Zelfredzaamheid.

Dit voelt ergens allemaal best wel ‘fijn’ aan, ondanks dat niet iedereen volledig achter mijn genomen besluit stond en staat, beginnen de ‘hulp troepen’ zich wel spontaan bij mij aan te melden. Zelf vond en vind ik het zelf heel fijn om te weten wie er ergens alleen maar volledig achter mijn gemaakte keuzes zouden kunnen gaan staan.

Gisteravond tegen 17:30 kreeg ik wel een vrij mooi ‘cadeautje’ Linda Voortman belde mijzelf ‘even’ op om na te gaan hoe het allemaal met mijzelf was en is, daarbij wenst zij zelf morele support aan te gaan bieden waar nodig.

Hier was en ben ik eigenlijk alleen maar enorm blij om, was en ben o.a. voornemend om ‘even’ contact op te gaan nemen met Corinne Ellemeet omtrent hoe zij zelf en GroenLinks tegenover de huidige euthanasie regelgeving stond en staat, waar men bij voorkeur naartoe zou willen gaan etc;.

Ondanks de kamerdrukte die er nu aan zat en zit te komen wil Linda zelf best een positief woordje over mijzelf gaan inbrengen bij Corinne, wat mijzelf zeer gunstig uit komt..

Ook had\heb ik alles nu wel zo ver voor elkaar gekregen dat al mijn automatische betalingen per direct stop gezet zullen gaan worden zonder verder eventuele negatieve gevolgen (had mijzelf in het verleden al extra laten bij verzekeren via de bank voor dit type ‘ongelukjes’
).

Dit gebeuren vond\vind ik zelf ergens ook wel zo prettig dat ikzelf een beetje de tong naar mijn moeder zou kunnen gaan uitsteken in de vorm van: had\heb mijzelf zelfstandig volledig gered, ondanks mijn lage inkomen, zwakke conditie etc; zal toch alles heel netjes opgelost gaan worden.

Zelfredzaamheid stond en staat hoog in het vaandel van mijn eigen, bij deze kon\kan ik het heel goed aantonen ook.

Open brief\euthanasie verzoek.

Beste Corinne,

Wegens gezondheidsproblemen hoeft het allemaal voor mijzelf niet meer,
aangezien ik o.a. actieve GroenLinkser was en binnen mijn kunnen nog steeds ben zou ik binnenkort graag even een soort van telefonisch en\of digitaal interview met jouzelf zien te gaan organiseren.

Zelf liep en loop ik nu al zo’n 3 kwart jaar rond met de gedachte dat het allemaal verder voor mijzelf niet meer hoeft, besef mijn eigen maar al te goed dat er meerdere mensen zijn met een uitzicht loze leven\ondragelijk lijden etc;

Voor mijn eigen wens ikzelf een soort van blogverslag te gaan maken omtrent hoe alles in de praktijk werkt, daarnaast hoe GroenLinks tegenover de euthanasie regelgeving staat en waar deze graag naartoe zou willen als wij\GroenLinks zijnde voor het zeggen hebben in de kamer.

Mijn te gaan maken blog verslag zal iets gaan vertellen over mijn huidige gezondheidsstatus,
zodat de lezer weet dat er echt iets aan de hand is (geen depressie et;). Welke trajecten ikzelf allemaal al doorgelopen had, straks misschien nog zou moeten gaan.

Zelf was en ben ik intussen helemaal op,
had\heb meerdere mogelijkheden en hulp middelen in huis liggen om mijn eigen netjes van kant te gaan maken
(zou dus niet eens mijn polsen hoven te gaan doorsnijden, wat lelijk oogt voor nabestaanden).

Was\ben er dus ook echt op uit om via de pers etc; te gaan laten weten hoe GroenLinks over dit onderwerp dacht en denkt, mochten hierdoor kamer vragen gaan ontstaan zou uiteraard machtig mooi zijn (daar reken ik niet op).

Heb je over 3 weken even de tijd voor een soort van interview?

Voor mijzelf wens ik even af te gaan wachten wat de bevindingen zijn van de dokter zelf vanuit de Levenseinde kliniek, zodra ik zijn 1e indruk binnen heb zou ik meteen al van start kunnen gaan met het houden van een soort van ‘interview’.

Vriendelijke groet,

Klaas Woltinge
(adres gegevens laat ik online even weg, Corrine heeft deze uiteraard wel).