Voel mijn eigen nu echt zwaar klote!

Zelf had\heb ik al behoorlijke wat gelazer aan mijn ‘kop’,

nog even zo door gaan en ik zal zelf volledig gaan ‘doordraaien’.

Had\heb mijzelf voor dit weekend even volledig vrij geplant om diverse klusjes uit te gaan voeren binnen het informatica gebeuren, gisteravond kreeg ik zelf ook nieuwe en betere ideeën over hoe diverse dingen binnen de informatica werken.

Mijn euthanasie verzoek wilde en wil ik mijn eigen aan vast houden, daarnaast had\heb ik voldoende andere dingen die even mijn aandacht nodig hadden en of hebben.

Was voor dit weekend even van plan om mijn telefoons en deurbellen uit te gaan schakelen, zou ff hard aan de slag willen gaan met diverse informatica dingetjes (stiekem ook wat medische zorg verlening gaan toepassen op mijzelf).

Systeem instellingen van mijn oude pc, over gaan zetten naar mijn nieuwere pc et cetra, o.a. Het wachtwoord beheer.. Afgelopen maandag en woensdag had ik boodschappen gedaan bij een goedkopere supermarkt (iets wat voor mijzelf ff wennen was en is).

Zelf deed ik altijd dagelijks mijn boodschappen, momenteel was\ben ik aan het uitzoeken wat het goedkoopste zou kunnen gaan zijn. Alle kleine taxi ritten kosten 5,– per keer, maar omdat mijn darmen niet alteid even goed willen gaan mee werken, sloeg en sla ik zelf bewust diverse maaltijden over en stelde en stel deze dus ook gewoon uit tot een dagje later (mede daardoor moest en moet ik wel eens wat voedings- waren gaan weg gooien).

Dacht er een beetje grip op te gaan krijgen, kon geld terug krijgen voor wat vleeswaren die sneller bedorven waren dan dat aldus de verpakking zou mogen. Had als tip mee gekregen, vertel je verhaal maar en laat de bonnen zien.

Dacht bij mijn eigen, dat zal vast niet gaan lukken, was vandaag een beetje met een verkeerd been gecombineerd met wat onzekerheid uit bed gestapt… Had de bedorfen producten dus ook gewoon in mijn rugzak gestopt..

Kon nog net op tijd buiten klaar staan voor een taxi ritje richting de winkel, het vrijwilligers vervoer kan je veelal op de minuut gaan afrekenen wat ik dus ook heel mooi vind. FF een kleine 10 minuten wat nicotine gaan inhaleren en vervolgens instappen en shoppen.

Bij binnenkomst van de winkel sprak ik zelf ook gewoon de 1e medewerker van betreffende supermarkt aan met mijn verhaal. Als trouwe klant (woon hier al iets van 10 jaar of langer), liet ik 2 kassa bonnen zien + de bedorven producten.

Deze deed daarover niet moeilijk, wel vroeg deze aan mij om de temp binnen de koelkast eens op te gaan meten, nadat ik mijn nieuwe boodschappen betaald had, kreeg ik zelf 3x 3,99 in contanten weer terug.

Wij controleerden bij thuiskomst meteen ff de temp van de koel\vries combinatie, gewoon met de hand kon je al aanvoelen dat het binnen daar niet koud genoeg zou kunnen zijn.

Had\heb een mooie mondelinge overeenkomst met een web hoster aan gegaan, die ook digitaal is bevestigd. Tegen betaling van 200,– zullen 2 actuele blog adressen samen gevoegd kunnen gaan worden tot 1.
Normale vraagprijs bij hen, zou per adres al wel een beetje duurder zijn, goede deal binnen gehaald dus. Heb intussen door dat de koelkast het niet meer doet, het vriesvak nog maar een beetje.

Zwaar klompen uit trekken dus!

Nog net op tijd!

Volgende week donderdag, verwacht ik een betere PC in huis te kunnen gaan krijgen, dan dat ik nu in huis heb staan. Her installatie was\is niet noodzakelijk, wel zou ik wat willen gaan doen met het wachtwoorden beheer (o.a. zonder wachtwoord in te voeren gaat de PC niet aan)..

Mijn huidige systeemkast beschikt over een C en J schijf, daarnaast een verborgen partitie die nuttig zou kunnen zijn voor een ‘schone’ her installatie. Belangrijke opgeslagen Foto’s, video’s en overige belangrijke documentatie, sla ik op binnen bijvoorbeeld de 2e vrije partitie.

Morgen tegen 10:00 verwacht ik iemand op huisbezoek, om wat proef foto’s te kunnen gaan laten maken, van de binnenkant van mijn woning (klinkt best wel eng, het is voor een goed doel)..

Wij moeten even gaan uitzoeken vanuit welke hoek, ikzelf foto’s zou willen gaan laten maken ‘over’ me zelf, en\of wat ik belangrijk vind..

Moet voor die tijd dus wel even heel snel wat puin gaan ruimen…

Gewoon even kei hard aan de slag willen gaan!

Mijn besluit, stond en staat gewoon muur vast en ik was en ben echt klaar met het leven, het steeds meer en meer afhankelijker gaan worden, vond en vind ik zelf heel erg. Mijn incontinentie klachten van voor en achter, stonden en staan gewoon op nummer 1!

Al vanaf jongs af aan, had ik meerdere malen moeten knokken voor mijn studie niveau, van MLK misschien naar LOM vervolgens LBO en tegen de tijd  iets voordat ik ziek werd, wel MBO behaald.

Zelf was en ben ik nu intussen echt klaar met vechten, met anderen deelde en deel ik maar wat graag diverse informatie over, hoe, wat en mede waardoor ikzelf diverse dingen bereikt had en heb.

Het is nu intussen geen winter meer, wel verknal ik van de pijnen door heel mijn lichaam, nu intussen begint naast mijn linker onderbeen, mijn linker bovenbeen ook te gaan disfunctioneren..

Mijn linker arm begon en begint periodiek ook steeds vaker vreemd gedrag te gaan vertonen, gewoon een simpele handeling als een jas gaan aantrekken, koste en kost mijzelf steeds vaker best wel veel tijd..

Omtrent mijn incontinentie problematiek van achteren, diende en dien ik v.a. afgelopen vrijdag, uit te gaan zoeken of die kwalen meer voor kwamen of komen binnen mijn familiekring?

Op vrij korte termijn zal ik op advies van de dokter van de Levenseinde Kliniek, toch maar even wat extra ontlasting remmers moeten gaan uitproberen… Pardon hoor, zelf had en heb ik mijn eigen ook al blind lopen zoeken naar de oorzaak van het probleem en tegelijkertijd diverse oplossingen!

Mijn gevecht met het leven, was en is werkelijk voorbij!

Zelf knalde en knal ik tegen een paar lastige spelregels aan, zelf was en ben ik echt klaar met vechten. Euthanasie was en is misschien wel een lastig onderwerp om dat met elkaar te gaan bespreken..

Misschien was en ben ik wel een ‘arrogante’ kwast met veel zelfrespect, links of rechts om, hoopte en hoop ik er zelf op, al mijn schrijfsels in blog vorm minimaal voor 10 jaar online te gaan laten blijven behouden.

Mijn komende blogs die ik zelf misschien ‘vaak’ zal gaan schrijven, zullen misschien wel niet al te positief over gaan komen, wanneer je echt alles van het begin tot het ‘einde’ gevolgd had\hebt, nu misschien nog steeds wel aan het doen was en bent.

Op mijn eigen adres wist en weet ik maar al tegoed hoe laat het was, intussen is. Wenste en wens mijn eigen daar ook gewoon niet meer tegen te gaan verzetten.. Voor mijzelf, was\is het wel heel belangrijk om te gaan laten zien dat ik over alles wel heel diep had en heb nagedacht!

Op zeer korte termijn, mag ik weer een nieuw soort van ontlastingsremmers in ontvangst gaan nemen, zelf had ik direct wel als voorwaarde gesteld, dat ik de Loperamide op vaste tijden voor het eten in gebruik zou mogen blijven behouden…

Dat mag gelukkig..

Goede Tijden in Slechte Tijden,

Al sinds enkele jaren was ik er zelf al wel over uit, dat ik zelf  ook werkelijk klaar met het leven was, nog steeds ben en dat ook zeker wel zal gaan blijven. Diverse dierbaren en bekenden van mijn gemaakte keuzes en te gaan nemen besluit, toonden en tonen alle begrip hiervoor, maar werkelijk een ingediend euthanasie verzoek, zou ik zelf ‘nooit’ voor elkaar kunnen gaan krijgen.

Gelukkig gezien, had en heb ik zelf ook ‘dierbaren’,  ‘naasten’  en ‘bekenden’, naast mij staan, die werkelijk aan mij zien dat ik zelf op was en ben. Deze pogen mijzelf te gaan ondersteunen binnen al hen mogelijkheden.

Hier was, en ben ik enorm blij mee! De 2 belangrijkste onderdelen van mijn bucket list, waren en zijn ‘mijn zelfredzaamheid’ aan te gaan tonen, daarnaast van af het moment dat ik zelf netjes mag gaan inslapen, voor een laatste keer mijn zegje mag gaan doen..

v.a. dat specifieke moment, heb ik intussen de garantie binnen, dat tegen betaling van een ‘klein’ bedrag, alles wel minimaal 10 jaar online mag blijven staan.

Zelf vermoede en vermoed ik dat mijn totale bekende levens gebeurtenissen, van vroeger tot aan nu bewijze van, over bijvoorbeeld over 5 jaar ook nog wel eens nuttig zou kunnen zijn omtrent: Seksualiteit en diversiteit, Kleurrijk, Leven met een beperking, maar ook de Zorg hoek etc;

Minder fijn om te lezen misschien, ook het euthanasie gebeuren, hoorde en hoort hier bij!

Komende week zou ik het zelf nog wel eens ‘vrij druk’ kunnen gaan krijgen, werkte en werk al een poosje mee aan een ‘kunstzinnig project’, nadat ik vandaag mijn postvakje gecontroleerd had, geen uitnodiging heb ontvangen voor een psychiatrisch onderzoek, heb ik nu wel de mogelijkheid om komende week, iemand op een doordeweekse dag te gaan ontvangen.

Vanuit o.a. het Gehandicapten platvorm Hoogeveen, zag\zie ik wat kansen liggen, om wat meer info vrij te gaan geven over de werkelijke nieuwe regelgeving Qua Arbeid Participatie Wet en regelgeving (had\heb op dat vlak een beetje meer kennis in huis heb dan ik voor droeg..).

Gewoon qua voor als opmerkingen van tegenstanders, wist en weet ik zelf al een kleurloos jasje aan te gaan trekken, daarbij mogen te gaan ontkennen en of gaan bevestigen of iets wel of niet zou kloppen.

Op korte termijn, heb ik mee gekregen, dat ik zelf op korte termijn, een iets wat ‘actuelere’ PC in ontvangst zou kunnen gaan mogen nemen, die voor anderen misschien te oud zou kunnen zijn.

Van mijzelf weet ik niet hoe lang ik nog had en heb, wanneer je alle feiten op een rijtje zal gaan zetten, heb wel heel goed in de gaten, dat de kans groot zal zijn dat ik over bijvoorbeeld 5 jaar niet meer zelfstandig voor mijzelf zorgen kan.

Zelf blijf ik gewoon verslag gaan leggen van, binnen mijn kunnen, doe ik mijn best om politiek maar vooral maatschappelijk gezien overal wel zo actief als mogelijk, betrokken bij te gaan blijven. Wel grappig\mooi om te zien, dat wat je weg geeft ook gewoon terug kan krijgen vanuit de meest ‘onverwachtse’ hoeken…

Balen zeg, het is alweer bijna maandag!

Zelf poogde en poog ik zo zuinig mogelijk te leven, dat werd en word mijzelf wel steeds lastiger gemaakt. Morgenochtend verwacht ik mijn huishoudelijke hulp voor ongeveer 3 uurtjes (heb een indicatie voor 6 uren per week, maar die gebruik ik zelf liever niet).

Vond en vind het jammer, zeker nu, dat het totaal aantal uren niet omgezet zou  kunnen gaan worden naar een PGB indicatie! Afgelopen maandag, had ik mijn huidige huishoudelijke hulp 1 week extra vrij gegeven. Eerst wilde zij 1 of 2 weken vakantie, en ik zelf vas ook wel aan vakantie toe..

Afgelopen week was ik zelf helemaal kapot, kon gelukkig nog wel tijdig genoeg mijn huidige huishoudelijke hulp een aantal extra vrije uren schenken. Wil haar aanstaande maandag graag zien, maar vrees, dat zij niet veel te doen zal gaan krijgen.

Er mogen een stuk of 6 gevulde vuilniszakken na de container gesjouwd gaan worden, 1 er van had ik afgelopen zaterdag al geprobeerd, maar heb intussen wel door dat ik er zelf maar 1 per dag kwijt kan (beide armen moeten vrij zijn tijdens het trap lopen en eigenlijk op straat ook).

Zowel mijn koelkast als diepvries zitten stamp vol met diverse voeding, alleen het gehakt en de kip, moest en moet ik vandaag en morgen al gaan bereiden ter voorkoming om dat spul weg te moeten gaan gooien.

Zelf weet ik dat het ongezond was en is, had en heb nog voldoende shag in huis voor 1 weekje vermoed ik, aan vloei meer dan voldoende en qua klare sigaretten (waar ik zo zuinig mogelijk mee poog om te gaan niets meer).

Mijn linker hand en volledige arm, waren en zijn steeds vaker vreemd gedrag aan het vertonen en met 1 hand kan ik nog steeds niet een shagje draaien. Qua voeding dien ik steeds vaker per dagdeel te gaan besluiten wat mijn darm spieren wel en niet aan kunnen.

Te weinig in huis willen hebben van…. Poog ik zoveel mogelijk te gaan voorkomen, maar onaangebroken producten van 3,99 zo maar in een vuilniszak gaan mieteren, vond en vind ik ook wat sneue gelden over de balk smijten..

Voedsel verspilling!

Zou ik er verstandig aan doen, om 3x maal per week boodschappen te blijven gaan doen of bijvoorbeeld om de 14 dagen 4x per week. Of alles terug te gaan draaien naar het 1e plan, 2x per week boodschappen gaan doen, dan van alles wat ook vors gaan inkopen om op is op te voorkomen?