Geluk bij een ongeluk (2x)

Niet dit weekend maar afgelopen weekend, was mijzelf zwaar tegen gevallen. Mede door diverse toevallige omstandigheden had ik zelf alleen de zondag maar voor mijzelf vrij kunnen gaan houden.

Zelf was en ben ik nog steeds even een extra lang vrij weekend nodig om beter tot mijzelf te kunnen gaan komen, daarnaast wens ik wat klusjes te gaan afronden waar ik echt even de tijd voor zal moeten gaan nemen.

Dit kan niet in etappes, dus wanneer je aan klus A begint, dien je er aan door te gaan werken totdat klus A ook volledig afgerond is.

Nu het vermoedelijke minder leuke nieuws met misschien wel heel leuk nieuws er boven op. Mijn huishoudelijke hulp zou hier aanstaande maandag voor het laatst langs kunnen gaan komen.

Zelf had en heb ik een hele goede band met haar, zij doet gewoon haar werk, houd rekening met een aantal aangepaste wensen qua schoonmaak werkzaamheden.

Zij doet gewoon haar ding en voor de rest mengt zij haar eigen nergens in, ongeacht hoe ik haar binnen laat en waar ik mee bezig ben wanneer ik achter mijn PC zit.

Aanstaande maandag zou zij hier voor het laatst komen, wat ik ergens heel jammer vond en vind (tijdens haar korte rookpauzes weet ze wel heel goed hoe ik in het leven sta en toont er ook begrip voor).

Wanneer ik in de planning kijk van CarenZorgt, is zij hier aanstaande maandag hier voor het laatst, bij even door gaan bladeren naar enkele weken verderop…..

Staat zij toch wel weer gewoon bij mij vanaf 29 april ingedeeld!

Als dat echt waar is, zou ik dat heel fijn vinden,

de winst die ik er uit haal was en is dan wel dat ik mijn eigen oude mislukte planning zou kunnen gaan verschuiven naar 19 tot aan 22 april!

Dit zou ik zelf echt super fijn vinden, zal niet te vroeg gaan juichen maar dit oogt wel heel mooi nieuwste kunnen gaan worden.

Ook mede in verband met mijn Euthanasie verzoek, zelf begon en begin ik zelf intussen wel steeds toegang te gaan verkrijgen tot enkele medische gegevens over mijzelf, die zouden kunnen gaan bevestigen dat ik zelf echt klaar met het leven ben.

Zelf dien ik er Allert op te zijn, dat ik deze gegevens niet te vroeg ga delen met de Levenseinde Kliniek, per controle van een Scen arts zal je wel steeds moeilijkere en zwaardere vragen voor je voeten geworpen kunnen gaan krijgen, daarnaast wanneer je al een akkoord hebt gekregen van een Scen arts, zal daar boven wederom een controle post aanwezig zijn, die het misschien wel oneens met de Scen arts zou kunnen gaan zijn.

Voor een deel was en is dit best wel een slopend traject, minimaal v.a. afgelopen donderdag tot aan nu, had ik amper wat gegeten, wel meerdere biertjes op + 1,5 liter River Lemon Lime… Moet qua drukken nog steeds snel, echt seconden werk helaas…

Mijn ontlasting begon en begint er wel steeds beter en gezonder uit te gaan zien. Vond en vind ik zelf dus ook even heel vreemd, meer gaan drinken qua alcohol vrije producten en wat biertjes extra….

Toch wel dikkere ontlasting gaan krijgen?

Hoe kan dat?

Mede doordat ik diverse medicatie weiger te slikken, begon en begin ik zelf wel steeds vermoeider te gaan geraken. Zelf vermoed ik, dat een te kort aan vitamine B12 hier een grote rol in speelt.

Zelf maakte en maak ik mijzelf er enorm kwaad over, dat niemand even de bovenzijde van mijn dunne darm wil gaan controleren. Voor zover ik dacht en denk te weten, lag en licht daar de oorzaak van het incontinentie probleem aan mijn achterwerk.

Ook valt het mijzelf op dat er tussen artsen, medisch deskundigen en uiteindelijk huisartsen veel miscommunicatie plaats vond en plaats vind.

Binnen de huisartsenpraktijk waarbij ik aangemeld sta, heb ik te maken met 2 personages, voor heldere en aanwijsbare klachten schakel ik de man in, mocht mijn eigen deels ook geestelijk dwars kunnen gaan zitten naast de fysieke klacht, vermeld ikzelf het liever aan de vrouw.


Maar waarom konden en kunnen Groningen, Nijmegen, Utrecht en ook het ziekenhuis te Hoogeveen, zo ver van elkaar kunnen verschillen qua mening waarvoor ik zelf diverse medicatie had en heb mee gekregen?


Zelf was en ik echt klaar met vechten, heb 1 blog in de wachterij staan die wel heel veel over mijn eigen verteld, zal er nog wel iets meer van censuur op moeten gaan toepassen wanneer ik ga wensen dat v.a. mijn dood al mijn schrijfsels minimaal 10 jaar lang online zouden kunnen en mogen blijven bestaan.

Zelf streed en strijd ik snoeihard voor mijn eigen dood, daarbij nam en neem ik het nog steeds wel graag op voor anderen. Zelf kon en kan ik wel eens wat ‘grof’ uit de hoek komen, soms wist en weet ik ook niet altijd te gaan vermelden waar ik zelf naar toe zou willen gaan.

Wanneer ikzelf 1 thema wens te gaan aandragen met oorzaak, gevolg verhaal daarbij, wil het wel eens zo zijn, dat v.a. het moment dat ik wat schrijven ga, er steeds meer vergelijkbare oorzaken bij mij zelf naar boven gaan komen, die er weer toe kunnen gaan lijden dat de gevolgen ervan nog wel eens behoorlijk van elkaar zouden kunnen gaan verschillen.

Vrij recent had\heb ik een blog geschreven over de Confrontatie, deze staat nog niet online, ergens vond en vind ik juist die tekst\preek wel een hele mooie. Naast schelden op het systeem, zal men ook mijn eigen gemaakte fouten te lezen kunnen gaan krijgen.

Met alle respect voor de dokter en zuster van de Levenseinde Kliniek, zij leefden en leven wel echt met mij mee. Heel fijn om te weten dus, tevens wezen en wijst men mijzelf er op wat de gevolgen zouden kunnen gaan worden wanneer ik zelf  toch te vroeg een Scen arts wens in te gaan schakelen (mag het wel, zou er verstandig aan doen om er even mee te gaan wachten).

Voor een deel maakte en maak ik mijn eigen hierover enorm kwaad, begon en begin intussen ook steeds meer begrip te gaan krijgen voor de mensen die uit wanhoop hen eigen polsen gaan doorsnijden of van een dak gaan springen.

Zal dat soort type acties niet gaan ondernemen, wel kwamen en komen er steeds meer ideeën bij mijzelf naar boven, hoe ik zelf heel misschien zelfstandig mijn leven zou kunnen gaan beëindigen.

Had en heb vrij veel pijn medicatie in huis liggen, qua Morfine zal ik echter nooit uit kunnen gaan komen, mede doordat ik wel eens uit dien te gaan leggen waarom ik op dagen X en Y wat extra geslikt heb (tussen 12:00 en 0:00 2x 20 mg, bij extreme pijnen tussendoor in 1x 20 mg extra waar ik zeer weinig gebruik van maak, sommige mensen schrikken ervan wanneer deze mij zien te creperen van de pijn).

Voor een deel poogde en poog ik mijn eigen te kunnen gaan redden met een stukje zelf spot, juist die krachten waarover ik de beschikking had en heb, houden wel een keertje op!

Er waren en er zijn enkele mensen die toegeven dat zij zelf ook aan mij zien dat ik fysiek gezien aan het aftakelen was en ben, met de opmerking erbij komen:”Het is niet jou probleem wanneer jij ‘straks’ weg bent”,”mogelijk gemaakte schulden krijg jijzelf toch niet meer mee?”

Foute opmerking, ja ikzelf was en ben echt klaar met het leven.. En ja, vanaf het officiële ja woord, wens ik via de officiële wegen aantoonbaar te kunnen gaan aantonen dat ik zelf wel meer dan 1000 maal had en heb nagedacht over mijn laatste te moeten gaan nemen stappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.