Missie geslaagd!

Sinds de laatste paar weken begon\begin ik wederom fysiek gezien zwakker te worden, o.a. bij de grens van mijn linker bovenbeen\bil grens lijken nieuwe NF tumoren in de groei te zijn die vrij ‘pijnlijk’ zijn wanneer je er op zit. Daarnaast zal ikzelf misschien wel behoorlijk wat last hebben van bloedarmoede waartegen ik mijn eigen eigenlijk niet meer aan wens te gaan laten helpen (zou ik zelf alleen willen gaan laten doen wanneer mijn traject bij de Levenseinde kliniek nog heel lang zou kunnen gaan duren).

Omgeving 15:00 vanmiddag had ik een telefoongesprek met ‘mijn’ zuster van de Levenseindekliniek gehad, deze bleken ook wel enkele belangrijke stukken van mijn familie neuroloog te hebben ontvangen.

v.a. de 14e is ‘mijn’ dokter even 2 weken met vakantie, zodra deze weer terug is, zal er even over nagedacht moeten gaan worden of er wel of geen psychiater mijzelf zou moeten gaan nakijken?

Het was\is niet meer noodzakelijk om aan de verplichte 6 voorgesprekken te gaan komen, aan de hand van mijn medisch dossier van mijn huisarts + enkele aanvullingen van mijn familie neuroloog mag ik gaan!

Voor alle zekerheid moeten de dokter en zuster nog even met elkaar in gesprek gaan om wel of geen psychiater op mij af te gaan sturen ter controle.

Zodra ik het ja woord te pakken heb, zal ik wel ‘iets’ langer dan mijn eerst genoemde 3 werkweken de tijd gaan krijgen om alles netjes te gaan afronden.

Met de bank en al mijn verzekeringen had\heb ikzelf al wel vrij veel geregeld, aanstaande dinsdag de 19e had\heb ik al een afspraak staan met de mutatie opzichter.

Mijn woning bevat enkele schade punten die ikzelf niet veroorzaakt heb, maar werknemers van hen. Dat gebeuren zal ik even netjes vast gaan laten zetten, daarbij kan ik directe familie leden en vrienden volledig schade vrij houden.

Zelf vertrouw ik er op, dat ikzelf best wel op veel helpende handen kan gaan rekenen om bijvoorbeeld mijn kelder leeg te kunnen gaan krijgen t.z.t. Momenteel durf ik nog even niets, er bestaat nog steeds het gevaar dat er advies van een Scen arts nodig is… Het lijkt erop dat dat niet nodig zal zijn. 😉