wat nicotine gaan inhaleren en vervolgens instappen en shoppen.

Bij binnenkomst van de winkel sprak ik zelf ook gewoon de 1e medewerker van betreffende supermarkt aan met mijn verhaal. Als trouwe klant (woon hier al iets van 10 jaar of langer), liet ik 2 kassa bonnen zien + de bedorven producten.

Deze deed daarover niet moeilijk, wel vroeg deze aan mij om de temp binnen de koelkast eens op te gaan meten, nadat ik mijn nieuwe boodschappen betaald had, kreeg ik zelf 3x 3,99 in contanten weer terug.

Wij controleerden bij thuiskomst meteen ff de temp van de koel\vries combinatie, gewoon met de hand kon je al aanvoelen dat het binnen daar niet koud genoeg zou kunnen zijn.

Had\heb een mooie mondelinge overeenkomst met een web hoster aan gegaan, die ook digitaal is bevestigd. Tegen betaling van 200,– zullen 2 actuele blog adressen samen gevoegd kunnen gaan worden tot 1.
Normale vraagprijs bij hen, zou per adres al wel een beetje duurder zijn, goede deal binnen gehaald dus. Heb intussen door dat de koelkast het niet meer doet, het vriesvak nog maar een beetje.

Zwaar klompen uit trekken dus!

Nog net op tijd!

Volgende week donderdag, verwacht ik een betere PC in huis te kunnen gaan krijgen, dan dat ik nu in huis heb staan. Her installatie was\is niet noodzakelijk, wel zou ik wat willen gaan doen met het wachtwoorden beheer (o.a. zonder wachtwoord in te voeren gaat de PC niet aan)..

Mijn huidige systeemkast beschikt over een C en J schijf, daarnaast een verborgen partitie die nuttig zou kunnen zijn voor een ‘schone’ her installatie. Belangrijke opgeslagen Foto’s, video’s en overige belangrijke documentatie, sla ik op binnen bijvoorbeeld de 2e vrije partitie.

Morgen tegen 10:00 verwacht ik iemand op huisbezoek, om wat proef foto’s te kunnen gaan laten maken, van de binnenkant van mijn woning (klinkt best wel eng, het is voor een goed doel)..

Wij moeten even gaan uitzoeken vanuit welke hoek, ikzelf foto’s zou willen gaan laten maken ‘over’ me zelf, en\of wat ik belangrijk vind..

Moet voor die tijd dus wel even heel snel wat puin gaan ruimen…

Gewoon even kei hard aan de slag willen gaan!

Mijn besluit, stond en staat gewoon muur vast en ik was en ben echt klaar met het leven, het steeds meer en meer afhankelijker gaan worden, vond en vind ik zelf heel erg. Mijn incontinentie klachten van voor en achter, stonden en staan gewoon op nummer 1!

Al vanaf jongs af aan, had ik meerdere malen moeten knokken voor mijn studie niveau, van MLK misschien naar LOM vervolgens LBO en tegen de tijd  iets voordat ik ziek werd, wel MBO behaald.

Zelf was en ben ik nu intussen echt klaar met vechten, met anderen deelde en deel ik maar wat graag diverse informatie over, hoe, wat en mede waardoor ikzelf diverse dingen bereikt had en heb.

Het is nu intussen geen winter meer, wel verknal ik van de pijnen door heel mijn lichaam, nu intussen begint naast mijn linker onderbeen, mijn linker bovenbeen ook te gaan disfunctioneren..

Mijn linker arm begon en begint periodiek ook steeds vaker vreemd gedrag te gaan vertonen, gewoon een simpele handeling als een jas gaan aantrekken, koste en kost mijzelf steeds vaker best wel veel tijd..

Omtrent mijn incontinentie problematiek van achteren, diende en dien ik v.a. afgelopen vrijdag, uit te gaan zoeken of die kwalen meer voor kwamen of komen binnen mijn familiekring?

Op vrij korte termijn zal ik op advies van de dokter van de Levenseinde Kliniek, toch maar even wat extra ontlasting remmers moeten gaan uitproberen… Pardon hoor, zelf had en heb ik mijn eigen ook al blind lopen zoeken naar de oorzaak van het probleem en tegelijkertijd diverse oplossingen!

Mijn gevecht met het leven, was en is werkelijk voorbij!

Zelf knalde en knal ik tegen een paar lastige spelregels aan, zelf was en ben ik echt klaar met vechten. Euthanasie was en is misschien wel een lastig onderwerp om dat met elkaar te gaan bespreken..

Misschien was en ben ik wel een ‘arrogante’ kwast met veel zelfrespect, links of rechts om, hoopte en hoop ik er zelf op, al mijn schrijfsels in blog vorm minimaal voor 10 jaar online te gaan laten blijven behouden.

Mijn komende blogs die ik zelf misschien ‘vaak’ zal gaan schrijven, zullen misschien wel niet al te positief over gaan komen, wanneer je echt alles van het begin tot het ‘einde’ gevolgd had\hebt, nu misschien nog steeds wel aan het doen was en bent.

Op mijn eigen adres wist en weet ik maar al tegoed hoe laat het was, intussen is. Wenste en wens mijn eigen daar ook gewoon niet meer tegen te gaan verzetten.. Voor mijzelf, was\is het wel heel belangrijk om te gaan laten zien dat ik over alles wel heel diep had en heb nagedacht!

Op zeer korte termijn, mag ik weer een nieuw soort van ontlastingsremmers in ontvangst gaan nemen, zelf had ik direct wel als voorwaarde gesteld, dat ik de Loperamide op vaste tijden voor het eten in gebruik zou mogen blijven behouden…

Dat mag gelukkig..

Goede Tijden in Slechte Tijden,

Al sinds enkele jaren was ik er zelf al wel over uit, dat ik zelf  ook werkelijk klaar met het leven was, nog steeds ben en dat ook zeker wel zal gaan blijven. Diverse dierbaren en bekenden van mijn gemaakte keuzes en te gaan nemen besluit, toonden en tonen alle begrip hiervoor, maar werkelijk een ingediend euthanasie verzoek, zou ik zelf ‘nooit’ voor elkaar kunnen gaan krijgen.

Gelukkig gezien, had en heb ik zelf ook ‘dierbaren’,  ‘naasten’  en ‘bekenden’, naast mij staan, die werkelijk aan mij zien dat ik zelf op was en ben. Deze pogen mijzelf te gaan ondersteunen binnen al hen mogelijkheden.

Hier was, en ben ik enorm blij mee! De 2 belangrijkste onderdelen van mijn bucket list, waren en zijn ‘mijn zelfredzaamheid’ aan te gaan tonen, daarnaast van af het moment dat ik zelf netjes mag gaan inslapen, voor een laatste keer mijn zegje mag gaan doen..

v.a. dat specifieke moment, heb ik intussen de garantie binnen, dat tegen betaling van een ‘klein’ bedrag, alles wel minimaal 10 jaar online mag blijven staan.

Zelf vermoede en vermoed ik dat mijn totale bekende levens gebeurtenissen, van vroeger tot aan nu bewijze van, over bijvoorbeeld over 5 jaar ook nog wel eens nuttig zou kunnen zijn omtrent: Seksualiteit en diversiteit, Kleurrijk, Leven met een beperking, maar ook de Zorg hoek etc;

Minder fijn om te lezen misschien, ook het euthanasie gebeuren, hoorde en hoort hier bij!

Komende week zou ik het zelf nog wel eens ‘vrij druk’ kunnen gaan krijgen, werkte en werk al een poosje mee aan een ‘kunstzinnig project’, nadat ik vandaag mijn postvakje gecontroleerd had, geen uitnodiging heb ontvangen voor een psychiatrisch onderzoek, heb ik nu wel de mogelijkheid om komende week, iemand op een doordeweekse dag te gaan ontvangen.

Vanuit o.a. het Gehandicapten platvorm Hoogeveen, zag\zie ik wat kansen liggen, om wat meer info vrij te gaan geven over de werkelijke nieuwe regelgeving Qua Arbeid Participatie Wet en regelgeving (had\heb op dat vlak een beetje meer kennis in huis heb dan ik voor droeg..).

Gewoon qua voor als opmerkingen van tegenstanders, wist en weet ik zelf al een kleurloos jasje aan te gaan trekken, daarbij mogen te gaan ontkennen en of gaan bevestigen of iets wel of niet zou kloppen.

Op korte termijn, heb ik mee gekregen, dat ik zelf op korte termijn, een iets wat ‘actuelere’ PC in ontvangst zou kunnen gaan mogen nemen, die voor anderen misschien te oud zou kunnen zijn.

Van mijzelf weet ik niet hoe lang ik nog had en heb, wanneer je alle feiten op een rijtje zal gaan zetten, heb wel heel goed in de gaten, dat de kans groot zal zijn dat ik over bijvoorbeeld 5 jaar niet meer zelfstandig voor mijzelf zorgen kan.

Zelf blijf ik gewoon verslag gaan leggen van, binnen mijn kunnen, doe ik mijn best om politiek maar vooral maatschappelijk gezien overal wel zo actief als mogelijk, betrokken bij te gaan blijven. Wel grappig\mooi om te zien, dat wat je weg geeft ook gewoon terug kan krijgen vanuit de meest ‘onverwachtse’ hoeken…

Balen zeg, het is alweer bijna maandag!

Zelf poogde en poog ik zo zuinig mogelijk te leven, dat werd en word mijzelf wel steeds lastiger gemaakt. Morgenochtend verwacht ik mijn huishoudelijke hulp voor ongeveer 3 uurtjes (heb een indicatie voor 6 uren per week, maar die gebruik ik zelf liever niet).

Vond en vind het jammer, zeker nu, dat het totaal aantal uren niet omgezet zou  kunnen gaan worden naar een PGB indicatie! Afgelopen maandag, had ik mijn huidige huishoudelijke hulp 1 week extra vrij gegeven. Eerst wilde zij 1 of 2 weken vakantie, en ik zelf vas ook wel aan vakantie toe..

Afgelopen week was ik zelf helemaal kapot, kon gelukkig nog wel tijdig genoeg mijn huidige huishoudelijke hulp een aantal extra vrije uren schenken. Wil haar aanstaande maandag graag zien, maar vrees, dat zij niet veel te doen zal gaan krijgen.

Er mogen een stuk of 6 gevulde vuilniszakken na de container gesjouwd gaan worden, 1 er van had ik afgelopen zaterdag al geprobeerd, maar heb intussen wel door dat ik er zelf maar 1 per dag kwijt kan (beide armen moeten vrij zijn tijdens het trap lopen en eigenlijk op straat ook).

Zowel mijn koelkast als diepvries zitten stamp vol met diverse voeding, alleen het gehakt en de kip, moest en moet ik vandaag en morgen al gaan bereiden ter voorkoming om dat spul weg te moeten gaan gooien.

Zelf weet ik dat het ongezond was en is, had en heb nog voldoende shag in huis voor 1 weekje vermoed ik, aan vloei meer dan voldoende en qua klare sigaretten (waar ik zo zuinig mogelijk mee poog om te gaan niets meer).

Mijn linker hand en volledige arm, waren en zijn steeds vaker vreemd gedrag aan het vertonen en met 1 hand kan ik nog steeds niet een shagje draaien. Qua voeding dien ik steeds vaker per dagdeel te gaan besluiten wat mijn darm spieren wel en niet aan kunnen.

Te weinig in huis willen hebben van…. Poog ik zoveel mogelijk te gaan voorkomen, maar onaangebroken producten van 3,99 zo maar in een vuilniszak gaan mieteren, vond en vind ik ook wat sneue gelden over de balk smijten..

Voedsel verspilling!

Zou ik er verstandig aan doen, om 3x maal per week boodschappen te blijven gaan doen of bijvoorbeeld om de 14 dagen 4x per week. Of alles terug te gaan draaien naar het 1e plan, 2x per week boodschappen gaan doen, dan van alles wat ook vors gaan inkopen om op is op te voorkomen?

Wanneer komt het einde in zicht?

Had afgelopen 2 weken, niet als al te prettig ervaren, vanaf afgelopen maandag had en heb ik besloten om nog even vrij voor mijzelf te gaan blijven houden tot komende maandag.

Zelf was en ben ik echt klaar met het leven, ook anderen zagen en zien aan mij zelf dat ik zelf aan het aftakelen was en ben. Zelf was en ben ik niet zomaar even een ‘tijdelijke’, zwaar overspannen misschien wel risicovol personage die werkelijk wel oprecht uit het leven zou willen gaan stappen en daarbij minder aangename keuzes mogelijk zou kunnen gaan maken uit wanhoop…

Vrij recent geleden, leek het er op dat ik misschien wel eens met een verwaarloosde bijbalontsteking te maken hebben kunnen gehad.. Afgelopen vrijdag voor 17:00 zou ik zelf ook per direct opgenomen moeten gaan worden in het ziekenhuis….

Alsof Eurologen dan werken, direct willen en kunnen gaan werken..???

Van mijn eigen had en heb ik zelf maar al te goed door, dat mijn lichaam mijzelf steeds meer en meer begint te pesten, ook financieel gezien werd en wordt ik zelf steeds harder geraakt…

Bovenstaande zou ik zelf nog ‘geen’ ramp vinden, wel aaneensloten uren moeten gaan liggen en zitten in je eigen urine en stront. Het mijzelf gaan omkleden vanaf  heup hoogte koste en kost vaak veel tijd, met name in de winter perioden.. Schreeuw wel eens:”aaaaaaaaaaaaaaaaahuw”,”gevolgd door wat vloek en of scheldwoorden”.

Zelf was en ben ik niet van de ‘Oude School’, “leren accepteren dus!”

Mijn grenzen waren en zijn fors overschreden, wanneer ik zelf open kaart speel… Naast mijn onderbenen, begon en begint mijn linker arm ook steeds vaker vreemd gedrag te gaan vertonen (het komt wel eens voor dat deze aan mijn linker schouder bungelt en alleen de vingers kan bewegen).

Momenteel was en ben ik nog ‘goed’ bij de pinken, voor mijzelf, wilde en wil ik juist daaraan wel grenzen gaan stellen..