Lastige blog

Wilders moet 20 Januari voorkomen wegens een politiek idee wat hijzelf binnen en buiten de kamer noemt, de Islam kritiek volgens zijn eigen zeggen.
Op 13.12.2009 was Wilders te gast bij Het Elfde Uur, normaliter hou ik er niet zo van om zulk soort ongein te herhalen maar dhr. Knevel was wel vrij correct bezig in zijn vraag stelling aldus mijn eigen opinie (zie deze link http://madbello.nl/?p=7661^o%29).

Wilders zelf is zijn eigen al behoorlijk aan het corrigeren, iedereen weet waarom hij met de Fitna film kwam, ook iedereen weet vanuit het nieuws & politiek24 waarbij je live debatten kunt volgen dat meneer (s)preekt over de ‘Kut’ Marokkanen en ‘lastige’ mensen uit Turkije.

Extra citaten die lijken op een Donald Duck verhaal laat ik even buiten wegen, wel vind ik het te ziek voor woorden dat hij op deze manier bezig is en schijnbaar mag blijfen!

– Islamieten komen niet alleen maar uit Turkije of Marokko meneer Wilders!

– Eerst het Islamitische geloof en daarbij de Koran volledig afkeuren, intussen wat later het lef in je donder halen om te beweren:”ik heb niets tegen de Islam” ???? “maar…”

De volgende opmerkingen schoten op mijn adres in het verkeerde keel gat.

1. Zijn uitlatingen omtrent een klein groepje mensen die afkomstig zijn uit een Moslim land, land onbekend maar toch (noem het maar Turk of Marokkaan grof uitgedrukt)
2. De linkse politici laten een hele hoop liggen wanneer het om vrouwen rechten gaat waar ze vroeger zo voor stonden, ik zou Wilders graag een kijkje in de keuken aanbieden binnen Groenlinks landelijk en regionaal. GroenLinks staat in zijn algemeenheid voor Woman on Top, zelfs binnen een aantal regio’s voor de aankomende verkiezingen wordt gepoogd om een om en om lijstje te creëren (vind ik persoonlijk vrij ver gaan, beoordeel liever op kwaliteit)
3. Zijn oproep aan heel Nederland te gaan demonstreren voor vrijheid van meningsuiting!

20 Januari zou ik graag mee doen aan zo’n demonstratie, echter iets anders dan dat Wilders voor ogen heeft. Denk hierbij aan een Moslim met een bordje in zijn/haar hand met de tekst:”ik ben voor vrijheid voor menings uiting”, “ik heb respect voor: Christen, Jood, heiden, Homo, Lesbo, Travo etc;”

Omgekeerd krijgt een ieder een soort gelijk bordje met zijn/haar grootste tegenpool aldus de woorden van Wilders. Een groep de bek snoeren of kwaad in het daglicht stellen kan ik niet tegen… Daarin wens ik ook wat correct tegengas te geven.

Wilders maakt dankbaar gebruik van de media aandacht die hij krijgen kan, het zou misschien dom kunnen zijn om 20 januari een tegen demonstratie te geven op dezelfde plaats.
Wel vermoed ik dat het handig kan zijn om een tegengeluid te gaan geven, niet tegen Wilders en al helemaal niet tegen de overwegend PVV stemmer.

Laat duidelijk zien dat een Christen het prima kan vinden met een Moslim, laat tevens zien dat een Moslim het heel gezellig kan hebben met iemand die sexueel anders geaard is.

Ergens heb ik er spijt van dat ik dit nu blog, heeft Wilders weer ff zijn aandacht, negatieve aandacht is immers ook aandacht! Anderzijds lijkt het mij leuk om met een stel PVV’ers in debat te gaan…

Niet alleen maar over religie, maar ieder probleem die er speelt
Inhoudelijk hier dus ook diep op in gaan…

Thema werk gelegenheid, trap iedere Moslim allochtoon maar het land uit, is niet echt debat waardig;)

Ik wordt ongeduldig,

Vanochtend was ik volledig bezet, had diverse afspraken staan.
Aan het eind van de ochtend kwam de monteur van de geiser ff langs voor de jaarlijkse controle beurt, zelf was ik zo vrij om te vragen of deze ook even naar de kraan in de doesch wilde kijken (wat niet zijn taak is). Gelukkig heeft hij hem gefixed voor mij.

Aangezien de kerst dagen voor de deur staan kreeg ik vanochtend weer diverse orders door, daarnaast heb ik een manier verzonnen om van 2010 financieel gezien een veel beter jaar voor mij te gaan maken. Mezelf voor diverse dingen geregistreerd, op andere adressen vrij veel informatie aangevraagd, begeeft mijn mail adres het.

Naast de bestellingen die ik al binnen had deze ochtend, zou ik er voor 16:00 zeker een paar bij krijgen, ik bestel zelf liever in 1x veel dan een paar keer een beetje.
Wanneer ik een bestelling invoer wil ik ook direct zien of mijn bestelling goed aangekomen is. Administratief is dat gemakkelijker, en ik kan direct zien of ik nog wat mis of incorrect is zodat ik het aanpassen kan.

Met al mijn @home/Ziggo Accounts kan ik nu niets, alle post die via @regiohoogeveen.eu automatisch doorverwezen wordt naar mijn @home adres komt nu ook niet aan.

Bezocht aan het eind van de middag de site van Ziggo zelf, probeerde online in te loggen. Mijn wachtwoord of gebruikersnaam scheen fout te zijn, pardon? Deze ken ik allemaal uit mijn hoofd.
Knopje help in drukken, gisteren kwam mijn storing voor wat reeds verholpen zou zijn, instructies om het op te lossen klik hier… LOL, niet gedaan natuurlijk want ik zou mijn wachtwoord moeten wijzigen en mijn mail ontvanger opnieuw moeten installeren…

Verstandig ging ik maar bellen naar een 0900- nummer, 4 x een keuze gemaakt, toets uw postcode in.. gedaan. Gaat de vraag over tv toets 1, gaat de vraag over toegang tot het internet toets 2, gaat uw vraag over ruis op de tv toets 3 etc; Gokte toen maar wederom op 2 en vervolgens op het mail getal. Doe niets aan uw mail instellingen en wijzig niets, er is een storing, we proberen dit zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Tijd is geld en bij een aantal adressen die belangrijk voor mij zijn kan ik prima mijn mail adres wijzigen, maar mag dat alleen maar doen door op een bevestigings knop te drukken die aan mij verzonden wordt…

Heb morgen wel wat afspraken staan waarbij ik vooraf de mails wel gelezen wil hebben.

saved by the bell

Soms heb ik echt een engeltje op mijn schouder, vandaag was er zo een.
Morgen pak ik een trein rit naar den Haag, (40,90)
Mijn WAJONG uitkering wordt telkens gestort tussen de 12e en 14e van de maand, ben dus ook gewend dat ik tussen de 5e en 12e van elke maand niet pinnen kan.

De November maand was voor mij dit maal iets duurder uitgevallen waardoor ik meer uitgaven had (gestolen fietsen, extra trein ritten etc; )

Had mij voor genomen deze week alvast 100 Euro te gaan pinnen, mede door tijd nood was ik er niet aan toe gekomen, daarnaast hou ik er niet van om in bezit te zijn van contant geld.

Tegen 19:00 schoot mij te binnen dat ik nog even naar de winkel moest, plee papier was bijna op (daarmee zou ik het niet redden tot donderdag aanstaande), bolletjes mee nemen naar den Haag is tevens makkelijker dan broodjes.

Totaal rekening werd 27 Euro, doe er maar 50 Euro extra bij vroeg ik…
2x geprobeerd te pinnen, lukte echter niet.
Verzocht toen om mij de boodschappen te laten betalen d.m.v. pinpas, dat lukte wel! Sterker nog, deze nicotine verslaafde kon elders in de shop ook nog een pakje klare sigaretten kopen plus een pakje shag, blanke mascotte vloei en 2 aanstekers…

Bij thuis komst meteen 300,– Euries over gepomt van mijn spaar rekening naar lopende rekening… k zou een mooie flater slaan wanneer mijn pin pas morgen niet werkt…
(dan zou ik zwart moeten gaan reizen)

Engeltje bedankt…
We zijn vlot van begrip;)

Een dagje met Tofik Dibi…

Leuk,

Zelf was ik al vrij lang actief voor het CNVJ in verband met de WAJONG werkt, omstreeks Augustus kon ik mij inschrijven voor een ‘actie’ genaamd een dagje met…
Dit zou een dagje mee kunnen zijn met een foto model, soap ster, radio presentator etc;
Eerst deed ik er wat lacherig over, maar ging voor mezelf wel serieus opschrijven waarom ik een dagje met Tofik Dibi mee zou willen lopen.

Dinsdag 8 december is het zo ver om 10.30 kan ik mij melden bij de ingang van het Tweede Kamergebouw aan Plein 2 te Den Haag en vragen naar Kirsten Fröhlich of Willemijn Boss.

Programma:

10.30 uur Ontvangst door Publieksdienst
11.00 uur Bijwonen fractievergadering, hier ontmoet je Tofik Dibi
13.00 uur Lunch met de fractie en mogelijkheid Tofik te spreken
13.30 uur Gesprekje met Noortje Thijssen of Christel Kohlmann, beleidsmedewerkers van Tofik
14.00 uur Vragenuurtje Tweede kamer bijwonen vanaf tribune
15.00 uur Meewerken bij de Publieksdienst (brieven/mailtjes lezen die gericht zijn aan Tofik om zo een indruk te krijgen van wat er binnenkomt bij deze afdeling)
16.00 uur Einde programma

Er zijn regelmatig wisselingen in de agenda van de Tweede Kamer, misschien moeten we op de dag zelf het programma nog wat aanpassen. Er komt op deze dag ook nog een journalist (maar die loopt niet de hele dag mee) die Tofik en mij gaat interviewen.
Omstreeks 2000 begon ik mij meer bezig te houden met vereniging’s werk naar aanleiding van stank overlast door foutief aangelegde riolering, per 2005 ben ik ook politiek actief geworden en de laatste 2 jaar begin ik deze werkzaamheden ook serieuzer te nemen.
Het bijwonen van de fractie vergadering lijkt mij heel mooi, dan ervaar ik ook hoe het daar aan toe gaat. De lunch heb ik ook veel zin aan, hierbij wil ik met Tofik over diverse thema’s praten die hij in zijn portefeuille heeft (met name jeugd & gezin en Integratie). Onderwijs wil ik vast ook wel over praten maar dat wordt dan wel erg veel.
Om 15:00 meewerken bij de publicatiedienst lijkt mij persoonlijk ook heel mooi, hierbij wordt het inzichtelijker voor mij welke vragen hij binnen krijgt en kan vermoedelijk ook meteen melden hoe ik zou reageren en dat ook werkelijk gaan doen mits het strookt met de GroenLinks gedachte en/of de ideeën van Tofik Dibi.
Persoonlijk beschouw ik dit niet als een leuk dagje uit, wat het deels misschien wel kan zijn. Mijn doel is om meer te leren en te laten zien dat ik meer in huis heb.

Ik heb zin in de Toekomst!

Kleine rectificatie (verzekeraar pesten)

In een eerdere blog had ik geschreven wat voor een fijne zorg verzekeraar ik had, bij deze heb ik nog steeds alles prima voor elkaar wanneer het om voeding supplementen gaat of onverwachtste ongelukjes buiten mijn omgeving.

Begin 2009 ging het lichamelijk wat slechter met mij, zelf was ik bekend met NF1 en tegen verwachting in groeide toen juist een stel tumoren bij met name op de hoofdzenuw van mijn rug. Slecht slapen, uiteindelijk naar de huisarts gaan… doorverwezen worden naar de juiste adressen etc; zie daarvoor deze link.

Al deze informatie wist ik voor 6 September, ook de tip om een medicinale wiet/cannabis verklaring te laten verzilveren alvorens in te dienen wat me letterlijk werd voorgekauwd door mijn verzekeraar.

Per 21 Augustus ging ik weer pijnloos door het leven, was daarin zelf een beetje slordig… Alle bureaucratie begon mij een beetje de strot uit te hangen… Wilde me vooraf goed laten informeren en buiten het aansterken wat wel ff nodig was wilde ik mij ook klaar stomen voor het (1na) laatste afscheid’s concert van de Osdorp Posse !!!
Dat werd een Lang Weekend in Amsterdam (25 Sept/27 Sept).

De eerste week erna, alles ff laten zitten voor wat het was, de week erop pas er werk van proberen te maken dat ik mijn medicinale cannabis verklaring op orde zou krijgen.
Op het moment dat echt alles ook duidelijk was hiermee naar de huisarts gegaan (die achter mij staat).

Daar begon de ellende al, weet je zeker dat je het zo wilt?
– Ja, u ziet toch dat ik behoorlijk opgeknapt ben?

We zijn een week verder, ziet dat ik zelfs na een ruig leven geen klachten ervaar, verstuurd aan de Apotheek een machtiging + omschrijving…
Deze wordt niet geaccepteerd door de verzekeraar of Apotheek??? (voor mij onduidelijk)

Men had een recept nodig om verzekeraars lastig te vallen, of verzekeraars accepteren alleen maar recepten in combinatie met een machtiging (nu denk ik voor mezelf)

Tegenslag voor mezelf, bel en informeer nogmaals wat in de ronte…
Geef mij dus maar alles zwart op wit, de machtiging krijg ik zwart op wit, recept wordt digitaal door gestuurd… U raad het al, dat werkt voor geen meter…

Een dikke maand terug neem ik weer contact op met mijn verzekeraar, stel mij voor, vertel wat er speelt etc;
Vraag letterlijk:”ik kamp met pijn klachten”,”er is veel geprobeerd” + wat uitleg…
Vooraf mocht je d.m.v. het keuze menu al veel aangeven.

Wanneer men het woordje Drug hoorde, was het vooraf een nee…
“Meneer, wat is uw verzekerings nummer?”
Deze gegevens had ik bij de hand, kreeg meteen als reactie:”ow, u komt zeker in aanmerking voor een Cannabis vergoeding via de Apotheek, hiermee gaan we akkoord”
Nogmaals hen adviezen opgevolgd met getuige,
Resultaat was 0,0…. Het laatste belletje gepleegd, kleine maand terug en wederom een positief antwoord vanuit de kant van mijn verzekeraar maar wanneer het er op aan komt how maar.

Naar aanleiding van het laatste telefoon gesprek was ik vlot naar de huisarts gegaan op 27-11-2009 deze stuurde een digitaal recept door naar mijn verzekeraar en apotheker…

(De Nota’s lopen nu wel lekker op.
51,65 Euro per 5 gram Cannabis via de legale weg???
Bij zogenaamde gedoogde shops betaal ik 12,50 voor bijna 5 gram.)

Zelf zou ik intussen de 27e terug gebeld worden door mijn verzekeraar, wat maar niet gebeurde… 1 December navraag gedaan of nu eindelijk alles eens een keer in orde was bij mijn verzekeraar?

Pardon meneer:”Zoals u hebt kunnen lezen op onze pagina, verstrekken wij geen mediwiet/cannabis vergoedingen per 2007!, geen enkele verzekeraar doet dat omstreeks die data!”

Lol broeken, per 2009 verdiep ik mij eigen echt in dit thema, ook verzekering’s technisch,
Heb zelfs op 27-11-2009 een goed gesprek gehad met een Apotheker waarbij zij een klant hadden die recentelijk alles voor elkaar gekregen heeft!

2007 klinkt erg recentelijk,
mijn persoonlijke telefoon gesprekken klinken ook echt anno 2007???

Vooral zo door gaan denk en dacht ik al,
Verbieden is gewoon verboden voor de experimenteer gasten (il ik geen discussie over starten nu)

Het medicijn wat voor o.a. mijzelf een oplossing bied wordt heel ingewikkeld over gedaan, voor mijzelf is de vraag meer iets in de richting van:”Hoe houden wij de economie draaiende?”, “kan zelf aan de Morfine gaan”,”mijzelf gek maken”,”bijwerkingen accepteren!”

Dat is heel goed voor de werkgelegenheid!!!!!!!!!!
Neem maar Motilium voor de maag, Gavescom voor de slokdarm en wanneer u gewent raakt aan Morfine pillen, neem gewoon wat extra!!!!

Op mijn adres onacceptabel, heb nog een hele toekomst voor mij liggen en verwacht hierin wel meer duidelijkheid! Nu stel ik een deel van mijn persoonlijke situatie wel duidelijk als voorbeeld. 1 druppel Wiet olie voor de nacht rust levert op mijn adres resultaten op voor een nachtrust van langer dan 6 uur aaneengesloten!

In mijn persoonlijke situatie vul ik het een beetje aan met wat cannabis, ben daarin heel voorzichtig (soms iets te voorzichtig).
Eerst denken, dan doen!
Chronische pijn patiënten laat je toch niet stikken in zo’n ingewikkelde procedure?
Er zijn nota bene positieve resultaten bij Kanker patiënten, wanneer het om wiet Olie gaat, voor overige patiënten die kampen met chronische zenuw pijnen, een beetje cannabis wonderen doet!
Vraag, wat doet een nicotientje?
Vervolg vraag, wat doet een ‘biertje’?
Rook en zuip die scheit maar, daar wordt toch wel belasting over betaald!

Mijn vragen zijn:

Waar laat je de Reuma patiënt die met pijn klachten kampt?
Waar laat je de patiënten die aan Artrose pijn klachten leiden?
Nek Hernia, ook vrij pijnlijk.

Op persoonlijke titel durf ik te stellen,
Wanneer iemand maar aan ons pijn patiënten verdient is dat heel mooi mee genomen…

Get a live fools,
I wont buy hard drug through subscription,
Whyle youre factories earning money on that!

Heerlijk mijn eigen ff agressief afreageren, ik hoop echter dat dit punt wel opgepikt wordt!