Er wordt aan mijzelf werkelijk ook geen minuutje vrij gegund!

Vorige week maandag had ik hier mijn huishoudelijke hulp op bezoek gehad, waarbij de vraag even had gespeeld of zij bij mij bleef of elders meer uren zou kunnen gaan krijgen, gelukkig blijft zij wel gewoon bij mij!

Mede in verband met de Paasdagen, had en heeft zij zelf 2 weken vrij genomen voor afgelopen maandag en aankomende maandag, kwam en komt mijn eigen ook wel goed uit mede omdat ik voor mijzelf ook hard toe was en ben aan een beetje vakantie, ruimte en rust voor mijn eigen.

Voor mijn eigen was en ben ik nog steeds wel klaar met het leven, was voornemend om deze komende 2 weken even vrij te gaan houden voor mijn eigen en ook alleen maar mijn boodschappenhulp te gaan aanhouden voor die periode…

Afgelopen maandag gewoon wel in de middag boodschappen gedaan met mijn boodschappenhulp, in de avond v.a. 19:30  er rekening mee gehouden dat toch een goede vriend\tevens mijn buddy hier langs zou ‘moeten’ gaan komen om opnieuw een beter plan van aanpak te gaan bespreken omtrent mijn Euthanasie wensen (wij willen alles netjes gaan regelen maar ervaren deels wel wat tegenwerking). Morgen, vrijdag en aanstaande dinsdag wil ik gaan proberen hoe dat werkt qua het gaan doen met wekelijkse boodschappen (je kan en mag niet in 1x veel boodschappen inslaan omdat zij alles ook voor je gaan dragen tot aan de keuken).

Een taxi dien je minimaal 3 werkdagen vooraf te gaan bespreken, en\of tijdens feestdagen kan je wel iets sneller gaan overleggen met je vaste chauffeurs\ chauffeuses. Er vanuit gaande dat ik mijzelf aan de standaard dosering Morfine gebruik hou, niet bij ga slikken wat wel zou mogen….

Kom ik exact uit op aanstaande dinsdag 12:00, en ja… aanstaande dinsdag v.a. 13:30 volgens mij mede in verband met de Paasdagen, gaan wij dan zo ver als mogelijk wat extra boodschappen inslaan, want op de dinsdag middag, woensdagmiddag daarna de vrijdagmiddag, kwam en kom je niet goed uit.

Voor komende woensdag en komende vrijdag zal ik zelf zeker wat extra lekkers in huis gaan halen, vermoed namelijk dat hier wel wat vrienden langs willen gaan komen wat ik zelf best ook wel leuk vind (laat daar geen misverstanden over bestaan).

Was\ben er echter bang voor, dat de apotheek aan mijzelf vertellen gaat:”Meneer”,”u besteld te vroeg wanneer u v.a. aanstaande donderdag uw opiaten al in huis wenst te gaan hebben (was al een keer eerder voor gekomen in een soort gelijke situatie).

Bij mijn laatste levering van meerdere medicatie gebruik, was er juist afgesproken dat ik eigenlijk toch wel 2 werkdagen vooraf  mijn medicatie bij zou moeten gaan bestellen en de huisartsenpraktijk weer 1 dag vooraf voor 12:00.

Daarnaast dien ik even heel snel contact op te gaan nemen met mijn webhoster,  vervolgens weer met enkele andere mensen over vrij urgente zaken..

vanochtend om 5:00 ontving ik op mijn mobiel een waarschuwing, dat v.a. aanstaande donderdag 18 april mijn digipas zal gaan verlopen (dat ding was\ben ik bijna elke werkdag gewoon nodig, via mijn verouderde mobiel, kon en kan ik echter niet op het internet gaan komen). Zal de bank wel even gaan opbellen uit voorzorg, maar wederom zal ik dan vermoedelijk tussen 10:00 en 15:00 op dag x aan huis gekluisterd moeten gaan zitten.

Best wel balen, de agenda van mijzelf vult zich nu al behoorlijk aan tot aan 29 april aanstaande 9:00 wanneer de vakantie van mijn huishoudelijke hulp er op zit!

Ergens best wel K.U.T. dus!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.