Gaaf, iets gaat wel heel gemakkelijk vandaag!

Had uitgeslapen tot 19:45, tussendoor de wekker wel gezet voor medicatie en het eten. Zonder zelf maatregelen te gaan nemen was\is mijn stoelgangprobleem opgelost, via Marktplaats vermoedelijk ook weer wat zakgeld bij verdiend en vanuit Meppel heb ik een bedrijfje gevonden die gratis en voor niets belang had\heeft bij o.a. al mijn computer monitoren, ook mijn half defecte wasmachine.

Gaf\geeft mijzelf wel een fijn gevoel en kan ook gewoon gaan aantonen dat ik overal goed over na gedacht had\heb. Ergens een beetje vreemd, velen zeggen gewoon tegen mijzelf dood is toch gewoon dood, jij hoeft je toch niet druk te maken omdat jij een ander misschien met schulden zal gaan achter laten?

Zat\zit zelf gelukkig een beetje anders in elkaar, wil aantonen dat ik de boel wel netjes afronden kon\kan, alleen het notariële deel zal even lastig gaan worden maar vermoed dat dat wel goed zal gaan komen.