Soms ben ik echt een bofkont

Vanaf Januari had ik al een behoorlijk volle agenda en zeker de laatste paar weken was deze nog een beetje voller gemaakt, dit varieerde gewoon van nieuw jaar’s borrels van diverse organisaties, stichtingen en netwerken waarbij ik actief betrokken ben tot aan verjaardagen en zakelijke afspraken.

Moet hierin mijzelf niet vergeten, klus nog steeds vrij langzaam in mijn ‘nieuwe’ woning om er een droom paleis van te maken en timmer veel harder aan de weg om een eigen inkomen te genereren d.m.v. netwerk marketing.

Zeker met oog op de toekomst mag dat allemaal wel even wat sneller gebeuren, mensen die mijn columns veel lezen weten dat ik een WAJONGER ben die werkloos thuis zit en niet bijgeschoold kan worden omdat deze ooit al een scholing ontvangen had op kosten van het UWV.

Deze week en komende week zit ik ook bom vol met afspraken waarvan er een aantal heel ongunstig uit komen… Dinsdag aanstaande krijg ik bij mij thuis een nieuw intercom systeem, had vooraf laten weten dat ik dan niet thuis kon zijn omdat ik overdag werken moest en vroeg van huis zou vertrekken… Nu komen ze dus ergens v.a 6:30/7:00 en maken de boel deels in orde.. Tegen 8:30 vertrek ik naar mijn ‘werk’ waarvan ik tegen 16:00 vrij krijg en moet zien te verzinnen hoe ik om 16:30 thuis kan zijn om het bedrijf die de intercom aanlegt de klus af te laten maken… Vlot eten want de avond ben ik ook bezet voor een bespreking.

Gewoon hele domme pech maar zo kunnen dingen lopen, komende dagen heb ik meer van die dubbele afspraken staan waar ook lelijke tijd gaten tussen zitten..

Het leuke deel: Vrijdagavond aanstaande zou ik een kort weekendje naar vrienden in Rotterdam vertrekken, op het laatste moment kreeg ik door dat ik Donderdag of Vrijdag aanstaande ook een training kon volgen van GroenLinks.. Mocht zelf ff kiezen wanneer.

Optie 1: de Donderdag avond, niet haalbaar deze week voor mezelf
Optie 2: de Vrijdag na middag, yes perfect! Enkeltje Hoogeveen – Utrecht, enkeltje Utrecht – Rotterdam en met een Kruidvat kaart weer naar Hoogeveen!!!

Ben zelf volledig afhankelijk van het openbaar vervoer en zit nog al krap bij kas, reis wel heel veel met de trein… Dit is typisch een goed voorbeeld van een ‘Geluk bij een Ongeluk’.

Besef mijn eigen meteen waarom ik een GroenLinkser ben in hard en nieren 😉

Het is al laat

Dit is een test blog,
op een of andere manier blijft mijn planeet GroenLinks account inactief en blijf ik in de wachtstand staan.

Al mijn google accounts en planeet GroenLinks vriendschappen verbroken,
opnieuw 1 aangemaakt d.m.v. Twitter en wederom hetzelfde probleem..

Help!!!!

Tips zijn welkom 😉

Geslaagd GroenLinks congres

5 Februari j.l. vond het 29e GroenLinks congres plaats in Utrecht waarvoor ik mij al ruim vooraf had opgegeven. Had er zelf veel zin in, maar vanaf het moment dat GroenLinks had aangegeven de civiele missie in Afghanistan te ondersteunen en ook de boze reacties daarop van diverse leden werd ook voor mij het congres des te spannender.

Zelf stond en sta ik achter de idealen van GroenLinks, ook wanneer het om de Kunduz missie gaat. Het zou toch prachtig zijn wanneer men in Afghanistan een eerlijk recht systeem krijgt, correct opgeleide agenten om de veiligheid te bewaken?
Anderzijds, is dat ideaal wel haalbaar, zeker in zo’n korte termijn?
Wie garandeert mij dat de norm van civiele taken niet vervagen naar militaire taken? Om maar een simpel voorbeeld aan vragen en opmerkingen te noemen.

Al vlak voor het congres wilde ik mijzelf ook niet meer uitlaten of ik voor of tegen was, wel kreeg ik de behoefte om spreektijd in te nemen omdat ik absolute voorstanders en tegenstanders zag waarbij een deel van de tegenstanders hen lidmaatschap dreigden op te zeggen of nu inmiddels al gedaan hebben. Wat en hoe alles exact besloten en gebeurd was had duidelijker en beter gekund, maar daar zijn o.a. congressen en ook werkgroepen toch ook voor bedoeld dacht ik bij mezelf.

De week voor het congres had ik nog veel lopen mailen en bellen en natuurlijk de motie van respect en waardering helpen te promoten. Het was en is belangrijk dat wij de neuzen dezelfde richting in houden en krijgen misschien, wij als toekomstig leden, leden, raadsleden en werkgroepen kunnen er ook op toezien dat beloften wel worden nagekomen.

Ben zelf ook heel blij dat ruim 3 kwart van de aanwezigen de motie van respect en waardering ondersteunde, daarnaast kwamen er natuurlijk ook andere thema’s ter sprake en werd er ook goed aan netwerken gedaan.

Ben met een positief gevoel thuis gekomen