Werken aan een goede basis ;-)

Ai, door een dom foutje van mijzelf mag ik nu diverse persoonlijke doelen 1 dagje gaan uitstellen, in plaats van vandaag hoeden wij morgen de GroenLinks BBQ (voor die tijd zal ik zeker dus ook geen conditie test gaan doen).

Wens eigenlijk wel 2a 3x per week de sportschool te gaan bezoeken, een heerlijke uitlaatklep voor mijzelf en het is nog gezond ook (bij voorkeur pak ik telkens de maandag, woensdag en zeker de vrijdag).

Ik verwachte vandaag tevens een leuk post pakketje dus moest wederom verplicht thuis blijven tot ongeveer 15:00…. Ging dus maar weer divers papierwerk archiveren of in de papierversnipperaar steken.

Trof een oude agenda van mijzelf van omgeving 2002, zo vol wil ik mijn agenda wederom zien te krijgen maar dat komt later wel (was destijds werkzaam bij de Noorderbrug maar zat daarbij ook nog eens in extra werkgroepjes intern).

Vanuit GroenLinks Hoogeveen kwam ik ook nog wat heel oud campagne materiaal tegen, een paar flyertjes archiveer ik en bij de rest kan ik er een nietje door drukken omdat dat stapeltje papier nog prima als kladblokje te gebruiken is.

Mijn plannen met bijvoorbeeld Tweetdeck pakken ook gunstig uit voor mijzelf, het oogt dat ik 90 berichten vooraf kan inplannen per account. Ik zal daar eenmalig even heel goed voor moeten gaan zitten maar nadien levert juist dat alleen maar tijdswinst op (bouwen aan een goede basis en daarna pas de rest erbij pakken was het toch?).

Het pakketje wat ergens tussen 14:00 en 15:00 arriveerde bleek helaas niet helemaal compleet te zijn, kan er nu dus nog even niets mee grrrr!

Had intussen wel diverse dozen van dat dikke scherpe karton leeg weten te krijgen, maakte er dus maar een sport van om de tape er van af te trekken en het liefst met een stevige trap per doos op de juiste hoek alle randen te laten scheuren.

De meeste dozen waren te zwak om als oud papier doos te gaan gebruiken, dan deze maar met zo min mogelijk werk snel een stukje kleiner zien te krijgen 😉

IMG_1056

Wanneer ik Arrow Classic Rock Radio heb opstaan en de betere stevige nummers komen voorbij waren en zijn mijn benen behoorlijk krachtig…

Eerst denken en dan doen ;-)

Vanaf ziekenhuisopname stelt het Martini ziekenhuis gewoon gratis Wifi spots beschikbaar waardoor ik gewoon heel eenvoudig toegang heb tot het internet.

Iets als telefoon en televisie denk ik nu niet nodig te zijn omdat ik ook gewoon mijn eigen telefoon en laptop kan meenemen, voor geluidsdragers als een laptop kun je daar voor 1 Euro een hoofdtelefoon krijgen of je eigen hoofdtelefoon mee nemen.

Een telefoon aan bed heb ik weinig aan, ken maar 5 telefoonnummers uit mijn hoofd:

1. Het nummer van een goede vriend van mij
2. Het nummer van mijn moeder
3. Het nummer van mijn vorige werk
4. Mijn actuele mobiele telefoonnummer
5. Mijn laatst gebruikte mobiele telefoonnummer hiervoor

Qua mail gebeuren log ik liever life in op 1 van mijn hotmail accounts of haal alles netjes gesorteerd binnen met thunderbird. Alle berichtregels die op mijn hoofd PC gelden worden dan automatisch overgenomen waardoor alle troep dagelijks automatisch verdwijnt en wat bewaard moet blijven bewaard wordt in de juiste map.

Bij thuiskomst dien ik dan even MozBackup te draaien over de Laptop, de back-up kan ik vervolgens her plaatsen op mijn hoofd PC en hoef ik niets te missen maar komt er ook niets dubbel binnen.

Wens uiteraard ook geen post te verliezen die ik in het ziekenhuis al wel gelezen heb maar thuis nog even opnieuw wil gaan inzien zoals notulen van GroenLinks, het Gehandicaptenplatform Hoogeveen en overige nieuwtjes omtrent CNV(j) de Realisten.

Vooraf zorg ik er uiteraard voor dat ik tijdelijk voor al mijn accounts waar ik bij wil kunnen tijdens de ziekenhuisopname ik maar 2 of 3 wachtwoorden nodig ben en bij thuiskomt kan ik het dan weer gaan bepalen per account.

Niet dat ik iets te verstoppen heb maar via wifi spots die beschikbaar gesteld worden door NS.nl, vakbond x, het ziekenhuis in deze ga ik van daaruit niet zomaar inloggen op mijn eigen provider uiteraard.

Enkele goede bekenden van mij waren en zijn bereid om mij lekker actueel te houden d.m.v. Whats app, maar wanneer dat gewoon veilig kan vanaf mijn hoofd mail adres is dat uiteraard veel gemakkelijker 😉

Hele warrige planning

Tot mijn grote ‘schrik’ kwam ik er recentelijk achter dat ik meer geld en campagne middelen achter de hand heb dan ik vooraf had durven denken, probeer dit nu een beetje vorm te gaan geven maar moet nog gaan uitzoeken hoe exact?

Even in het kort: Al jaren was ik lid van diverse spaarprogramma’s die vergelijkbaar waren en zijn met bijvoorbeeld Euroclix. Bij de meeste programma’s kun je een betalingsverzoek indienen vanaf het moment dat je 12,50 binnen gesprokkeld hebt maar er bestaan ook programma’s die tot betaling over gaan vanaf het moment dat je 25 Euro hebt verdiend.

Echt rijk word je er niet van tenzij je een grote downline weet te generen maar zeker voor het campagne voeren zou het op mijn adres een behoorlijk handig hulpmiddel kunnen zijn omdat je veelal behaalde punten ook op een andere wijze kunt besteden mocht je het streef bedrag van 12,50\25,00 niet bereikt hebben.

Bij een klein aantal spaar programma’s ben ik nu van plan om te gaan gokken, heb voldoende punten gescoord om de 12,50 uitbetaald te kunnen gaan krijgen maar wanneer ik wacht met het uitbetalen ervan en nogmaals het zelfde punten aantal weet te bereiken krijg ik er 2,50 extra cadeau bij.. Dus 2x 12,50 + 2,50 fictief gezien, laat je je eigen dan nog niet uitbetalen worden de bespaarde punten nog meer waard..

Er bestaan ook betrouwbare spaarprogramma’s die je misschien maar 20,– per jaar opleveren indien je geen downline hebt. Deze zijn veelal wel stukken commerciëler ingesteld, je kunt punten scoren bij het aanschaffen van een product uit winkel x of een milde korting krijgen bij de aanschaf afhankelijk van hoeveel punten je gescoord hebt (niet interessant voor mijzelf).

Voor o.a. mijn deelname aan de Nacht van de Vluchteling en overige persoonlijke en of ‘politieke’ doeleinden was en is het echter weer wel een prima tooltje. Ben momenteel bezig om uit te zoeken hoe ik met die kennis zou moeten gaan omgaan.

Zelf weet ik hoe ik met mijn WordPress account de media soms kan bereiken, met behulp van Twitter was en is dit alles stukken gemakkelijker geworden en wist ik ook periodiek diverse programma’s van o.a. Radio 1 te bereiken.

Dit blog adres zat en zit gekoppeld aan PlaneetGroenLinks, overige social media en de Metro en Spits, dat wens ik dus ook zo te houden.

Ergens wenste en wens ik mijn standpunten, ambities en overige skills ook in het Engels te gaan uitdragen. Wanneer ikzelf in het Engels zou gaan bloggen had en heb ik een groter bereik..

Vraag is wel, met welk doel zou ik in het Engels willen gaan bloggen?

Meningen en standpunten van Groenlinks deel ik maar wat graag in het Nederlands, Engels en Duits (die talen beheers ikzelf een beetje). Soms kan ik stellingen aandragen op persoonlijke titel, veelal toch dingen die het best in het ‘straatje’ passen van GroenLinks zelf.

Als actief GroenLinks lid zijnde met een handicap, miste en mis ik veelal toekomst visie bij diverse partijen. Zelf hoop ik bijvoorbeeld in aanmerking te komen voor een PGB regeling, mijn indicatie stelling was en is echter wel zo hoog dat ik rijp zou zijn voor een verpleegtehuis.

Voor mijn bruikleenbed bed gold en geldt dezelfde preek, bleef en blijf dat kreng maar ‘huren’, intussen was en is deze wel verhuisd van leverancier naar leverancier en ken intussen alle details niet exact meer qua kosten.

Op jaar basis dien ik mijzelf echter nog steeds wel te verantwoorden waarbij er zeer domme vragen aan mijzelf gesteld worden.

Uit mijn hoofd 5 vragen, heeft u nog steeds last van doorligplekken, heeft u (nog steeds) last van brandwonden, gebruikt u het hulpmiddel nog etc;

Optie 5 was en is gaarne aanvullen, bij bijna alles zou ik in mijn situatie een nee kunnen gaan aanvinken, alleen maar een ja bij het hoog laagbed + aangepast matras (nieuwwaarde 3000,–).

Mocht en mag dat kreng levenslang huren voor 60,– per week vanaf de start, exacte getallen weet ik nu intussen niet meer maar het gebruikte bed en matras leen ik nog steeds.

Dankzij beide genoemde was en ben ik nu al mijn eigen risico kwijt bij welke zorgverzekeraar dan ook, medisch gezien maakte en maak ikzelf meer onkosten dus het eigen risico verloor en verlies ik wel ieder jaar.

Vroeg en vraag mezelf wel af waarom het bed en matras niet voor mij gekocht zouden kunnen gaan worden, dat zou de overheid toch een enorme besparing kunnen gaan opleveren?

Momenteel vroeg en vraag ik extra vergoedingen aan die moeizaam te bereiken zijn, je moet deze kennen… Mijn ziektebeeld was en is progressief.. Het zou jaren stil kunnen blijven staan of verslechteren…

Alleen wegens dat feit zou kopen voor mij toch al goedkoper kunnen gaan uitpakken?

Huishoudelijke hulp, deze was en ben ik nu intussen echt nodig. Qua persoonlijkheid was en ben ik een chaoot en deels een structuur freak (dan functioneer ik op mijn best!)

Dingen die ik zelf kan wens ikzelf blijven te doen, omtrent de dingen die niet meer haalbaar voor mijn eigen waren en zijn wens ik hulp in te gaan schakelen.

Alle handelingen waarbij je op een keuken zou moeten gaan lukken mijzelf helaas niet meer, lamp vervangen en\of verschonen omdat deze wel stof aantrekken (buren\vrienden willen dat wel doen voor mij mits deze thuis zijn).

Mijn eigen bed opmaken lukt mijzelf ‘niet’ meer, matras en dekbed verschonen lukt mijzelf wel binnen 10 minuten maar verknal nadien wel zoveel van de fysieke rugpijn dat ik een halve dag zou kunnen gaan weggooien.

Omtrent mijn Wajong status een soort gelijk verhaal, wanneer Nederland daarop zou willen gaan korten had en heb ik zelf hele andere ideeën voor ogen dan nu intussen besloten is.

Diverse Wajongeren zouden maar wat graag aan de slag gaan, heeft u zich ooit af gevraagd wie en wat de huidige Wajongeren zijn?

Misschien een bevooroordeelde vraag\opmerking van mijzelf, tijdens politieke debatten werd en wordt er wel veelal gesproken over Jongeren met een handiecap!

Betreffende regeling stak en steekt wel een beetje anders in elkaar, op je 64e zou je ook een Wajongere kunnen zijn omdat je voor je 18e met een aantal gebreken kampte toch?

De nieuwe Wajong regeling ken ikzelf niet tot in de exacte details, hoop voorlopig onder de ‘oude’ regelgeving te blijven vallen maar de oude regelgeving stond en staat mijzelf ook totaal niet aan.

Met behulp van de oude regelgeving als de nieuwe zou een werkgever kunnen gaan profiteren met het in dienst nemen van een Wajonger, de Wajonger kon en kan extra ondersteuning aanvragen indien nodig variërend van hulpmiddelen binnen de werkvloer tot aan een jobcoach en eventuele noodzakelijke bijstudie…

In het verleden nadat ikzelf veel negatieve dingen mee gemaakt had Familiare (overlijden paps veel te vroeg), studie kleuterschool en mijn eigen doorzettingsvermogen nadien..

MLK kindje kon toch naar de LTS wat deze graag wenste, er werd destijds snel ontdekt dat ik beter op mijn plek was binnen een Mavo klas (nadien liet mijn gezondheid mezelf in de steek maar kwam er weer bovenop).

Via een informatica opleiding volwassen onderwijs kwam ik destijds aan het werk, zelf werd ik geschoold op Medewerker Beheer informatie systemen niveau 3 (stiekem 4 erbij)..

Bewust ging ik stage lopen binnen de zorg, voelde veiliger voor mijzelf aan en had al door dat ik er een mooi stage verslag van zou kunnen gaan maken zonder tijdsdruk.

Genereerde voor mijzelf de stage opdracht: Toon aan dat de informatica altijd en overal toepasbaar is.. Rennen tegen de klok lukte en zal mijzelf niet gaan lukken destijds, maar wat waren en zijn de mogelijkheden omtrent spraakherkenning destijds.

Dien dit gebeuren een beetje anoniem te houden, bewees mijn eigen wel qua kunnen tussen 2001 en 2006 en de informatica die tussen 1998 en 2001 op kosten van het UWV plaats vond.

Nu nog steeds kan een werkgever\werkgeefster zijn\haar voordeel uit halen om juist ‘mijzelf’ een vaste baan te gaan aanbieden… Binnen o.a. de zorg lagen en liggen mijn grootste talenten (deed en doe ik nu op vrijwillige basis via de Zonnebloem en als huiswerk hulp voor diverse pubers binnen vrienden kring).

Zelf dien ik eerst werk te vinden en daarna pas zou ik mijzelf kunnen gaan laten omscholen, weet van mijzelf dat ik bijvoorbeeld een full time studie + 36 uurige werkweek niet aan zou kunnen.

Tevens wist en weet ik dat diverse werkgevers niet al te bang zijn voor mijn ziektebeeld, wanneer je je eigen bewijst tijdens een stage periode vervallen de vooroordelen vanzelf.

Waarom zou bovenstaand gebeuren niet omgekeerd kunnen gaan worden?

Mach nu niet veel meer gaan zeggen, vooraf kansen bieden lijkt mijzelf verstandiger dan achteraf..

Voor mijzelf licht hierin een hulpvraag,

Mijn persoonlijke mening over alles zou ik het liefst willen gaan verwoorden in het Nederlands en Engels

Qua reclame wederom Nederlands en Engels, wanneer ik producten wens te gaan verkopen moet ik daarvoor gaan spammen (weiger ikzelf).

Vond en vind dit zelf wel een diepe na denker waard, sommige dure ‘grappen’ bleef en blijft men maar in stand houden en kort er telkens een beetje op zonder iets met de oorzaak te gaan doen.

Misschien zie ik het verkeerd, baal er wel enorm van 😉

Even een blog in vogelvlucht

Komende 6 weken had en heb ik het vrij druk,
mijn PC begaf het ook nog eens en de harde schijf die er in zat is ook zeer waarschijnlijk kapot, dat is behoorlijk balen voor mij want er stond veel belangrijke informatie voor mij op vanaf het moment dat ik een jaar of 20 was.

Momenteel mis ik mijn mail instellingen nog het meest,
ik maak gebruik van een stuk of 15 mail adressen, deels prive en deels voor divers vrijwilligerswerk.

Die zooi wil ik natuurlijk niet allemaal in 1 of een stuk of 15 postvakken individueel ontvangen,
met name de afgelopen 7 jaar had ik een machtig mooi mail systeempje opgebouwd met een paar honderd berichtregels.

Alles binnen GroenLinks was onderverdeeld op plaats, provincie, locatie en werkgroep om maar een simpel voorbeeldje te noemen.

Deze truc had ik ook uitgehaald met Familie/vrienden en handig om te weten maar een reactie is niet direct noodzakelijk.

Nog een regel ga maar naar de prullenbak of accepteer adres x gewoon helemaal niet,
dat dus toegepast op minimaal 15 mail adressen in 1 box.

Het mooiste van het systeem moet nog komen,
voor mijzelf wist ik wel welke mappen belangrijk waren om dagelijks goed in de gaten te houden maar mocht een (bekende) / onbekende mij mailen met een belangrijk onderwerp werd zelfs daarop gesorteerd.

Dat hele systeem ben ik nu dus kwijt, maak het wederom opnieuw aan en intussen nog geavanceerder. De zwaar verouderde berichtregels ben ik nu iig wel vanaf.

Ik heb intussen via Marktplaats een soort gelijk model als mijn laatste pc in huis die 4 jaar probleemloos werkte, iets nieuwer misschien maar een volgende keer schaf ik zeer waarschijnlijk geen HP/Packard Bell meer aan (persoonlijke keuze).

Mijn eerste nieuwe kast van Packard Bell werkte prima, deze werd na een paar jaar vervangen voor een nieuwe PC doordat deze te traag werd en daarnaast te duur omtrent het updaten qua onderdelen.

Ik heb het kreng nog steeds in huis voor nood, zowel oude als nieuwe harde schijven accepteert deze niet mocht ik in nood eens een computer kwijt zijn.

Diverse hardware testen gedaan door middel van er overbodige luxe uit te halen,
installatie ging en gaat telkens vrij goed, geen piepjes maar aan het eind van de rit zo’n ‘leuk’ blauw scherm.

Even opzoeken wat die code betekend, alle gemaakte zetten nogmaals herhalen en wederom een blauw scherm.

Windows Vista vond en vind ik nog steeds lekker werken, het cookie beleid kan deze overduidelijk niet aan en dat maak ik op uit de conclusie dat mijn vorige Packerd Bell computer exact dezelfde klachten had als dat deze heeft.

Lekker draaien zonder internet verbinding, vanaf het moment dat je cookies accepteert binnen een week al 30 minuten of meer opstart tijd gaan vragen.

Op het kreng wat ik nu in huis heb wil ik Windows XP Professional of Windows 7 gaan zetten,
Windows 8 zou deze ook aan kunnen maar dat vertrouw ik niet.

Leuk verhaal maar daar heb ik nu even geen (tijd) of geld voor wanneer ik het legaal wil gaan doen.

Juist nu ben ik mijn PC snoei hard nodig, op 2 mei aanstaande vind er een vergadering plaats over wat willen wij met de Zonnebloem Hoogeveen, vanuit het gehandicapten platform Hoogeveen liggen er een aantal leuke huiswerk opdrachten op mijn bordje met daarnaast goede afspraken met sub werkgroepjes.

Dit geëtter komt mij nu wel heel slecht uit!

Positief nieuws, bij het herinrichten van mijn woning kwam ik nog een stapeltje cadeau bonnen tegen waarmee ik mijzelf lekker kan gaan verwennen.

Tevens kreeg ik tegen verwachting in 84 Euro terug op mijn energie nota waar ik raar van stond te kijken, afgelopen jaar zat ik namelijk vaker thuis wegens fysieke pijn klachten en schroefde daarbij de verwarming extra op en daarnaast ging mijn ex PC 24 uur per dag aan voor een test.

Wilde een gratis online radio station hebben, die je zou kunnen behalen met voldoende luister uren, vet mislukt natuurlijk.. Dankzij het tijdelijke radio station heb ik wel nieuwe mensen leren kennen waar ik wat aan heb, daar bleef het dan ook bij helaas.

Omtrent de nacht van de vluchteling, stiekem loop ik mee met 2 doelen:

1. Het huidige asiel beleid en zeker het toekomstige asiel beleid staat mijzelf totaal niet aan,
ik kan en mag niet te persoonlijk worden maar ken een aantal vluchtelingen die zwaar in de knoei zullen gaan komen.

2. Van jongs af aan kampte ik met een aantal ‘kleine’ problemen:

1. Mijn vader overleed toen ik 6 was, mijn moeder moest dus zorg dragen voor 3 koters waarvan ik de oudste was.

2. Zelf leek ik het meest op mijn pa, naast zijn eigenwijze trekjes die hij had en mijn eigenwijze trekken erbij had ik er wel heel veel van geleerd. Kon daar zelf moeilijk over praten, werd Lom kindje et cetera die toch via diverse omwegen zou mogen doorstromen naar een Mavo klas.

Mijn lichaam begaf het vanaf mijn 3e jaar voortgezet onderwijs Mavo klas lom onderwijs naar 3e jaar Regulier onderwijs, wat je gewoon 1 jaar zou kosten maar wel echt examens zou kunnen afleggen.

Mijn ziektebeeld met daarbij een vrachtwagen ongeluk gooide tussendoor wat roet in het eten,
3x een hersenvlies ontsteking gehad dankzij een infuus pomp die niet dezelfde bijwerkingen zou hebben als morfine (combinatie tussen Dormicum en Clonidine die tegen je hoofdzenuw word aan gespoten op experimentele basis destijds).

Tussendoor kreeg ik de schedelbasis fractuur er cadeau bij, wij en ik zelf hebben het een en ander mee gemaakt als familie zijnde.

Na mijn 3e hersenvlies ontsteking kon en mocht ik verder gaan met mijn leven, wel zonder pompje omdat ik wel eens immuun voor antibiotica zou kunnen gaan worden of al zou zijn.

Morfine was geen oplossing voor mijzelf, wanneer xx als pijn aan voeld, zorg er maar voor dat je xxxxx voelt want dan stelt xx niets meer voor.

Omtrent 1998 lekker aan de studie om toch uit de Wajong te komen en aan de slag te gaan,
in 2001 kwam ik aan de bak binnen de zorg per toeval en dat hield ik vol tot aan 2006.

Men waardeerde mij omdat ik mij goed kon inleven in de cliënt, daarnaast handig met computers was. Men keurde mij af omdat ik vanaf een bepaald moment niet mee kon komen met vergaderingen over ziektebeelden et cetera

Zou hier als gediplomeerde assistent systeembeheerder binnen 3 maand tijd bijgeschoold gaan worden naar SPW’er, dat gebeurde echter niet.

Gevolg was dat ik in 2006 ontslagen werd wegens kennis gebrek en niet behaalde doelstellingen, klein jaartje de zooi geslikt uit onkunde en overspannenheid.

De draad weer opgepakt en het UWV bezocht, bij mijn eerste afspraak was ik te onduidelijk.
“Klaas”,”fijn dat je jezelf op eigen houtje laat herkeuren maar je blijft gewoon arbeids-ongeschikt wegens je handicap + geschiedenis”

Op eigen verzoek vroeg ik een paar jaar later wederom een herkeuring aan met een iets andere vraag, vooraf vermelde ik mijn beperkingen, liet daarnaast weten wat mij op privé titel en qua vrijwilligers werk mijzelf allemaal bezig hield en stuurde dus ook heel duidelijk aan dat ik wederom binnen de zorg zou kunnen gaan werken.

Vanaf dat moment werd het antwoord anders, men vond het fijn om te horen dat ik zoveel zelf kennis had, men vond het ook leuk om te weten dat ik niet stil zat/zit.

Maar toch:”Klaas”,”je hebt heel veel mee gemaakt”,”je ziektebeeld beeld ziet er ook niet al te florissant uit in jouw’n geval”,”je mag een studie aanvragen maar dan moet je het diploma ook kunnen behalen binnen 3 maand tijd!”

ik kon en kan veel, maar destijds binnen 3 maand tijd mij om laten scholen naar SPW’er zou iets teveel gevraagd zijn.

Oplossing zou zijn dat ik nu gewoon weer naar school mag op de kosten van het UWV, 2 jaar dagelijks hard leren + een laatste stage jaar die je zelf vind of de school voor je zoekt.

Daar zou ik kunnen laten zien wat ik in huis heb,
die kans kreeg en heb ik nu niet.

Werkgevers wezen en wijzen mijzelf steeds af, doordat mijn studie niet meer actueel zou zijn,
daarnaast omdat mijn ziektebeeld progressief is. Men vergeet echter dat ik met mijn huidige beperkingen gewoon 80+ zou kunnen gaan worden.

Reden voor mij dat ik bij scholing gekoppeld aan een stage zo belangrijk vind,
dan krijg ik de tijd om om te scholen en tijdens mijn stage zou ik kunnen laten zien wat ik echt in huis heb.

Vooroordelen vallen daarmee weg toch?

Binnen Nederland zie ik meer dingen mis gaan op diverse vlakken,
reden voor mezelf dat ik ook steeds meer met politiek en bestuurlijke dingen wil en al aan het doen ben.

Exact hetzelfde verhaal zie ik gebeuren met de vluchtelingen uit Zuid Soedan in de ruimste zin van het woord, zij hadden hen land, familie, vrienden en buren misschien in de steek gelaten omdat zij moesten!

Grotendeels te voet, waar klaag ik dan over omdat alles net even iets duurder wordt?

In Zuid Soedan liggen heel veel land mijnen, de betreffende vluchtelingen willen maar wat graag terug om aan hen toekomst te werken maar mogen en kunnen juist dat niet omdat de landmijnen in de weg staan.

Verhoudingsgewijs heeft het weinig met mijn persoonlijke situatie te maken, alleen maar miepen en zeuren hou ik niet zo van en op die basis zet ik mijzelf actief in voor diverse dingen en thema’s.

Bij deze ben ik op zoek naar extra sponsoren, heb aan ‘mijzelf’ als loper 15,– over gemaakt wat zeker ten gunste komt voor ons doel, het ruimen van landmijnen!

Voor de 125,– die ik al binnen heb ga ik zeker mee doen aan de loop van Rotterdam naar den Haag, ik hoop uiteraard dit bedrag minimaal te kunnen gaan verdubbelen..

Dat maakt het lopen voor mijzelf een stuk aangenamer omdat ik nu eenmaal van goede resultaten hou:”Wij hebben d.m.v. betreffende loop een x aantal vierkante kilometers aan landmijnen op kunnen ruimen”,”mijn aandeel hierbij waren een x aantal meters/kilometers”,”zij kunnen weer een eigen leven opbouwen!”

Ik slijm niet graag, ben mijn huidige donateurs ook zeer dankbaar voor hen bijdrage voor het goede doel, in tegenstelling van wat ik vroeger al een beetje geleerd had vraag ik bij deze toch wel om iets in plaats van niets.

Mocht je voor mijn part 1,– kunnen missen zou dat ook al heel fijn zijn,
1x 1698,– maakt toch al een heel leuk bedrag aan alleen al Twitter vrienden 😉

Voor wie nog niemand gesponsord heeft, bezoek http://www.nachtvandevluchteling.nl/klaaswoltinge en laat een bedrag achter wat je zou kunnen missen.

Hou daarbij in het achterhoofd dat zij veel meer hadden en hebben moeten opgeven dan dat wij überhaupt zouden kunnen voorstellen.

‘Arme Klaas’ met zijn PC geklier dat het een naar het ander defect raakt,
hoe wil ‘hij’ dat gaan betalen allemaal is een vraag die ik periodiek te horen krijg.

Betreffende vluchtelingen hebben helemaal niets, met alleen een kladblok wat postzegels en een dak boven mijn hoofd zou ik mijzelf kunnen redden bewijze van (let op, ben ik niet op uit).

Wel hoop ik via deze weg meer sponsoren binnen te halen,
alvast bedankt.

http://www.nachtvandevluchteling.nl/klaaswoltinge

Test blog

d.m.v., Twitter ben ik ook hier terecht gekomen,
eigenlijk ideaal voor mij.
Op deze plek plaats ik alleen maar GroenLinks topic’s of GL activiteiten waarmee ik mijn eigen bezig hou, mijn hyves account blijft bestaan uit variërende thema’s die ook niets met GroenLinks te maken kunnen hebben.