Soms kan ik ook wel eens heel onhandig bezig zijn!

Deze week zou ik het liefst willen gaan wissen uit mijn geheugen, er waren en zijn al meerdere misverstanden ontstaan omtrent wanneer wij wel en geen fractie overleggen zouden hebben, dien morgen meteen Hoogeveen Vervoert op te gaan bellen om door te gaan geven dat ik aanstaande donderdag geen taxi nodig ben.

Het leuke van dit gebeuren was en is dat ik mijzelf niet zo strikt behoef te gaan houden omtrent het vooraf gaan doorgeven van taxi ritten. Morgenochtend tussen 9:00 en 12:00 verwacht ik iemand van de Coop hier, had\heb uiteindelijk maar boodschappen gedaan voor 38,81 en werd ff wat onrustig in de vorm van bezorgen zij dan wel?

Wist en weet niet beter dan dat je voorbij de 40,– dient te komen voor thuisbezorging en dat gebeuren vanaf de 70,– gratis zou kunnen gaan laten gebeuren.

Zo gratis als dat juist was en is, is dat helemaal niet omdat ik de laatste tijd best wel vaak voeding weg gooi. Bij de Aldi leek\lijkt het erop dat men mijn favoriete biermerk wel weer terug heeft (18 halve liters voor net geen 10 Euro, terwijl een kratje Hertogjan exclusief statie geld al snel iets van 15a 16 Euro kost).

De diverse kip soorten van de Coop vond\vind ik wel heel lekker, deze waren\zijn goed gemarineerd wat ik helaas nog niet na kon en kan gaan doen terwijl ik alle kruiden om te gaan marineren wel in huis heb. Je dient toch gewoon 6 uur vooraf al de kip te gaan besprenkelen met stevige kruiden en daarna in een pan te snikkeren aldus braad advies?

Wanneer ik dat truckje toepas werd\wordt de kip wel goed gaar, de kruiden vallen er al vanaf bij het omdraaien in het vet. Hoe zou ik dat anders kunnen gaan aanpakken?

Nog een kook tip gedraagt,  hoe zou je Macaroni en Spaghetti het best voor een tweede keer kunnen gaan opwarmen? Bij mij werd en word dat veelal dan een kleffe bedoeling. Heeft iemand goede opwarm tips voor mij?

O.a. bij de Aldi had\heb je kant en klare gehaktballen in de verkoop staan, wanneer je deze opwarmt aldus instructie werd\wordt de korst snoei hard. Wanneer je alleen maar een ‘glas’ water tijdens de 3 minuten bereiding plaatst had\heb je veel minder last van uitdrogingsverschijnselen, wanneer je geen magnetron bestendig glaswerk in huis hebt zou je de boel vooraf ook met water kunnen gaan besprenkelen aldus advies 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.