Het weer zit even niet mee…

Voor mijzelf had\heb ik besloten dit jaar nog mijn leven te willen gaan beëindigen, dit dien ik morgen nogmaals te gaan herhalen. Was\ben zo ‘slim’ geweest om een goede vriend van mijzelf hierin te gaan betrekken.

Zelf was en ben ik vanaf halverwege 2017 al volledig klaar met het leven, had\heb mijzelf bewust verkiesbaar gesteld als lijstduwer i.p.v. kandidaat (Had op plek 1, 2a 3 kunnen gaan uitkomen, waarbij de 2e plek een mooie positie voor mijzelf een mooie plaats zou zijn geweest..

Mijn gezondheid zat en zit mijzelf dermate tegen dat ik daar niet verder door wenste en wens te gaan knokken. o.a. voor mijn incontinentie problematiek van mijn eigen was\is het noodzakelijk om gebruik te gaan maken van een stoma.

Omtrent het urine verlies was\is men wat onduidelijker in mijn richting.

Zelf was en ben ik intussen echt klaar met dit KUT GEKLOOT, wenste\wens te gaan stoppen met leven wetende dat ik alles ook nog eens een keertje netjes zou kunnen gaan afronden.

Mijn crematie zal er uit gaan zien als een soort van metal\rap feestje, tijdens de crematie zou ik zelf 2a 3 muziek stukken kunnen gaan aanleveren, had\heb meerdere nummers in mijn gedachte. De belangrijkste hiervan zullen teveel tijd in beslag gaan nemen, dus had\heb het voor elkaar gekregen om maar 2 nummers ten gehore te laten brengen tijdens dat ik de vlammen zee in zal gaan.

Hoe glas helder was\ben ik in deze, hoe wils bekwaam zou ik wel of niet zijn?

Direct na de crematie kon\kan je ook je wensen gaan uitspreken en de muziek keuze gaan beïnvloeden. Zal zelf met een aantal rap teksten aankomen gaan zetten met daarbij een aantal metal songs… Voor de rest zal ik pogen om alles neutraal te gaan houden (muzikale ondersteuning zonder inhoud)..

In tegenstelling hoe alles binnen mijn familie kring werkte en werkt, zal er een pilsje gezopen mogen gaan worden. Zelf had\heb ik bewust voor een crematie gekozen met daarbij de voorwaarde dat mijn as verstrooit zal gaan worden waar mogelijk.

Hoe diep had\heb ik wel of niet nagedacht, aldus mijzelf zeer netjes, was ben ik wils bekwaam in deze? (ga terug naar start om terug te lezen hoe goed ik overal na gedacht had\heb.

Zelf vond en vind ik het jammer dat dit gekloot zo lang moest en moet gaan duren, wist\weet heel goed dat mijn familie leden mijn woning niet zullen kunnen gaan ontruimen, wel wenste en wens ik mijn hulptroepen tijdig te kunnen gaan informeren.

Hoe diep zal ik wel niet over dit domme gekloot nagedacht hebben, begon\begin er steeds meer begrip te krijgen voor mensen die van een dak af  of voor een trein gaan springen (iets wat ik zelf nimmer zal gaan doen!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.