Gaaf, ik ben weer thuis!

Omstreeks 13:00 was ik weer veilig thuis aangekomen, deze ingreep had achteraf gezien veel eerder plaats moeten vinden. Momenteel had en heb ik net zo veel\weinig pijnklachten als ruim 2 jaar geleden wat dus bijzonder weinig is. Het bukken en tillen zullen lastig voor mij blijven maar daar was ik al aan gewend.

Wel was en is er een kwaal bij gekomen wat al ruim een half jaar of misschien een klein jaartje speelde, dat is voedsel intolerantie.

De bijvoeding die ik kreeg begon ik al steeds slechter tegen te kunnen, kan en kon ik alleen nuttigen direct na de maag goed gevuld te hebben (dat spul nuttigen 1 uur na stevig gegeten te hebben wordt rennen naar de wc).

Iets als appelsap, appelmoes hebben het zelfde effect, een zorg voor later. Komende week bekijk ik even hoe het werkelijk met mij gaat en vervolgens pak ik de draad met alles ook weer gewoon volledig op.

Met name op maatschappelijk en bestuurlijk vlak werd ik digitaal via een omweg ook goed op de hoogte gehouden naast de gezellige en geĂ¯nteresseerde support.

Iedereen bedankt voor de support in welke vorm dan ook! đŸ˜‰

Eerst denken en dan doen ;-)

Vanaf ziekenhuisopname stelt het Martini ziekenhuis gewoon gratis Wifi spots beschikbaar waardoor ik gewoon heel eenvoudig toegang heb tot het internet.

Iets als telefoon en televisie denk ik nu niet nodig te zijn omdat ik ook gewoon mijn eigen telefoon en laptop kan meenemen, voor geluidsdragers als een laptop kun je daar voor 1 Euro een hoofdtelefoon krijgen of je eigen hoofdtelefoon mee nemen.

Een telefoon aan bed heb ik weinig aan, ken maar 5 telefoonnummers uit mijn hoofd:

1. Het nummer van een goede vriend van mij
2. Het nummer van mijn moeder
3. Het nummer van mijn vorige werk
4. Mijn actuele mobiele telefoonnummer
5. Mijn laatst gebruikte mobiele telefoonnummer hiervoor

Qua mail gebeuren log ik liever life in op 1 van mijn hotmail accounts of haal alles netjes gesorteerd binnen met thunderbird. Alle berichtregels die op mijn hoofd PC gelden worden dan automatisch overgenomen waardoor alle troep dagelijks automatisch verdwijnt en wat bewaard moet blijven bewaard wordt in de juiste map.

Bij thuiskomst dien ik dan even MozBackup te draaien over de Laptop, de back-up kan ik vervolgens her plaatsen op mijn hoofd PC en hoef ik niets te missen maar komt er ook niets dubbel binnen.

Wens uiteraard ook geen post te verliezen die ik in het ziekenhuis al wel gelezen heb maar thuis nog even opnieuw wil gaan inzien zoals notulen van GroenLinks, het Gehandicaptenplatform Hoogeveen en overige nieuwtjes omtrent CNV(j) de Realisten.

Vooraf zorg ik er uiteraard voor dat ik tijdelijk voor al mijn accounts waar ik bij wil kunnen tijdens de ziekenhuisopname ik maar 2 of 3 wachtwoorden nodig ben en bij thuiskomt kan ik het dan weer gaan bepalen per account.

Niet dat ik iets te verstoppen heb maar via wifi spots die beschikbaar gesteld worden door NS.nl, vakbond x, het ziekenhuis in deze ga ik van daaruit niet zomaar inloggen op mijn eigen provider uiteraard.

Enkele goede bekenden van mij waren en zijn bereid om mij lekker actueel te houden d.m.v. Whats app, maar wanneer dat gewoon veilig kan vanaf mijn hoofd mail adres is dat uiteraard veel gemakkelijker đŸ˜‰