Hoe soms een ‘beetje geluk’, lelijk wat ‘roet in het eten zou kunnen gaan gooien’.

Al sinds enkele jaren geleden wist en weet ik al maar al te goed dat ik zelf klaar met het leven was en ook nog steeds ben, mijn gezondheid begon en begint mijzelf steeds harder in de steek te gaan laten, zeker nu er ook een behandelverbod op mijzelf rust.

Zelf accepteer ik alleen nog maar pijnmedicatie en 2 soorten van medicatie waarmee je incontinentie problematiek van achter en van voren een beetje zou kunnen gaan blijven beheersen\onder controle houden.

Tevens ontvang ik huishoudelijke hulp, had direct al de helft van het aantal uren waarop ik geïndiceerd was geaccepteerd en vooral niet meer!

O.a.  op de momenten dat de R in de maand zat\zit, voelde en voel ik mijzelf op mijn aller zwakste qua gezondheid, voor een deel wist en weet ik dat voor een deel wel te verbergen, maar een keer houd dat gewoon op!

Afgelopen maandag had ik ook aan mijn huishoudelijke hulp gemeld, dat zij morgenochtend een keertje over mocht slaan, met als doelstelling om v.a. afgelopen vrijdag de 29e voorbij 15:00 tot aan maandag 1 april aanstaande 12:00 volledig vrij te zijn.

Was voornemend om met enkele digitale ideeën aan de slag te gaan, daarnaast verdiend mijn hoofd PC in mijn woonkamer wel een her installatie (deze draait onder Windows Vista, maar alle programmatuur er onder heb ik wel vrij geavanceerd weten te gaan instellen).

Op mijn PC in mijn kantoortje, stond en staat wel vrij veel belangrijke informatie en daar staat Linux Mint op, wederom op geavanceerde methode geïnstalleerd. Al vorens ik aan enkele ‘projecten’ begin, wist en weet ik maar al te goed van mijn eigen, dat ik tussendoor niet gestoord kan en mag gaan worden!

Halverwege afgelopen week was er afgesproken dat ik een ander soort van luiers in gebruik zou gaan nemen, die zou ik dan op de vrijdagmiddag gaan ontvangen… Ergens in de middag deed en doe ik dan boodschappen met iemand van vrijwilligers vervoer Hoogeveen op die dagen…

Via Post NL, gokte ik er zelf op om de bezorging maar plaats te laten vinden op ZA 30e v.a. 12:00, inschattingsfoutje van mijn eigen, de pakketjes werden pas aangeboden tegen 14:30 en in de aankondiging was ook al wel bekend aan mijzelf gemaakt dat men tussen 12:00 en 15:00 aan mijn deur zou kunnen te komen gaan staan.

Per uitzondering, zal ik aanstaande maandag iets voorbij 9:00 klaar moeten gaan staan voor het vrijwillige taxi vervoer, normaal gesproken doen wij op iedere maandag middag al mijn boodschappen voor een hele week (zelf kan ik niets meer dragen, hen mag je ‘niet’ gaan overbelasten).

Administratief poogde en poog ik alles ook zo goed als mogelijk te gaan organiseren, niet dat ik de beschikking had\heb over het meest aangename bank saldo, wel zal ik kunnen gaan laten zien dat mijn belangrijkste naasten geld toe gaan krijgen wanneer ik weg ben.

Morgenmiddag tegen 15:00 zal ik ‘gelukkig’ gezien, mijn 2 contact personages van de Levenseinde Kliniek op huis bezoek gaan krijgen, heb intussen wat meer verslagen binnen die mijn verzoek als realistisch zouden kunnen gaan verklaren, i.p.v. die papieren weg te gaan geven, wenste en wens ik zelf wel ingewonnen documentatie in eigen handen te gaan houden uiteraard.

1a 2 blogs zullen gaan volgen die voor dit weekend al geschreven waren.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.