Nu zou ikzelf ergens het liefst in bezit zijn van rijbewijs met auto.

Deels afhankelijk van het weer werden en worden de huidig spelende medische klachten er niet echt aangenamer op, wel was ik er blij om hoe goed contact ikzelf had en heb met een aantal neurologen aan het Martini ziekenhuis te Groningen.

Tevens dacht ik heel snel terecht te kunnen bij een neurochirurg aan het Martini ziekenhuis te Groningen, zover nu bekend durft hij mij te opereren zonder er blijvende schade aan over te houden. In de minst aangename situatie bestaat er een kans dat ik wel tijdelijk opnieuw moeten gaan revalideren.

Wat ik een beetje jammer vind is dat gemaakte afspraken telkens worden uitgesteld met deze, eerst had ik een afspraak staan op 24 april om 10:00, later werd deze uitgesteld naar 24 april om 11:00 en nu staat deze op 1 mei om 11:00. Zover ik de CV van betreffende neurochirurg heb kunnen inzien was en is het wel een top man, omtrent vervoer was en ben ik afhankelijk van anderen en een aantal mensen hadden een paar maal bijna voor niets vrij voor mij gevraagd.

Nu heb ik een afspraak op 1 mei staan wat mijzelf zeer ongunstig uitkomt, zou dan ook een overleg hebben met het FNV over een soort van Wajong trainings lab of een soort gelijk thema.

Zal deze afspraak echt op het allerlaatste moment annuleren, men wist al dat mijn aanwezigheid niet gegarandeerd was omdat ik wel van dag tot dag leef. Zou het zonde vinden dat ik de afspraak nu annuleren ga en op 28 april te horen zal gaan krijgen dat de afspraak van 1 mei aan het Martini ziekenhuis wederom een week uitgesteld zal gaan worden.

De neurochirurg verdiend wel al mijn voorrang, zal bestaande afspraak dus niet zelfstandig gaan uitstellen. Wel vond en vind ik het continu geregel omtrent vervoer voor mijzelf steeds minder geloofwaardig over komen.

Op 1 mei reizen 1a 2 kennissen met mij mee met de auto, deze kennen mijzelf redelijk goed en grijpen alleen maar in wanneer ik iets dreig vergeet te vragen of vermelden.

Een ander onderwerp was en is de Nacht van de Vluchteling die plaats zal gaan vinden tussen 14 en 15 mei, zal hier voor de 3e keer op rij aan gaan deelnemen ongeacht hoe ik mij voel mits het mijnerzijds maar wel reëel en verantwoordelijk blijft.

Heb als voordeel dat ik er aan gewent ben geraakt vrij weinig te slapen, uit voorzorg neem ik de maximale hoeveelheid aan pijnmedicatie mee voor 2 dagen voor het geval ik op weg naar huis een trein mis et cetera.

Alle besluiten die ik t.z.t. zal gaan nemen had en heb ik dus wel extra goed over nagedacht. In het ergste geval (ga er niet vanuit) mag ik onderweg afhaken en kom ik wel weer veilig thuis. Een zieke vluchteling had en heeft deze luxe niet, deze moet doorlopen of het ‘gevecht’ opgeven wat veelal einde verhaal betekend voor deze.

Financieel gezien kon en kan ik niet ieder doel die ik goed vind netjes ondersteunen, collectanten krijgen op mijn adres eigenlijk altijd wel wat mits ik thuis ben, digitaal gezien veelal maar 2 organisaties die ‘maandelijks’ het laagste bedrag krijgen wat je periodiek over maken kunt.

Mede dankzij de wandeling denk ik beter bij het verhaal van de vluchteling stil te kunnen gaan staan, uiteraard wandel ik mee met leuke partij en team genoten dus is er voor onderweg voldoende humor en discussievoer aanwezig.

Zelf zie ik er op mijn adres ook nog steeds wel mondjesmaat nieuwe sponsoren bij komen of mensen die mij nu alvast een blijk van waardering geven en succes toe wensen. Al die mensen wens ik bij deze uiteraard enorm bedanken voor hen ondersteuning in welke vorm dan ook.

Fantastic sports Hoogeveen ondersteunde en ondersteund mij goed op basis van alle voorbereidingen op de ‘zware’ tocht, daarnaast vertellen zij ook aan hen leden waarom ik van plan ben mee te gaan wandelen aan de tocht door mij wel eens te gaan retweeten of tijdens het sporten in groepsverband met opzet een sturende vraag aan mij te stellen waarbij ik wel iets over de Nacht van de vluchteling zou moeten gaan vertellen 😉

Blog pauze?

Heel erg handig, op mijn adres had en heb ik divers schrijfvoer klaar liggen waarover ik wens te schrijven maar krijg momenteel geen letter op papier.

Dit weekend heb ik het even lekker relaxed, vandaag heb ik helemaal vrij voor mezelf (geen feestjes, dokter bezoeken, klussers over de vloer et cetera) 

Wel een mooi moment om even goed bij te tanken, gistermiddag had ik een poosje genoten van de zon en dankzij de natuurlijke ‘warmte’ ondervond ikzelf veel minder hinder van spelende pijnklachten.

Ook mijn dikke enkels vermoedelijk door medicatie gebruik verdwenen als sneeuw voor de zon, van mij mag de zomer snel van start gaan.

Prettig weekend allen 🙂