Soms kun je het gewoon mega druk gaan krijgen.

Afgelopen 2 weken waren echt lood en lood zwaar voor mijn eigen, had meerdere afspraken staan op 1 dag op onhandige tijdstippen (dus mijn agenda stond niet super vol met afspraken).

Zelf was en ben ik intussen volledig op, veelal slaap ik zo’n 16a 18 uur per dag en zet mijn wekker gewoon voor te eten, medicatie en enkele tv programma’s. en de huishoudelijke hulp + zwachtel dienst + overig aangekondigd bezoek.

Er speelt bij enkele mensen het idee dat ik zelf wederom te maken zou kunnen hebben met een vorm van bloedarmoede. Indien dat werkelijk waar zou zijn heb ik geen behoefte meer aan een bloed transfusie (dagopname).

Zo ver als mogelijk was en ben ik alles financieel gezien de bende alvast keurig netjes aan het afronden, vraag nog de laatste paar vergoedingen aan die ik zelf zou kunnen gaan krijgen en zit op dit moment even uit te zoeken wat de goedkoopste weg zou kunnen zijn om mijn extra maand aan uitkeringsgeld over te gaan laten maken naar een goede kennis van mijzelf i.p.v. familie.

Geen slecht woord over mijn familie, de goede kennis van mijzelf weet een beetje beter hoe de euthanasie wetgeving werkt.

Op 12 juli zal ik opnieuw een gesprek gaan krijgen met de zuster en dokter van de Levenseindekliniek, had en heb hierbij een heel slecht voorgevoel. Hield en houd er voor mijn eigen dus ook goed rekening mee dat dit gebeuren nog wel eens 6 maand extra onderzoek tijd in beslag zou kunnen gaan nemen dan was voorspeld. Buiten de vakanties om, liet men al aan mij weten dat men zeker toch 2 weken extra nodig zou gaan hebben voor mijn onderzoek…

Zelf heb ik voor de verandering eens een hele dag vrij, pas vanavond op een aangenaam tijdstip zal ik een GL bestuursoverleg gaan bijwonen (leuk om te doen!). Was en ben intussen nu wel totaal op, ergens vind ikzelf dat wel handig mede doordat anderen die constatering gemaakt hebben.

Op 12 juli aanstaande zal ik wederom een gesprek gaan krijgen met de zuster en dokter van de Levenseinde kliniek, vanaf dat moment rond ik zelf gewoon alles netjes af en zal met mijn bucket list aan de slag gaan.

Momenteel waren en zijn er wel meerdere malen per dag ontlasting resten in mijn luiers te vinden, zelf kon en kan ik veel hebben maar dit gaat mijzelf te ver.

Daarbij komt nog dat ik steeds afhankelijker begin te worden van de zorg, was\ben trots op mijn zelfstandigheid en juist dat ben ik momenteel snoeihard aan het verliezen.

Zelf weet ik niet hoe precies, zelf heb ik een sterk vermoeden dat ik mijn directe familie en goede vrienden volledig schade vrij zou kunnen gaan houden nadat er euthanasie op mijzelf toegepast zal gaan worden.

Mijn over gebleven gelden gaan gewoon naar de mensen die de meeste onkosten maken voor mijzelf, daarnaast goede doelen. Zelf was en ben ik helemaal klaar met deze strijd, zelf zal ik er voor zorgen dat ik nog een beetje verwent word ook.

Weet van mijn eigen dus ook wel heel goed waarmee ik bezig was en ben. 😉

 

 

1 thought on “Soms kun je het gewoon mega druk gaan krijgen.

Reacties zijn gesloten.