Soms kon\kan ik zelf op vrij ‘bizarre’ ideeën komen.

Aanstaande maandag om 9:30 al, zou ik zelf verwacht gaan worden bij een huisarts in opleiding, gevolgd door een psychiater v.a. 10:30. Beide onderzoeken\afspraken zullen qua tijdsindelingen maximaal 3 kwartier per stuk zijn (hield\houd er voor mijzelf  rekening mee dat ik wat later aan de beurt zou kunnen gaan komen dan afgesproken).

Wist\weet van mijzelf dat ik een behoorlijke structuur pik was\ben in ‘gezonde omstandigheden’, i.v.m. medicatie gebruik tegen de pijn, ongewenst ontlasting verlies en deels ook ongewenst urine verlies, stelde en stel dat medicatie schema ook bij op zomer en winter tijden (in wintertijden sliep\slaap ikzelf sinds enkele jaren al extra vroeg\vaker).

Huidige medicatie schema ter pijn en ook incontinentie problematiek zal ik bij deze ook gewoon vast laten staan op de zomertijd.. Dien wel een trucje te gaan verzinnen dat ik maandag aanstaande al direct wakker zal gaan worden om 5:00.

Vanaf 8:20 dien ik klaar te staan voor Hoogeveen vervoerd, het omkleden van mijn eigen was\is nu eenmaal een tijd rovende klus, maar met name mijn stoelgang gebeuren was\is echt niet leuk meer.

Deels in opdracht van mijn diëtiste hield ik wel eens mijn gewicht bij v.a. omgeving 2005 (super contact persoon), sinds het zwachtel gebeuren minimaal 3x per week.

Vanaf januari dit jaar gerekend, bleef\blijf ik ook alleen maar aankomen en afvallen, voor het merendeel toch echt afvallen helaas en denk de oorzaak hiervan te weten (had\heb dit ook besproken met meerdere artsen).

Door middel van een Excel bestandje die ik zo trouw als mogelijk poog bij te houden, kon\kun je al een hele hoop aan medische informatie gaan inwinnen! Vanaf januari dit jaar was ik daarmee gestart, vanaf april dit jaar werd het serieuzer en vanaf juni 2018 gewoon bijna iedere week\vaker dag.

Zal mijn huidige diëtiste zo lang als mogelijk aan te pogen gaan houden, maar wanneer ik een slagje of zelfs behoorlijke slagen zwaarder begon\begin te wegen, wil nog niets zeggen over mijn gezond gewicht qua voeding!

Het extra gewicht wat ik nodig zou hebben, waar wij beiden naar streefden en streven zat ook vaak in mijn enkels (dat zou je eigenlijk dus niet mee mogen gaan tellen).

Momenteel zagen en zien mijn enkels er vrij slank uit, vond\vind ik eigenlijk niet zo vreemd aangezien ik steeds meer en vaker op bed ga liggen (wens geen bots in te gaan zetten, wat ik wel 1x geprobeerd heb maar tussen 8:00 en 9:00 zet ik mijn PC gewoon aan en in de omgeving van 0:35 pleurde en pleur ik hem weer uit).

Voor mijn eigen hield\houd ik graag de controle over alles, met name het ontlastingsprobleem zie\zag ik als een berg tegenop voor aankomende maandag. Zal die ochtend bewust ook mijn maag gaan vullen met ontbijt koek (wat stoppend schijnt te werken).

Nam\neem voor mijzelf serieus in overweging om wanneer ikzelf morgen voor 15:00 niet voldoende gedrukt heb, zelf een aanval uit te gaan lokken waarbij ik zeker ben alles kwijt te gaan geraken.

Momenteel kwam\komt het wel eens voor dat ik letterlijk nog niet eens de kans krijg om binnen mijn woning v.a. de woonkamer achter mijn PC door kon\kan rennen naar de WC voor maar een klein keuteltje die mijn luier wel op zou kunnen gaan vangen…

Wist\weet ook heel goed van mijn eigen, mocht ik een ‘goede’ diaree aanval gehad te hebben gehad, ikzelf de 1e 1a 2 dagen niet meer naar de WC hoef te gaan voor een druk beurt (zal geen gas appelsap moeten gaan drinken want dat zal direct nadien mis gaan).

Voor mijn eigen was\ben ikzelf intussen volledig klaar met ‘al deze gevechten’, was\ben altijd al wel een beetje een maatschappij criticus geweest en hoop dat stukje talent van mijn eigen voor een laatste keer in te kunnen gaan zetten.

(Afbeeldingen met details kunnen worden toegevoegd gaan worden aan).

Humor en tegelijkertijd ook wel een beetje eng ;-)

Op gepaste wijze zoveel mogelijk gaan waarschuwen voor fraude gevoelige mailtjes die momenteel in omloop zijn, met erbij een stukje visuele uitleg die laat zien wanneer allarmbellen zouden moeten gaan rinkelen. 😉

Ontving zojuist een mailtje gericht aan mijzelf waarbij mijn geslacht onbekend was\is, dat hield en houd direct al in dat je extra goed zal moeten gaan opletten.

Wanneer ik maar half bij zinnen was\ben zou dit verhaal ook nog wel eens kunnen gaan kloppen vanuit mijn situatie gezien. Jaren terug was ik zelf inderdaad in het bezit van een creditcard, ook Visa was daarvan de verstrekker.

Omgeving van 1990 en daarna was ik behoorlijk actief geweest binnen de netwerk marketing vanuit het buitenland. Zonder hierbij namen te gaan noemen zou ikzelf geld kunnen gaan verdienen mede door meerdere winkels bij elkaar aan te gaan sluiten.

Voor de klant zou het als voordeel hebben dat men inkopen zou kunnen gaan doen bij aangesloten winkels met een ‘forse korting’.

Volgens mij bestond en bestaat dit systeem allang niet meer, was destijds wel een creditcard nodig om mijn positieve fee’s te kunnen gaan ontvangen en via eenvoudige wijze aan mijn pr te kunnen gaan werken.

Was\ben er blij om dat ik er achter gekomen was dat je je positie ook zou kunnen gaan kopen, denk hierbij aan levels en niveaus waarbinnen je gepositioneerd werd.

Builder intern, Builder extern, Team leader en vul nog maar even aan naar boven toe, ideologisch gezien was\zou hen systeem nog steeds wel correct kunnen zijn.

Dat totaal gebeuren leverde mijzelf te weinig geld op, per maand diende ik een soort van members fee te gaan betalen, vanaf het moment dat ik hen systeem echt goed begreep maakte ikzelf hiermee ook echt winst.

Van de gemaakte winsten op jaarbasis kon ik de onkosten van mijn creditcard terug gaan betalen, misschien bleef er nadien dan nog zo’n kleine 25 Gulden extra over voor mijzelf over op jaarbasis.

Was destijds dus ook gewoon gestopt met dat systeem, nadien had ik diverse andere systemen uitgeprobeerd waarvan het meeste leek op het Herbalife gebeuren alleen dan vanuit het buitenland en ben uiteindelijk over gestapt naar FM.

Momenteel deed en doe ik bijna niets meer met mijn FM account, wel bleef en blijf ik vierkant achter hen producten staan. Eens in de zoveel tijd voor veiligheid pleeg ik nog wel eens een bestelling die groot genoeg was\is om mijn account actief te blijven gaan houden.

Zal dit ook blijvend gaan doen, mocht ik tegen een tegenslag gaan aanlopen had\heb ik iets achter de hand om mijn aandacht op te gaan vestigen.

Wat zou de meest gepaste en effectiefste methode gaan zijn om dit Phising gebeuren voor de verandering eens netjes te gaan melden?

Bloed gaat bij mijzelf stromen waarbij het niet stromen mag en kan, hoop wel dat velen bij deze even goed gewaarschuwd zijn. 😉

Conclusie: Altijd maar weer alert blijven!

Gadverdamme, dit is dus iets wat ik echt niet leuk vind!

Was zojuist gebeld door de planning van de Zorgzaak dat de verpleegster die mijn benen zal gaan verzorgen en opnieuw zal gaan zwachtelen eerder bij mij langs zal gaan komen, zelf zou ik moeten gokken op 19:45.

Voor mijn eigen veiligheid hou ik er dan maar rekening mee dat het 19:30 zal gaan worden, van de hoofdverpleegkundige mocht en mag ik mijn zwachtels niet te lang af hebben zonder met de benen in de lucht te gaan liggen.

Wanneer ik een keertje douchen wil dien ik eerst de zwachtels van mijn enkels af te gaan halen, waar nodig ook pleisters, daarna kan ik pas onder de douche gaan stappen. Aan het werkelijke douche gebeuren zal ik altijd zo’n kleine 15 minuten kwijt zijn, het afdrogen en mijzelf weer gaan aankleden kost mijzelf meer tijd.

Dit totaal gebeuren doe ik op zijn snelst 2 uur over, was\ben dan zeker niet in staat om binnen 30 seconden op mijn intercom te gaan reageren. Bij mijzelf werd er al 1x eerder een poging gedaan om mijn voordeur te gaan forceren, toen gebeurde dat omdat de intercom gewoon defect was (men had gewoon nog even kunnen aanbellen aan mijn voordeur maar die stap sloeg men over).

Van huidige heb ik al meerdere malen de ervaring opgedaan dat 30 minuten vroeger met gemak 60 minuten vroeger zullen gaan zijn.

Voor mijn eigen had ik zojuist al even contact opgenomen met de politie, gewoon nuchter en helder met het verzoek om indien nodig beneden 2x aan te bellen, aan mijn voordeur zeker 1x

Antwoord daarop was:”u moet bij de woningbouw wezen”,”deze kunnen een vertrager in uw intercom gaan inbouwen”,”wanneer u niet open doet forceren wij gewoon per direct uw deur.”

Deed daarbij extra navraag in de vorm van wanneer jullie bij mijn voordeur zijn, bellen jullie dan nog eens aan? Nee, wij zijn dan ingeschakeld om de deur te forceren en zullen ook dat alleen maar gaan doen!

Voor mijn eigen veiligheid stap ik over zo’n 15a 20 minuten wel onder de douche, leuk is anders.

Volgens mij had de telefoniste niet goed in de gaten dat ze te maken had met iemand met een handicap, wat ik vanaf de start van het telefoongesprek duidelijk liet weten…

Daar zouden andere diensten voor wezen gaf zij aan mij mee.

Vergadertijger ;-)

Afgelopen dinsdag was ik aanwezig bij een vergadering georganiseerd door mijn verhuurder en woonbond met als thema: Zou ieder hoogbouw complex een huismeester moeten hebben?

Vanuit iedere plaats in Drenthe waar Domesta woningen verhuurd kunnen een aantal huurders hierover mee praten waaronder ikzelf.

Alle vraagstellingen en details zijn ons nu volledig duidelijk geworden, de belangrijkste vragen zijn heeft ieder hoogbouw complex nodig, wat worden de taken van de huismeester, willen zij wel overal een huismeester inzetten, hoe zit het met de kosten (die vraag is eigenlijk wel beantwoord).

Wanneer wij overal of per complex overal een huismeester in zouden willen gaan zetten moeten de huurders van het betreffende complex er ook voorstander van zijn (70% van de bewoners).

Hoe informeer je de huurders op de beste manier over de plannen en doe je navraag over wat hen grootste belangen zijn? Hier zal komende avonden nog veel over vergaderd worden zonder verhuurder erbij, dus we kunnen lekker vrijuit onze vragen en opmerkingen kwijt.

Afgelopen vergadering was ik een beetje observerend bezig, we kregen toch alleen maar uitleg over wat exact de bedoeling was van onze beperkte werkgroep qua huurders, komende vergadering kan ik knallen. Zelf ken ik de voor en nadelen van de plannen, je moet er wel rekening mee houden dat complex 1 complex 2 niet is.

Aan de hand van de vragen die wij mee kregen schroef ik alvast een klein voorstel opzetje in elkaar met de voor en nadelen erbij, daarnaast natuurlijk mijn vragen en eventuele opmerkingen.

Morgen organiseert GroenLinks een conferentie over decentralisaties, hoe ga je hier als gemeenteraadslid, wethouder, burgemeester mee om? Voor mezelf een heel interessant thema om over na te denken en mee te discussiëren.

De locatie is het Eerste Kamer gebouw Binnenhof 22 Den Haag, mooi loopafstand van het station dus, moet vermoedelijk alleen mijn legitimatie bewijs niet vergeten.

Aanstaande zaterdag organiseert het ZiGL-alumnibestuur een terugkomdag voor alle alumni van Zin in GroenLinks. Marije Cornelissen, één van onze geweldige Europarlementariërs, zal haar inspirerende Masterclass Praktische Politiek geven. Hier zal ik uiteraard zeker bij aanwezig zijn, zelf had ik een poosje Praktische Politiek geleerd maar aangezien de studie te duur werd was ik ermee gestopt helaas, dankzij mijn ZiGL10 leergang was mijn kennis uiteraard weer heel goed opgefrist en ben dus ook benieuwd naar de Masterclass Praktische Politiek.

Aansluitend is er een borrel, vind het uiteraard ook heel tof om weer even met ‘mijn’ mede ZiGLaars bij te kletsen, hoe is het met iedereen en wat houd men bezig op dit moment?

Voor morgen zal ik mijzelf nog wel een beetje extra verdiepen in de stof, omtrent aanstaande zaterdag zou ik zeggen:”Tot zaterdag alvast ZiGLaars!”

Kan sommige bureaucratie niet een tandje lager?

Vorige week woensdag ontving ik een brief van het Openbaar Ministerie waaruit blijkt dat ik aangifte had gedaan van oplichting, dit ging over de periode december 2004 tot aan augustus 2007 ergens in Nederland?

Van mijzelf ‘kan’ ik al mijn aangiftes glas helder plaatsen, boven genoemde echter ‘niet’ en greep dus naar te telefoon om na vraag te doen hoe dat zat. Veel verder kon ik niet geholpen worden totdat ik afgelopen maandag als ik mij niet vergis terug gebeld werd.

Jaren geleden was ik in een corrupt geintje gestonken wat ‘mij’ korting zou opleveren maar uiteindelijk alleen maar eenmalig of stelselmatig geld gekost heeft!

Men noemde niet de naam maar gaf wel aan in welke hoek ik het zou moeten zoeken, vanaf afgelopen maandag heb ik 7 dagen de tijd om alle bonnetjes a.k.a. bankafschriften te verzamelen om aanspraak te maken op een schade vergoeding (kon de aangifte ook plaatsen).

Zelf weet ik echt niet meer voor hoe ver ik de bood was ingegaan, vaag ligt mij bij iets van 150,– maar het zou best ook meer of minder kunnen zijn.

Afgelopen maandag had ik maar telefonisch contact opgenomen met mijn bank om navraag te doen of ik ook oude afschriften zou kunnen opvragen, digitaal worden telkens de laatste 12 maand bij gehouden, oudere afschriften kun je wel opvragen voor maximaal 40,– (per 12 maand)

4 x 40 = 160,–

Gistermiddag had ik gebeld met de politie Hoogeveen om navraag te doen wanneer ik exact aangifte had gedaan, tegen wie en wat er in stond? Dit mocht men natuurlijk niet vrij geven wat op zich heel logisch is.

Even langs komen op het bureau bleek helaas ook niet te kunnen, terwijl ik mijzelf daar netjes legitimeren kan, het schrijven het OM ook zou kunnen tonen plus papierwerk.

Men vroeg toen wel om mijn postcode en huisnummer die ik ook gewoon vrij gaf, na deze genoemd te hebben mocht men nog steeds niets zeggen maar gaf wel meteen een post adres aan mij vrij waar ik al mijn aangiftes of juist deze ene specifieke aangifte zou kunnen gaan opvragen.

Daar zullen met verzending en retourneren zeker enkele dagen overheen gaan zeker omdat er ook nog eens een weekend tussen zit, aanstaande maandag/dinsdag kan ik dus ook nooit de spullen in huis hebben die dan eigenlijk al bij een tussen adres van het OM in huis behoren te zijn.

Zover ik begrepen heb gebeurd er wel werkelijk iets met de klacht, alle slachtoffers zouden een schade vergoeding kunnen gaan ontvangen voor teveel betaalde bedragen.

Hou het fictief gezien even op 150,– voor mijzelf, de praktijk wijst uit dat het 148,38 zou zijn, dan is die 160,– uitgeven aan het opvragen van bank afschriften wel een heel bitter grapje.
Mede doordat steeds meer dingen digitaal gingen en gaan, zou je toch in een dieper archief moeten kunnen kijken, indien niet omdat dat ook niet geheel veilig is op naam?

Per 12 afschriften betaal je 40,– op jaar basis, zelf denk ik intussen te weten onder welke naam ik de tegen rekeninghouder zou moeten kunnen vinden en daarmee worden er vast minder dan 10 volle bank afschriften gevolgd, waarschijnlijk tussen 1 en 5.

40 : 12 = 3,333 et cetera

Voor 3,33 ben ik best bereid om per gevuld afschrift te gaan betalen.

Nu lukt en kan dat niet en dreigt het er naar uit te zien dat ik naar mijn schade vergoeding, werkelijk gemaakte kosten zal kunnen gaan fluiten.

Zelf ga ik uiteraard ‘mijn’ gemaakte aangifte boven water proberen te toveren, hoop dat er een bedrag in staat want dan kan ik met concrete getallen aankomen vanaf het moment dat ik aangifte gedaan had in het verleden.

Erger zou nog zijn dat ik maar voor 50,– opgelicht zou zijn, dan maak ik er nu behoorlijk wat heibel over, maar dan noch? De klacht die ‘ik’ ooit ingediend had blijkt nu pas wat mee te gebeuren?

Vind dat zelf wel een beetje laat, wanneer ik nergens op in zal gaan gaat het Openbaar Ministerie in het Arrondissementsparket mijzelf verder ook niet helpen en zou het dus kunnen laten bij wat het was.

Zelf wens ik juist op de hoogte te blijven, vind het ook top dat ik nu eindelijk eens de gemaakte onkosten terug zou kunnen krijgen (als ik deze gemaakt had), een aangifte doen doe je niet voor de grap.

Zal al mijn gemaakte aangiftes vandaag meteen schriftelijk opvragen per post, de juiste voor 16:00 verzenden aan politie regionale eenheid Noord Nederland en er voor duimen dat ik op tijd een reactie terug krijg om die dan weer door te sturen naar het OM Arrondissementsparket Noord-Nederland.

Vandaag ben ik zeker tot 13:00 bezet wegens andere verplichtingen, dit gezeur kan ik er eigenlijk niet bij hebben maar er moet wel iets mee gaan gebeuren. 😉

Hoe creëer je een Marokkanen probleem?

Zelf had ik het idee dat Wilders afgelopen tijd steeds meer media terrein begon te verliezen en/of zijn boute uitspraken begint men aan gewend te raken wat ik even in het midden laat.

Op 4 april jongstleden wist de PVV weer zijn momentje te pakken met een zogenaamd debat over het ‘Marokkanen probleem’, ik zat met afschuw te kijken naar politiek 24 en overige (social/)media.

Wij zitten in een crises, er zijn thema’s zat waarover gedebatteerd zou moeten gaan worden en dan komt de PVV aanfietsen met een theatraal verzoek tot een debat?

Ik ben blij dat GroenLinks daar niet aan deel wilde nemen, achteraf gezien misschien een heel klein beetje jammer omdat men Wilders daarmee een extra stok zou kunnen gaan geven om weer naar GroenLink te slaan.

Het was en is een bekend gegeven dat niet-westerse migranten vaker zonder werk zitten, meer in armoede leven en qua scholing misschien ook wel iets achter kunnen lopen. Wanneer je in een sociaal isolement zit, amper geld hebt om rond te kunnen komen terwijl je wel een heel gezin moet onderhouden sta ik er niet van te kijken dat misschien een gezinslid van de vele gezinnen de fout in zal kunnen gaan.

Waar ik mijzelf heel kwaad om maak, in de florissante jaren hoorde je niemand klagen, kon en mocht je ook gewoon een flauwe Turken mop vertellen of een andere inwoner buiten Nederland en dan werd er ook hard om gelachen (ook door de allochtoon zelf).

Nu is het de tijd om even de hand op de knip te houden en het gezeik kan weer beginnen:”wie niet warkt zal ook niet eten”,”eigen volk eerst” lees/hoor ik periodiek.

Bij serieus doorvragen wat ik periodiek doe volgt er een iets fatsoenlijker antwoord:”aanpassen”,”of het land uit!” einde discussie.

Zelf vind ik dit heel gevaarlijk, door middel het te gaan hebben over wij en zij zou je bewust of onbewust muurtjes kunnen gaan creëren. Werkgevers zouden misschien nog voorzichtiger kunnen gaan worden met het in dienst gaan nemen van iemand van Marokkaanse afkomst terwijl er al weinig banen zijn.

“Zij moeten ons niet”,”jullie willen niet” zou je op deze wijze heel goed kunnen gaan creëren waardoor er nog harder aan de weg getimmerd zal gaan worden aan de weg van de verschillen tussen wij en zij.

Zelf vind ik dat ziekelijk, ben een Wajonger met daarbij hoge zorg kosten maar geld om mijzelf te laten bijscholen is er pas zodra ik een vaste baan heb. Het is maar net hoe je je geld inzet.

Waar met name Wilders nu mee bezig is, is veel dingen schreeuwen wat eigenlijk nergens over gaat. Zijn peilen waren toch de Moslim, niet westerse allochtoon, de Gulden en de Achterlijke Linkse Kerk!?

Wanneer er moties ingediend worden door Groenlinks en ook de SP zag en zie ik veelal de PVV als eerste de handen in de lucht steken.

Nu mijn vraag, zou de PVV zonder crisis nog wel bestaan?

Omslachtig of gewoon pech hebben?

in de nacht van 29 op 30 Juli was er bij mij thuis in o.a. de berging ingebroken,
30 Juli had ik meteen de politie op bezoek met daarbij de cilinder reparateur..
Gelukkig kon alles tijdelijk op slot, tussen 31 Juli en 3 Augustus zou ik in Amsterdam lekker vakantie vieren..

De politie vroeg aan mij op 30 Juli tot een paar maal toe wat er exact gebeurd was,
hoe mijn gestolen spullen er uit zagen etc;
Binnen enkele dagen zou ik een formulier ontvangen die ik na moest lezen en vervolgens retourneren..

Het betreffende formulier kwam maar niet na 3 Augustus,
+/- de 10e/12e wilde ik telefonisch navraag doen…
Klaas, zoek ff het telefoonnummer op van Politie Hoogeveen…
Pech beide bureaus in Hoogeveen moeten d.m.v, 0900-8844

“Welkom, belt u voor regio Rotterdam, Amsterdam of….”,”Toets 1!”,”Beld u voor een andere plaats?”,”Blijft u dan even aan de lijn”…
Diverse piep tonen wachten..

“gaaf iemand aan de lijn”
“uit welke plaats komt u?”
“-Hoogeveen”
“moment, ik verbind u even door”,”Prettige dag verder”

Eensgelijks etc;

Piep, piep, slagje langer wachten..

Wederom aan de beurt: “Goede Middag, met politie Drenthe, wat kan ik voor u doen?”
Verhaal uitleggen….
“in welke straat woont u?”, de straat genoemd…
“moment hoor”,”ik verbind u even door”
Piep, Piep, piep…

Wat en wanneer er iets gebeurd was moest ik wederom exact herhalen,
“wat is uw Postcode en geboorte datum?”
antwoord gegeven…
“ow in de computer staat”,”dat alles behandeld en verstuurd is”
Zou kunnen, maar van de post had ik hier nog niets ontvangen…

“Ow, dan zullen we alles opnieuw versturen”

– Fijn, bedankt etc;

Afgelopen maandag bij mijn verhuurder wederom nogmaals navraag gedaan of ze wel op de hoogte waren van de inbraak op mijn adres en dat ik graag ff een rondje zou gaan lopen met de mutatie opzichter van mijn verhuurder…

Deze kwam vandaag langs, liet lichtjes mee schemeren dat ik het formulier wel heel snel moet hebben, als bewijs etc;
Deze was zo schappelijk om te noteren dat er echt braak sporen waren,
maar een nota voor een cilinder vervangen komt een keer naar boven drijven…
Vandaag wederom met de politie gebeld volgens het bovenstaande schema,
wilde bijna voor stellen om morgen zelf het formulier op te halen en per direct te ondertekenen…

Mijn verzekeraar, wil weten wat er gejat is…
Mijn verhuurder wil alleen maar de aangerichte schade zien + dat ik werkelijk agenten op bezoek heb gehad en wanneer..

De agente die ik uiteindelijk aan de lijn had,
wilde uit haar eigen al wel vast uit printen wat in haar computer stond + een copy van het formulier wat ik ondertekend zou moeten retourneren…
Zij willen het origineel ondertekend terug ontvangen,
ik ben deze gewoon in 3 fout nodig…
1x bewijs voor mijzelf
1x bewijs verhuurder
1x bewijs verzekeraar..

Waarom kan de bereikbaarheid van de politie in dit voorbeeld niet eenvoudiger?

Stel dat je een incidentje ziet gebeuren wat niet 112 waardig is,
maar waarbij een Agent welkom zou zijn i.v.m. een lichte vorm van overlast/schade/letsel…

Als toeschouwer:
– kan ik onnodig 112 bellen
– niet bellen indien deels nodig
– mijn eigen meteen afvragen wat ik zou doen als ik met een prepayd zou leven..

Nu haal ik deels uit naar onze dienst doeners,
tegelijkertijd geef ik aan dat men best schappelijk is etc;
Met een knipoog begrijpt men veel…

Zelf wil ik geen Uber wezen zijn,
dit is een situatie schets op waarheid gebeurd…
Je mag en kan het niet met elkaar vergelijken,
loopt de jeugdzorg hier ook niet op vast?

Het oneindig heen en weer geschuif?
Iedereen weet het en ziet het, formeel bestaat het nog niet…
Ga maar de bak in wegens ruimte gebrek op de wacht lijsten:P

Preek v/d week maar het stoort mij wel.