Soms komt een vakantie zo uit de lucht vallen,

Toen ik vanmiddag even aan mijn website aan het werken was en tussendoor mijn inbox van mijn twitter account bekeek, zat er in 1x een bericht tussen van iemand die voor Handicamp reizen werkt of reclame aan het maken was.

Zelf had ik al 6 jaar werk ervaring opgedaan als locatie hulp/assistent activiteiten begeleider op een dagbesteding centrum voor mensen met een handicap, daarnaast zit ik in het netwerk GroenLinks Chronisch zieken en Gehandicapten en vanuit het CNVJ promoot ik de WAJONGEREN. Ik kijk niet naar wat mensen niet kunnen, richt mezelf veel liever op dingen die mensen wel kunnen.

Handicamp reizen heeft naar mijn mening goede doelstellingen:
Avontuurlijke kampeervakanties voor minder validen, betaalbaar voor iedereen.

Dit krijgt men natuurlijk niet zomaar voor elkaar, men heeft vast sponsoren en daarnaast de reisleiding. De reisleiding heeft wel verpleegkundigen nodig (Biggeregistreerde) en daarnaast vrijwilligers.

Op dat punt kom ik zelf in beeld, ik heb veel affiniteit met de doelgroep, heb daarin ook goede werk ervaring en weet zeker dat mijn ex werkgever ook nog wel een positieve referentie over mij wil gaan schrijven indien gewenst.

Dit jaar vinden er misschien nog een paar vakanties plaats en volgend jaar zeker voldoende, krijg nu meteen alweer zin in vakantie..

Nu hoop ik natuurlijk dat mijn hulp dit jaar of zeker volgend jaar ingeroepen zal gaan worden, vakantie vieren en tegelijkertijd met leuk werk bezig zijn..

Wat wil je nog meer?