Bleef en blijf mijzelf telkens verbazen over de klantvriendelijkheid van de Coop aan de Grote Beer qua thuisbezorging

Gisteren tegen het ‘eind’ van de middag sloeg ikzelf ff snel een vrij grote hoeveelheid in aan boodschappen en bestelde maar 1 pakje zware Van Nelle en 2 kratjes  Hertog Jan. Had\heb toch wel even fors boodschappen in weten te gaan slaan zonder kortingsacties ter waarde van 87,07.

‘Helaas’ kreeg ik niet mijn vaste bezorger aan de deur, wel iemand die ik al vaker gezien had. Deze droeg 2 oranje met zich mee, liet zelf meteen:”Kieper deze maar gewoon op de kop”,”en neem die kratjes maar gewoon gelijk weer terug!”

Deze bezorger filterde het vlees gebeuren keurig netjes tussen de rest uit en plaatste juist dat wel in de omgeving van mijn koelkast in de keuken. Nadien sorteerde ikzelf het vlees gebeuren op data en tijd en porde het meest langst houdbare aan het vlees gebeuren onder in de koelkast en opvolgorde de rest er over heen (zou ik misschien nog iets later in de vriezer kunnen gaan stoppen).

Was online ff druk bezig geweest met mijn mailboxen en Twitter vooral, nadat de discussie matigde waar ikzelf ook midden in zat dacht ik bij mijn eigen:”ff snel de ‘zooi’ in mijn hal gaan opruimen”,”alles een plekje te gaan geven waar het behoord zou moeten te gaan liggen en trof een zak aan extra brood aan.. Was\ben tandloos dus bestelde en bestel veelal 1a zakken bruine bollen. Beiden waren ook gewoon netjes geleverd.

Toch zag ikzelf nog een halve zak met brood liggen, dat was\is Molen Brood van de Coop, vergeleek mijn bestellijst even met de kassabon en beiden machten gewoon aan elkaar.

Vervolgens pakte ik zelf de rekenmachine erbij voor werkelijk geleverde producten, de bon machte gewoon met alle boodschappen die ik thuis had laten bezorgen….

Kon\kan de lettertjes slecht lezen maar op het etiket staat MB BUS TARWE HALF en misschien zelfs in nog wat kleinere lettertjes: Verpakt op: 03-08-18 (echt vers brood dus ter waarde van 1,–).

De meeste acties van de Coop dacht en denk ikzelf intussen al wel een beetje te kennen, had\heb bij deze dus toch weer 1,00 aan winst gemaakt 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.