Leuk om te zien dat het aantal persoonlijke sponsoren aan het toenemen is

Dit jaar zal ik voor de 4x op rij deel gaan nemen aan de Nacht van de Vluchteling, aangezien ik mijzelf fysiek gezien sterker voel dan afgelopen 2 jaar pas ik mijn wandelroute een beetje aan.

Samen met mijn teamgenoten en tevens GroenLinks collega’s zullen wij een wandeling aan gaan van Rotterdam naar Den Haag met als doel zoveel mogelijk geld in te gaan zamelen voor de vluchtelingen wereld wijd.

Voor mijzelf is het wel handig dat ik gewoon mee ga wandelen met ‘bekende’ collega’s van mijzelf, dan zullen wij tijdens de tocht onderling wel voldoende bij te praten hebben naast wat grappen en grollen uiteraard.

Zodra de 1e 40 kilometer erop zit las ik voor mijzelf een korte pauze in om aan te sterken en uiteraard nog even na te praten met alle overige collega’s. Vanaf Den Haag hoop ik nog maximaal 40 kilometer door te kunnen gaan wandelen richting Hoogeveen, was en ben mijzelf fysiek gezien uiteraard extra goed aan het voorbereiden op deze toch wel iets zwaardere tocht.

Op korte termijn hoop ik mijn Nacht van de Vluchtelingen WordPress account te kunnen gaan verplaatsen naar elders, deze staat nu op RegioHoogeveen.EU maar daar mag hij eigenlijk niet staan.

Omgeving 14 februari speel ik nog met een aantal ludieke ideeën waarmee ik misschien de media wel goed zou kunnen gaan bereiken, ben dan uiteraard wel een goed persoonlijk verhaal nodig die ik in kranten en op de radio wens te gaan delen.

Updates volgen zo spoedig mogelijk

https://www.nachtvandevluchteling.nl/klaaswoltinge