Even iets laten weten

Mede door een verplichte ‘vakantie’ doe ik het momenteel even iets rustiger aan, medisch speelden en spelen er wat probleempjes waardoor ikzelf even wat gas terug neem in al mijn bezigheden.

Uiteraard geen goed argument om ook te stoppen met schrijven, omtrent de blogs en verslagen die ik wilde en nog zou willen gaan schrijven lig ik intussen achter op schema.

Als ‘eerste’ moet ik eigenlijk nog een blog verslag gaan schrijven over de Nacht Van de Vluchteling 2014, op ‘komische’ wijze had ik zelf vooraf een stukje verder gelopen dan dat de bedoeling was (eigenlijk alleen maar handig om het inlevingsvermogen van betreffend verslag een beetje kracht bij te gaan zetten).

Omtrent kleurrijk en klimaat stonden en staan hier ook 2 columns in de wachtrij, de meest actuele van beide genoemden pak ik uiteraard als eerst afhankelijk van waarover het nieuws en overige media zal gaan.

Mijn vingers jeuken intussen ook weer om een stukje te gaan schrijven over verspilling binnen de zorg in de ruimste zin van het woord, zelf was en ben ik ervan overtuigd dat er met name op die post veel bezuinigd zou kunnen gaan worden ‘zonder’ dat de zorgvrager er iets van merkt.

Update volgt