PROTESTACTIE

Oproep aan alle burgers, bezorgd om de bouw van de vervuilende, achterhaalde en overbodige kolencentrale in de Eemshaven,

Tijdens de Provinciale Statenvergadering a.s woensdag wordt de inmiddels door GS afgegeven gedoogvergunning aan de RWE om door te bouwen aan kolencentrale in de Eemshaven besproken.

Tegen dit gedoogbesluit willen we nogmaals een KRACHTIG PROTEST laten horen!

Komt allen naar de
PROTESTACTIE
WOENSDAG 28 SEPTEMBER. A.S. VAN 12.30 – 13.30 U.
BIJ HET PROVINCIEHUIS,
Martinikerkhof 12, Groningen

Sprekers, o.m. Herman Damveld, Johann Smid en Binnert Blom zullen benadrukken dat
– gedogen een heilloze weg is, omdat de definitieve vergunning toch niet wordt verleend;
– er inmiddels een groot energieoverschot is en de centrale gebouwd wordt voor de export;
– een kolencentrale aan het Wad geen enkel maatschappelijk belang dient, maar wel de regio voor jaren vervuilt op allerlei manieren!

KOMT ALLEN!
MET VLAGGEN, SPANDOEKEN, ETC.

ZEGT HET VOORT, OOK VIA MAIL, FACEBOOK, TWITTER ETC.

We vertrouwen nogmaals op jullie betrokkenheid, dit keer in het hart van de Provincie!

Ver. Zuivere Energie, B.I. Saubere Luft Ost-Friesland; Co2ntramine; Greenpeace Groningen en Greenpeace Ost-Friesland.

Persoonlijk hoop ik op een Hoge opkomst met natuurlijk ook veel goede sprekers, zelf was had ik eerder al het Windmolenpark in de Eemshaven bezocht en toen was er al sprake van dat de molens meer stroom leverden dan dat de leidingen eigenlijk aankonden. Ik hoop dus ook dat het inzichtelijk voor iedereen wordt dat de bouw aan de kolencentrale gewoon niet door mag gaan.

Zie ook onze Hyves en mijn vorige blog

Yin en Yang!

Momenteel gaat het een beetje minder op mijn adres, zelf heb ik dringend een gebitsprothese nodig omdat al mijn tanden en kiezen minimaal 1 jaar geleden allemaal al dood verklaard waren wat volgens mij mede veroorzaakt was door medicatie gebruik waarover ik eerder geschreven had.

Mijn lichaam begint mij wederom in de steek te laten, er zijn wat nieuwe tumoren in de groei in o.a. mijn rug en ribbenkas waar ik momenteel veel last van heb. Zelf crepeer ik gewoon van de fysieke pijn zodra ik lig, de overige pijn is dragelijk… i have to deal with that!

Na vandaag mijn huisarts bezocht te hebben wordt er een ander bed voor mij geregeld, vandaag op tijdstip onbekend krijg ik een ergo therapeut op bezoek om te kijken wat er allemaal mogelijk is.

Correct durven te investeren durft Nederland gewoon niet, ik zelf blijf bijvoorbeeld afhankelijk van de Wajong regeling, daarnaast is huishoudelijke ondersteuning enkele weken cq maanden per jaar ook welkom op mijn adres.. Ik dokte vroeger voor een volledig jaar, moest er ook wekelijks voor thuis blijven. Ben er voor mezelf heel eerlijk over, enkele maanden per jaar red ik mijn eigen niet… Simpel voorbeeld, wanneer ik met veel fysieke pijn klachten kamp, lukt het mij amper om mijn hoeslaken van mijn matras te vervangen… Waarom krijg ik geen hulp alleen op die momenten?

Het is intussen alweer September en kamp zelf best met een volle agenda in positieve zin. Zelf ben ik een WAJONGER van de oude garde waar ik op persoonlijke titel een hoop kritieken op heb wanneer het over regelgeving gaat.

Ik durf te wedden dat ik zou kunnen bezuinigen op o.a. de WAJONG zonder dat de WAJONGER er de dupe van wordt. Heb er niet voor geleerd in politieke vorm, maar iedereen kan toch na gaan dat je zonder actuele studie moeilijk aan de bak komt?

Zover ik nu weet en dan geldt het voor mijn eigen situatie, ikzelf mag gaan studeren mits ik een werkgever vind die mij vooraf in dienst wil nemen. Geen of weinig werkgevers durven dat aan, op persoonlijke titel had ik recentelijk mijn ex werkgever bezocht voor een interview, deze liet weten wat zijn negatieve ervaringen waren met Wajongers, op mijn eigen adres krijg ik een houding van werk dan daaraan.

Zelf ben ik een WAJONGER die veel kan en zou willen, de manier om het op een papiertje te kunnen krijgen is onbetaalbaar voor mezelf dus gok gewoon op de netwerk marketing waar ik met vallen en opstaan veel van geleerd heb..

Nu is het zo dat ik kansen zie die ook stroken met mijn persoonlijke mening, ik ga gewoon Groene stroom verkopen, Goedkope Telefonie en Internet. Ik ben een geboren netwerker in de ruimste zin van het woord, enkele feiten op een rij:

– ik ben handig met internet
– mijn netwerk op internet is groot
– mijn netwerk buiten het internet is ook groot
– ik heb vanuit het CNV(J) Wajong werkt promotieteam heb ik veel presentatie ervaring
– ik reis veel door heel Nederland, dus kom ook veel mensen tegen

Morgen ga ik mezelf alvast een beetje testen, een goede vriend van mij vond dat ik wel een beetje ontspanning kon gebruiken en deze heeft mij ook uitgenodigd voor een personeelsfeest die vrijdag aanstaande plaats vind.

Onder het genot van een hapje en een drankje het ideale moment om over mijn ambities binnen GroenLinks te spreken, het CNV(J) Wajong werkt promotieteam te benoemen en mijn marketing skils natuurlijk.