Mijn ‘vakantie’.

Yes, vanaf vandaag tot aan maandag 17 september, 
had\heb ik zelf 1 vrije dag aan weekend erbij gekregen.

Hier was\ben ik wel enorm blij om, kan even weer tot mijzelf gaan 
komen. Was\ben er ook enorm blij om dat de vakantie periode weer
voorbij is.

Het maatschappelijke en politieke gebeuren zal gewoon weer van start
gaan en zou zelf o.a. het contact die ik met Corinne Ellemeet
had\heb omtrent mijn Euthanasie verzoek gewoon weer kunnen gaan
oppakken.

Deed\doe dit niet alleen maar voor mijn eigen, hoopte\hoop ook o.a.
Kamerleden van o.a. D66 en de media hierbij te gaan betrekken.

Was\ben vanaf mijn 16e aantoonbaar behoorlijk zorg afhankelijk
geweest, daar voor ook al wel voor een deel maar die gegevens
kon\kan ik juridisch gezien te slecht bij komen (medische
gegevens bij alle artsen, psychologen en psychiaters gaan opvragen).

Ondanks het 'mooie' weer voor mijzelf begon\begin ik medisch gezien 
iets sneller te gaan aftakelen dan verwacht.

Voor een deel een familiair dingetje misschien,
ten opzichte van mijn mams zou ik zelf wel aantoonbaar kunnen gaan
maken dat over iedere stap die ik zelf zette en zet, daar ook goed
over nagedacht had\heb.

Alleen mijn begrafenis wensen zullen iets gaan afwijken dan die van
mijn familie die waren heen gegaan.

Zelf wenste en wens ik gecremeerd te gaan worden en hoop daarbij
dat mijn as niet ergens bewaard zal blijven gaan bestaan als
soort van gedenk plaats (zat\zit toch gewoon binnen het hard bij
mensen die werkelijk om mij gaven\geven).

Was\ben er een beetje bang voor dat mijn euthanasie verzoek afgekeurd
zou kunnen gaan worden omdat ik aan ADHD leek te lijden, daarnaast
PDD-nos (de combinatie alleen al! ;( ). Met drank ging\ga ik momenteel
wel steeds minder voorzichtig om, biertjes om de dorst te lessen
en sterkere drank soorten zoals Bacardi en Whiskey deed\doe ik
meer dan een half jaar over om deze leeg te kunnen gaan krijgen.

Hoe rendabel zou je moeten zijn om een euthanasie verzoek te kunnen
gaan aanvechten? Vanuit de Levenseinde kliniek kreeg ik zelf
een poosje geleden mee dat je nooit een verzoek zou kunnen gaan
afdingen...

Wel had ik meteen door dat men van vooraf ingediende 'foutieve'
informatie in ging, zou dus nog steeds een rechtszaak kunnen gaan
starten.

Vond\vind het jammer dat het via deze wijze wijze moet gaan verlopen,
hoop dat Facebook vrienden en vriendinnen dit stukje schrijven zoveel 
mogelijk willen gaan delen.

Hoop hierbij ook diverse kranten en overige media te kunnen gaan
gaan bereiken, diende en dien goed aan te kunnen gaan aantonen
dat ik overal goed over nagedacht had\heb.

Dat had\heb ik in deze toch wel voldoende gedaan? Had\heb misschien 
net voldoende pijnstillers in huis liggen om mijzelf in te kunnen
gaan laten slapen, vrees dat dat te lang zal gaan duren
voordat de zorg langs komt. Wanneer ik niet open doe bij zorg
afspraken zal mijn deur gewoon open getrapt gaan worden door de
politie (niemand wil mijn reserve sleutels meer hebben en een kluisje
nabij mijn voordeur vertrouw ik zelf niet).

Had\heb zat mogelijkheden om mijn eigen van kant te gaan maken,
wens daarbij wel aantoonbaar te gaan maken hoe zelfredzaam
ik financieel gezien was\ben.

Wel een beetje jammer dat het zo schijnt te moeten gaan....

Wat kan het koken soms toch een (enorm) gepruts zijn. ;-)

Voor vandaag heb ik diverse kliekjes in de koelkast liggen die uiterlijk vandaag ook geconsumeerd dienen te gaan worden. Daarnaast heb ik Taugé en gehakt in de koelkast liggen die houdbaar zijn tot de 28e en als aanvulling daarop een zakje soepgroenten die houdbaar zijn tot de 29e.

In verband met mijn incontinentie problemen van achteren eet ik graag op vaste tijden, bij voorkeur v.a. 20:00. Zelf blijk ik dan ook extra veel voeding naar binnen te kunnen werken wat weer gunstig uitpakt bij het telkens maar op de grens hangen van ondergewicht.

Morgen staat er in mijn planning dat ik v.a. 17:50 douchen mag, afhankelijk van hoe ik mijzelf voel zou het kunnen zijn dat ik daar zo’n 15a 20 minuten eerder mee zal gaan beginnen (eigenlijk mag dat niet, binnen 15 minuten stromen mijn enkels al vol met vocht wanneer de zwachtels af zijn).

Voor morgen stond ook iemand in de planning die om 20:00 mijn enkels opnieuw zal gaan verzorgen en zwachtelen, gelukkig lijkt dat nu na 20:30 verplaatst te zijn. Vanuit de Zorgzaak\zwachtel dienst was\is men best wel ‘streng’.

Men belt bij je aan, mijn intercom werkt maar iets van 30 seconden, behoord je daarna op te bellen (wat vaak ook gewoon niet gebeurd), dan zal er gekeken worden of vrienden\familie\buren etc; sleutels hebben.

Indien dat niet het geval is, wordt gewoon de politie opgebeld om je deur te gaan laten intrappen, gevolg kosten zijn dan uiteraard voor eigen rekening.

Om de Zorgzaak tegemoet te gaan komen zou ik buiten of ergens in het portiek een kluisje met vermoedelijk zo’n cijferslot kunnen gaan laten plaatsen, daarin mijn reserve sleutels gaan stoppen. Dat voelt voor mijn eigen echt niet veilig aan, daar geef ik dus ook geen toestemming voor.

Zal morgen pas v.a. 21:30 Beefshanghig kunnen gaan nuttigen, het is het meest smaakvolst wanneer je het direct opeet na het gekookt te hebben, na opwarmen in de magnetron wordt veelal de mie wat kleffer helaas.

Aanstaande donderdag v.a., 19:00 start de gemeenteraadsavond, v.a. mijn thuis adres sloeg en sla ik er ook geen enkele over natuurlijk. Je kan tijdens raadavonden gewoon live mee twitteren. 😉

Zeker geen dubbel pech!

Zelf zat\zit ik intussen al 2 dagen lang te wachten op een pakketje van FM World Nederland, waarvan ikzelf ook trouwe distributeur was en ben. Op een vrij laat ‘tijdstip’ had ikzelf bij hen vermoedelijk mijn ‘laatste’ bestelling gepleegd.

 

Zelf stond en sta ik vierkant achter hen productlijnen, de geurlijn was\is erg goedkoop omdat deze een nummer bevatten i.p.v. een naam. Zelf was en ben ikzelf behoorlijk gek op nummer 52 en nummer 56.

 

Nummer 52 komt overeen met Boss – Hugo Boss,

Nummer  56 komt overeen met Fahrenheit Christian Dior.

 

Voor laatst genoemde betaal je al heel snel in de winkel zo’n 50a 80 euro per flesje, wij hadden en hebben het alleen maar over nummers, de inkoop prijs zal dan ongeveer 10 euro zijn per stuk, de maximale verkoop prijs zo’n 15 euro (ergens een mooi verdien systeem dus).

 

In de loop der jaren had en heeft FM zijn\haar producten fors uitgebreid, met name het spul wat je voor de huishouding nodig was en bent, was en ben ik laaiend enthousiast over!

 

Iets als afwaszeep, wasmiddel, toiletreiniger zal iets duurder zijn dan dat je soort gelijk producten daarvan in de winkel aantreft. Wel gaat een fles van iets in deze ook vele malen langer mee, met maar een heel klein druppeltje wasmiddel zou ik mijn was toch heel goed schoon kunnen gaan krijgen (uiteindelijk bespaar je dus wel).

 

Die stomme postbode van de DHL kwam en komt maar niet opdagen, met name de WC reiniger was\ben ikzelf nu snoei hard nodig. Vandaag had ik zelf ook mijn weekend boodschappen gedaan bij de Coop, had\heb daarbij 1 flesje gloor\wc reiniger bij besteld zodat mijn huishoudster die aanstaande maandag wel zou kunnen gaan gebruiken.

 

De nota daarvoor overweeg ik ook gewoon bij DHL neer te gaan leggen.

 

Bij de Coop de Grote Beer te Hoogeveen voerde ikzelf gewoon mijn vaste boodschappenlijst in voor wat ik dit weekend nodig zou zijn, plus de rest van komende week aan etenswaren dat ik net tot aanstaande woensdag, heel misschien aanstaande donderdag uit zou kunnen gaan komen.

 

Daarbij ging er toch iets mis, de Coop die het dichtst bij mij in de buurt zit was\is de Wielewaal, deze kennen wel een reserveer moment maar geen thuis bezorg service.

De Grote beer lag en licht nog steeds in omgeving Krakeel, vanuit de Webshop van de Coop kreeg ik ook telkens in het rood re waarschuwing:”U shopt niet in uw buurt\kies andere winkel, u kunt aanstaande zaterdag gaan komen afhalen.”

 

Had dus zelf tegen 17:00 even gebeld naar het adres van de Coop te gelegen aan de Grote Beer, kreeg meteen mijn vaste bezorger aan de lijn. Deze controleerde even samen met mij of ik mijn adres gegevens wel goed ingevoerd zou hebben. O.a bij postcodes gaan invoeren zou misschien wel eens mis gegaan kunnen zijn (was het nou 7906PC of 7906 PC als voorbeeld).

 

Wij kwamen er maar niet uit, hij was ook niet op de hoogte van nieuw beleid, kon gewoon in een rustig tempo mijn boodschappenlijst gaan opratelen + de bonus artikelen die ik er zelf gratis bij zou krijgen.

 

Uiteraard laten weten dat ik lege flessen zou gaan inleveren, indien iets niet voorradig zou zijn, er gekeken zou mogen gaan worden naar vergelijkbare producten.

 

Gewoon het actief mee schrijven vond\vind ikzelf toch wel een stukje nette klantenservice 😉

Ontmoet de vrouwen van GroenLinks Hoogeveen!

8 maart was het Internationale Vrouwendag: een dag waarbij wereldwijd aandacht wordt gevraagd voor een gelijkwaardige positie voor vrouwen. Omdat het nog steeds hard nodig is.
Die week was het ook Internationale Vrouwenweek. In het kader van deze week en dag geven wij u de kans nader kennis te maken met de vrouwen van GroenLinks Hoogeveen.

GroenLinks Hoogeveen heeft gelijkwaardigheid en eerlijke kansen voor iedereen hoog in het vaandel staan. Al van oudsher is GroenLinks de partij waar vrouwen een kans krijgen. In de kandidatenlijst van aankomende gemeenteraadsverkiezingen zijn drie van de zeven kandidaten vrouw; twee van hen staan u graag te woord over de standpunten van GroenLinks Hoogeveen, te weten de nummers twee en vier: Catharina van Hien en Liz van Haalen.

Catharina van Hien, offline-campagneleider, eerste vrouw op de kandidatenlijst en steunfractielid en Liz van Haalen, penningmeester en tweede vrouw op de kandidatenlijst zijn woensdag 14 maart aanstaande bij Green Planet aan de Bultinge 2, 7933 TZ Pesse- A28, afslag 28.
Tussen 17:00 en 19:00 uur bent u welkom voor een ontmoeting, gesprek, vraag of kennismaking.
Iedereen, man en vrouw, jong en oud, iedereen is welkom.

(voor eventueel contact per mail: cvanhien@home.nl)

‘Gemakzuchtige’ vraag?

Zoals bij velen bekend is heb ik morgen een volle agenda:
Tussen 9:00- en 12:00, ontvang ik mijn thuishulp.
Vanaf 14:15 een medewerker van gemeente Hoogeveen die met mij wil kijken welke woning aanpassingen en\of overige subsidies ik nodig zou zijn.

Is verhuizen een optie of een blijvende woningaanpassing gaan realiseren (toilet), wat te doen met de hoge zorgkosten die ik momenteel maak? De thuishulp kost mij 40,– per 4 weken, dat geld heb ik helaas amper.

Het eigen risico verlies ik ieder jaar in de maand januari al in 1x, heb dan dus geen 385,– klaar liggen en moet het wel gespreid gaan betalen.

Unive biedt die mogelijkheid gelukkig, tevens een reden voor mijzelf om Linda Voortman en Christiaan Kwint hoog op de kandidatenlijst van GroenLinks zien te krijgen.

Zorg zou anders en veel beter kunnen, ondanks dat ik mijn vrijwillige activiteiten aan het halveren ben, draag ik op deze wijze toch mijn steentje bij toch?

Om 16:00 neem ik een soort van ‘afscheid’ van CNV de Realisten, hier was ik al geruime tijd mee gestopt wegens mijn medische onbetrouwbaarheid. Men wil toch nog even een blijk van waardering aan mij geven, komt daarom bij mij langs met een leuk presentje om na te bespreken hoe het nu met mij gaat.

Wij houden overigens gewoon contact met elkaar, ook als niet actief personage blijf ik bereikbaar voor thema’s en omgekeerd.

Wat zou het meest handig zijn wat ik met de man van gemeente Hoogeveen bespreken ga, deze zelf heeft al door dat ik in een spagaat zit, zoiets als een driewieler is niet te stallen binnen ons portiek wegens de trap naar beneden.

Mijn toilet staat te laag en er moet een verhoogd toilet gaan komen met aangepaste rand, nu druk ik veelal staande maar sinds er tumoren in mij darmen zitten richt dat behoorlijk lastig (extreem dunne ontlasting wat er uit spuit).

Mijn ergotherapeut is gemakkelijk met het voorschrijven van hulpmiddelen, tevens vind zij dat ik hier verkeerd woon. Zij laat ook duidelijk aan mij weten dat mijn gezondheid mijzelf steeds meer begint te pesten en knalt er voor nu als dan vragen bij.

Zelf ben ik geneigd om te zeggen dat ik de driewieler niet hoef te hebben, voor de flat zou er een schuurtje bij gebouwd moeten gaan worden voor mij, wil ik dat wel?

Mochten huidige zorgkosten echt te duur voor mijzelf gaan worden, kan ik de thuishulp voor 40,– per 4 weken nog stop gaan zetten, bij het aanvragen van een schuurtje voor de flat kan dat niet meer en blijf ik vast zitten aan de 40,– per 4 weken.

Een verhuizing klinkt leuk, de aankleding wordt ook wel netjes geregeld. Maar wat te doen met dubbele huur en het vervoer van huidige kasten (die overleven niet nog een verhuizing).

Mijn wasmachine staat op sterven, via een witgoed regeling zou ik misschien een nieuwe kunnen gaan aanschaffen, vermoedelijk verdien ik daarvoor te veel omdat ik een oudere WAJONGER ben.

Voor mijn huidige bruikleenbede + aangepast matras wordt er nu ook een extra hulpmiddel aangevraagd, is dat echt nodig?

Wat zouden slimme vragen zijn in deze is eigenlijk mijn vraag?

Aan de slag met duurzame energie!

Beste mensen,

De gemeente wil aan de slag met duurzame energie en vraagt aan de burgers wat ze willen. Wij vragen je om van je te laten horen. Dat kan op woensdag 5 oktober en op dinsdag 11 oktober, aanvang 19.00 uur in het gemeentehuis.

Bijgesloten meer informatie over de bijeenkomsten die overigens beide avonden dezelfde agenda hebben en een lijst met voorstellen mbt duurzaamheid die we als GroenLinks Hoogeveen onlangs bij het college hebben ingediend. Voorstellen die direct of indirect te maken hebben met energie. De lijst is zeker niet compleet, nieuwe ideeën zijn welkom.

fullsizerender

a28

Een goede opkomst en inbreng is gezien de urgentie van de problematiek van groot belang. We willen graag dat duurzame politiek in onze gemeente meer prioriteit krijgt.

http://www.hoogeveen.nl/energievisie

Sommige klussen besteed ik liever uit!

Al geruime tijd speelt hier de wens om te gaan stoppen met roken, vanuit ikstopnu.nl werd ik aangemeld bij een Ilivecoach waar ik maar weinig\niets van te horen kreeg (het Rode Kruis was een tweede optie).

De Ilivecoach beweerd stellig dat ik nooit zo lang mag wachten op een uitnodiging, tot op de dag van vandaag heb ik nog steeds niets gehoord terwijl ik al een paar maand in de wacht sta.

Zojuist heb ik mijn huisartsenpraktijk opgebeld, zij zullen mij morgen voor 14:00 gaan terug bellen hoe zij mij misschien in zo’n traject zullen kunnen gaan stoppen.

Ik hoop op positief nieuws, mijn verzekeraar wil wel betalen mits ik mijzelf bij de juiste partij ga aanmelden, hoor echter nooit wat van hen.

Zelf voer ik nu dus de druk maar een beetje op 😉

Soms kan een leugentje om bestwil echt geen kwaad

Vandaag had ik een baaldag, medisch gezien speelden en spelen diverse vragen op mijn adres aangezien mijn gezondheid mijzelf steeds harder begon en begint te pesten. Laatst genoemde vond en vind ik ergens helemaal ‘niet’ zo erg, kamp niet voor niets met een progressief ziektebeeld.

De omslachtigheid er om heen?

Vandaag om 15:20 zou ik een afspraak hebben met mijn neuroloog te Groningen om na te gaan wat er operatief mogelijk zou zijn. Al meer dan een half jaar geleden had ik een doorverwijzing gekregen naar een ergotherapeut binnen mijn omgeving, morgen ochtend komt deze bij mij langs!

Vanochtend voelde ik mij wel behoorlijk moe, al het getouw trek door en om mij zonder dat er naar de oorzaak van het probleem gekeken wordt. Op mijn adres hoopte en hoop ik dat een aantal zenuw banen in mijn rug volledig doorgeknipt zullen gaan worden (5 gevoelige plekken).

Met voorkennis wist ik ook dat mijn neuroloog niets anders aan mij zou kunnen gaan vertellen dan:”wacht de bevindingen van de ergotherapeut even af!”, deze bezoekt mij morgen ochtend.

Omgeving 10:00 vanochtend voelde ik mij best wel moe, wilde gaan tukken maar wist ook dat dat niet kon (voor een short nap).

Wel belde ik meteen naar de assistente van mijn neuroloog met de mededeling dat mijn stoel gang niet op orde was, deels was dat ook waar… Zou een trein + bus rit naar het Martini ziekenhuis te Groningen niet aandurven.

Men toonde begrip voor de situatie, een nieuwe afspraak krijgen zou echter wel weken kunnen gaan duren i.v.m. de vakantie periode.

Misschien wel precies genoeg om aantoonbaar te maken dat nieuwe hulp middelen mijn rug klachten niet meer kunnen gaan verbeteren. Voor onjuiste stoelen zou er een soort van kussentje op mijn rug geplakt kunnen gaan worden, hoe doe je dat met het fietsen?

In de fiets houding, stond en staat er ook teveel spanning op mijn huid + de 5 ‘onschuldige’ tumoren. Betreffende 5 gevallen belasten de 3 andere tumoren extra, daar kan en mag niets aan gedaan worden.

Wanneer er ingegrepen moet worden op de 3 gevaarlijke plekken, verlies ik al mijn functies vanaf navel hoogte, linker arm en mijn zicht. Die 3 plekken hoop ik ook zo lang mogelijk niet te zwaar te gaan belasten.

Zojuist hadden wij vanuit GroenLinks Hoogeveen ook een goed fractie overleg achter de rug, kon deze zeker bijwonen omdat ik niet naar Groningen was gegaan 😉

Ben benieuwd wat de ergotherapeut morgenochtend ontdekt, mijn gehele linker schouderblad is intussen naar de knoppe + hals wervel op dezelfde hoogte…

Vandaag over exact 100 nachten start de Nacht van de Vluchteling

De tijd begint te dringen, dit jaar wil ik echt 80 kilometer gaan wandelen ten gunste van de Vluchteling. Qua training lig ik redelijk op schema ondanks dat ik Fantastic Sports iets te weinig bezoek naar mijn idee. Het doel is 3 maal per week, veelal red ik het maar 1a 2 maal per 10 dagen. Tot aan begin april zit ik nog steeds met een vrij volle agenda, ben dus wel verplicht om veel te wandelen door Hoogeveen.

Voor mijzelf speel ik ook nog met een aantal interessante mediastunts die ik wil gaan uitproberen, ik heb het geluk dat 1 april op een vrijdag valt.

Op korte termijn hoop ik nog een stukje actueel nieuws wat binnen Hoogeveen plaats vind te gaan schrijven, denk hierbij aan waar de laatste gemeenteraadsvergadering over zal gaan\was gegaan, dat koppel ik dan uiteraard aan mijn zware wandeltocht.

Het voordeel daarvan is dat ik het artikel dan ook in mag gaan zenden naar RegioHoogeveen.nl en de Hoogeveense courant.

Goede tips zijn uiteraard van harte welkom.

Al mijn huidige sponsoren wil ik hartelijk bedanken voor hen bijdrage en ik hou iedereen op de hoogte.

https://www.nachtvandevluchteling.nl/klaaswoltinge

De start van het nieuwe jaar ziet er al beter uit dan vooraf verwacht,

Afgelopen ‘2’ jaar had ik wat ‘beroerde jaren achter de rug’, vanaf het moment dat ik onder het mes geweest was knapte ikzelf ook gelukkig snel op! Na een paar weken kampte en kamp ik nog steeds wel met enkele tegenslagen fysiek gezien en deels praktisch\bureaucratisch van aard.

Mooi voer om goed te onthouden voor bijvoorbeeld het Gehandicaptenplatform Hoogeveen, GroenLinks Hoogeveen en ook vooral het GroenLinks netwerk\werkgroep Zorg.

Eind december las ik op Regiohoogeveen.NL een artikel over: Gratis cursus Vrijwilliger en de WMO, daar wenste ik mijzelf uiteraard voor op te gaan geven. Was genoodzaakt wel een soort van profiel aan te gaan maken als zoekende vrijwilliger, terwijl ik daar eigenlijk niet op uit was of ben.

Had in mijn profielomschrijving bij het onderdeeltje waar je iets meer over jezelf zou kunnen gaan vertellen opgerateld bij welke netwerken en werkgroepen ik actief betrokken was en ben, met daarbij de opmerking dat ik juist om die reden graag betreffende cursus zou gaan volgen.

Vanmiddag werden er nog een aantal misverstanden uit de weg geruimd, het staat nu echt vast dat ik kan gaan deelnemen aan de Cursus Vrijwilligers en de WMO!

Dat versterkt mijn kennis alleen maar meer over dat onderwerp wanneer deze ter sprake komt bij bijvoorbeeld GroenLinks Zorg, het Gehandicaptenplatform Hoogeveen en GroenLinks Hoogeveen.

Ook al staat het op een beetje een lager pitje voor mijzelf, met behulp van een FNV medewerker zal er wel opnieuw gekeken gaan worden in welke vorm ik wel op de juiste manier van thuishulp zou kunnen gaan krijgen (alleen de dingen die ik echt niet kan wenste en wens ik namelijk uit handen te geven).

Opende zojuist ook het FNV Magazine waar een jaarvoordeel 2016 aan toegevoegd zat, daar stonden en staan een hoop leuke aanbiedingen in voor diverse mensen… 1 ervan vond ik wel grappig en erg mooi.

GreenChoise was ‘altijd’ mijn beste energie leverancier, deze proberen zo groen mogelijk te zijn na mijn idee en zijn daarbij heel klant vriendelijk. Men weet van mijzelf dat ik het niet al te breed heb, mogelijke achterstallige betalingen calculeerden en calculeren wij gewoon vooraf al in (dat scheelt mijzelf boetes en hen een hoop werk).

Aangezien ik al jaren mijn stroom en gas afneem van ChreenChoise, tevens al vrij lang lid was en ben van het FNV (hoe kan het ook anders) mocht en mag ik nog steeds in aanmerking gaan komen voor de scherpere tarieven van Greenchoise 

Met een simpel telefoontje was dit ook zo geregeld, mijn verplichte maandelijkse voorschot vanaf begin 2014 die op hoog lag en ligt dient uiteraard wel ‘gelijk’ te blijven.

Voor de periode van 2015 – 2016 zal ik wel een behoorlijk bedrag bij moeten gaan leggen, vorig jaar kreeg ik volgens mij een kleine 156,– terug.. Zelf wens ik altijd speling te hebben, in 1x na 1 jaar 500,– of meer moeten gaan bijleggen zal mijzelf niet gaan lukken (vandaar binnen daar al maandelijks een beetje gaan sparen).

Voor deze week staat mijn agenda zo goed als leeg, mooi moment om extra vaak de sportschool te gaan bezoeken toch? 😉