Tips voor een interview over mij van jullie gevraagd, hoe kennen jullie mij?

Heb voor morgen ochtend best wel een pittige tevens ‘mooie’ opdracht mee gekregen..

Voor mijn eigen diende en dien ik goed na te gaan denken over: wie ben ik? wat is de werkelijkheid? ben ik alleen in het leven? wat blijft er van mij achter? is het leven maakbaar? heeft het leven zin?

Ben ik alleen in het leven vond\vind ik de meest lastige vraag, zelf was en ben ik echt klaar met strijden, tevens wens ik voor een fatsoenlijke afronding te gaan.

Hoe, wat en aan ‘wie’ leg je die vraag op de meest correcte wijze uit? Zonder verwijten te willen gaan maken, stond en sta ik zelf er redelijk alleen voor omtrent mijn laatste paar zetten die ik hoop te kunnen gaan maken.

Zelf dacht en denk ik hierover niet alleen maar na over mijn eigen, calculeer mee, wat de gevolgen zouden kunnen gaan zijn voor de ander et cetera;
Financieel gezien, begon en begin ik zelf het steeds zwaarder en lastiger te gaan krijgen. Vroeger deed ik dagelijks mijn boodschappen, kocht ook alleen maar de dingen die ik werkelijk nodig zou zijn.

Beetje overdreven uitgelegd, zelfs voor een pakje vloei zou ik zelf lopend de supermarkt kunnen gaan bezoeken, kocht dan vooral ook niet meer dan alleen dat!

Nu doe ik 2x per week mijn boodschappen op iedere maandag en vrijdag wat mijn eigen sowieso al 2x 5 Euro kost per week aan taxi kosten. Met name op de maandagen, was\is het een beetje gokken voor mijn eigen, hoeveel en wat zal ik gaan roken, eten en drinken…

Wat bij onverwachts bezoek en\of ‘ongelukjes’?

Op de vraag:”Is het leven maakbaar?” Ja, zo’n soort situatie zou je voor je eigen kunnen gaan pogen te creëren, leek en lijkt mijzelf een onverstandige keuze omdat je uiteindelijk toch wel door de mand komt te vallen.

Mis ik nog iets in deze?

Afgelopen vrijdag had ik zelf best wel geëmotioneerd contact op genomen met de Levenseinde Kliniek om te melden dat ik het laatste formuliertje kwijt ben geraakt.. Zelf had ik 2x maal een dikke darm onderzoek gehad, de 1e keer vlak voorbij mijn anus, de 2e keer de volledige dikke darm.

Met enige voorkennis wist ik al wel dat beide onderzoeken zinloos waren, mijn incontinentie problemen via mijn achterwerk, zouden vermoedelijk voort kunnen komen vanuit een paar lastige tumoren die net op de grens lagen en nog steeds zouden kunnen gaal liggen tussen maag en darm kanaal..

Dat gebied lag en licht nog steeds bij mijn weten, aan de bovenzijde van mijn dunne darm!

Juist dat deel weigert men te gaan onderzoeken, kan mijn eigen daarover ook best wel kwaad maken, zelf pleite en pleit ik voor een fatsoenlijke dood met nette afronding erbij.

Iets wat ik zelf niet zal gaan doen, maar bewijze van zou ik wel beter een pistool kunnen gaan kopen, echt alles wens ik netjes af te gaan ronden.. Aan directe naasten van mijn eigen wens ik te laten gaan zien, dat ik schulden vrij zal blijven, mijn huidige woning ontruiming ook niet hen probleem zal gaan worden..

Wat zou ik in deze nog meer kunnen gaan doen?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.