Toch nog fijn even 4,99 weten te besparen!

Gelukkig was en is het nu heel mooi weer voor mijzelf (behalve dan voor de natuur), wens niet meer terug te gaan vechten tegen alle gezondheidsproblemen waarmee ik te maken had en heb, heel stiekem zou ik er op gaan hopen dat ik zelf een soort van PGB regeling naar binnen zou kunnen gaan slaan voor een soort van boodschappen hulpje (zal wel onmogelijk zijn).

Met behulp van een boodschappen hulpje zou ikzelf gewoon de meeste boodschappen van mijzelf die ik graag en vaak in sla, gewoon weer bij de Aldi kunnen gaan doen wat mijzelf behoorlijk in prijs zal gaan schelen.

Momenteel doe ik de meeste boodschappen bij de Coop en zelden tot bijna nooit meer bij de Albert Heijn. Beide winkels verkochten en verkopen mijn favoriete pasta’s, Spaghetti en Macaroni gerechten + wat vleeswaar wat de Aldi gewoon niet heeft.

o.a. bij het bereiden van Macaroni of Spaghetti voeg ik er zelf heel graag wat blokjes van Smack aan toe (koop je in blik en moet je zelf even gaan snijden). Het grappige van dat spul was\is, wanneer je tijdens\bijna vooraf vanaf het moment dat het al wel in de pan licht met Maggi besprenkelt en of verschillende soorten van Ketjap die smaken ook werkelijk in het vlees zullen gaan intrekken.

Poog momenteel telkens voorbij de 70,– te komen om gratis thuisbezorging voor elkaar te krijgen, momenteel doet de Coop dat al v.a. de 40,– maar dat was\is ook het minimum bedrag dat je zou moeten besteden bij hen aan boodschappen exclusief drank, tabakswaren en voorgeschoten bedragen aan statie gelden.

Mijn vriezer begon eerst telkens wat voller te gaan geraken, nu intussen gelukkig gezien even wat leger en poog daar wel wat rekening mee te gaan houden dat dat maar tijdelijk is (de Coop bezorgd momenteel direct al gratis v.a. het moment dat je boodschappen zal gaan inslaan wanneer je voorbij de 40,– komt exclusief Rookwaar, Drank en het statiegeld gebeuren).

Wanneer ik zelf echt teveel aan boodschappen in sloeg en sla (via de normale situatie), kwam het zelden voor dat ik wel eens wat aan afgeprijsde artikelen i.v.m. een actie gewoon weg kon\kan gaan mieteren wegens houdbaarheidsdata (komt gelukkig steeds minder tot bijna niet meer voor).

Omtrent mijn Euthanasie verzoek, zelf vrees ik dat dit geklier nog wel eens heeel lang zou kunnen gaan duren, terwijl ik zelf met mijn volle verstand had\heb uitgerekend hoe ik directe naasten schade vrij zou kunnen gaan houden zonder hen aan te bevelen mijn nalatenschappen te gaan weigeren.

Al vanaf dat het eerste kwartaal van vorig jaar verstreken was, hoefde het voor mijzelf niet meer, mede daarom hoop ik de gelegenheid te gaan krijgen om via via Kamervragen te gaan indienen. Zelf was\ben ik een GroenLinkser in hard en nieren, was\ben er niet vies van om er ook overige Kamerleden bij te gaan betrekken.

Zelf was\ben ik al te afhankelijk van de zorg geworden, wist en weet intussen nog een beetje meer. Zal nog afhankelijker gaan worden van de zorg dan dat ik momenteel al ben (ver voorbij mijn grenzen om huidige situatie leef situatie ‘mens’ waardig te gaan noemen).

Hoop ook echt dat ik zelf met behulp van mijn politieke inbreng het voor elkaar zou kunnen gaan krijgen dat er goede Euthanasie wetgeving zal gaan komen.

Mijzelf red ik er niet mee, een ander misschien wel!

 

(Note: dit was\is een life opgestelde blog, tekstueel gezien zal ik deze niet gaan wijzigen tenzij ik mijzelf op spelfouten betrap exclusief op het woordje heeel met 3 e’s i.p.v. 2, het zou kunnen zijn dat ik deze tekst wens te gaan aanvullen met enkele afbeeldingen en URL adressen waar nodig en vink v.a. dat moment de goede Categorieën voor zoekmachines ook aan waarop deze tekst gevonden zal mogen gaan worden).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.