Soms zou je er zelf bijna gek bij kunnen gaan geraken!

Mijn eigen Euthanasie wens speelt en speelde al vrij lang, intussen blijkt er wat schot in de zaak te komen gaan zitten in mijn eigen voordeel (wat ik zelf mooi nieuws vond en vind).

Vanaf juni 2018 had\heb ik een half stukje bewijs in huis dat ik met mijn argumentatie waarom ik zelf echt niet meer verder wilde en wil… Een of andere dronkaard zou zijn, misschien minder rendabel nadenken personage en ratel alle negatieve kenmerken over mijzelf maar op, die deels misschien vanuit diverse kenmerken van… Kloppend gemaakt zouden kunnen gaan worden om mijn laatste wil tegen te gaan.

Zeker naar aanleiding van mijn incontinentie problematiek van achter en van voren, had\heb ik enkele jaren terug al een streep getrokken in de vorm van tot hier en niet verder. Tijdens de regionale verkiezingen van GroenLinks Hoogeveen had ik mijzelf ook al wel aangemeld als lijstduwer i.p.v. serieuze kandidaat voor de werkelijke kandidatenlijst..

Per ‘toeval’ begon en begin ik het v.a. minimaal begin maart dit jaar wat drukker te gaan krijgen, pas geleden ook intussen al in meervoud bevestigd heb gekregen via gewoon de officiële legale wegen, dat ik zelf helemaal niet met een rare vraag aan kwam kakken die nu nog steeds speelt.

Wel verlangde ik zelf vanaf zeker afgelopen maandag de 15e, liever de vrijdag er voor naar een stukje vakantie, en juist nu, bleek en blijken velen mijzelf in 1x nodig te hebben (bekenden van mijzelf kunnen daar niets aan doen!)….

Waarom?

Ter zelf bescherming was\ben ik voornemend zoveel als mogelijk mijn telefoon als ook deurbel uit te laten gaan staan, mede in verband met komende paasdagen had en heb ik mijn komende Morfine bestelling weten te verplaatsen naar vandaag (wat minimaal inhoud dat ik zelf tussen 12:00 en 15:00 paraat moet staan voor de deurbel, met een beetje pech tot ongeveer 17:00 maximaal).

Mede dankzij al mijn fysieke pijn klachten, begon en begint het liggen nog lastiger voor mijzelf te worden, dan dat het al was. Er was\is ook al wel bloedarmoede bij mijzelf geconstateerd, te korten aan bepaalde vitaminen et cetera (deels herkenbaar, anderzijds totaal niet).

Maar juist nu, bleek en blijkt alles en ‘iedereen’ mijzelf nodig te hebben, uiteraard ontvang ik zelf alvast mijn Morfine dosering voor komende week maar wat graag.. Zelfde gold en geldt voor divers administratief werk… v.a. afgelopen maandag tot aan straks, had\heb ik minimaal wel 1personage op mijn thuis in levende lijve in ontvangst moeten gaan nemen.

Voor vandaag, hield en houd ik voor alle zekerheid mijn telefoon maar even aan, sliep en slaap in etappes wat een ander ergens even niets aan ging of gaat.

Zelf liep en loop ik wel met 2 petten op en rond, kies er zelf voor om zo snel als mogelijk het ja woord te pakken te kunnen gaan krijgen, vanaf dat moment wil ik zelf ook de maximale tijd gaan pakken om mijn boek netjes dicht te gaan doen…

Zelf bleef en blijf ik er rekening mee gaan houden dat ik zelf nog voor een paar kleine jaartjes zal door moeten gaan zetten, het net iets ‘te vroeg’ zou zijn om ‘weg’ te mogen gaan…

Hield en houd bewust al mijn vrijwilligerswerkzaamheden gewoon vast bestaande uit veelpolitiek en het maatschappelijke dienstverlening gebeuren, daarnaast diverse MLM dingen en ook dienstverlening waaraan ik wat extra zakgeld in contanten of goederen\dienstverlening aan bij kan verdienen.

Stel dat ik nu al alles zou gaan opgeven qua mijn maatschappelijke en politieke bezigheden, daarnaast ook nog eens het MLM, de reclame wereld en het vriendendienst dingetje…

De Scen arts zegt:”Klaas”,”je mag gaan..”, dan zal er vervolgens nog iemand boven deze komen te gaan staan die ter controle moet gaan uitzoeken of ik echt klaar ben om te gaan… Zou deze nee kunnen gaan zeggen, misschien vanwege ‘mijn strijdvaardigheid tegen onrecht’, gevolg daarvan zal zijn dat ik wederom ff wat langer, vermoedelijk een paar jaartjes moet gaan wachten om een realistisch komend verzoek te kunnen gaan indienen (per controle beurt zal er strenger gecontroleerd gaan worden, zelf zit ik nu op verzoek 2).

Dan zou ik zelf toch alles per direct kwijt zijn geraakt, en weer opnieuw moeten gaan opbouwen? Dat risico durfde en durf ik zelf niet te gaan nemen, verlang mede daarom naar een normale pauze (even niemand te hoeven horen en zien, in te vullen voor)…

Wat een toeval, deurbel ging, de medicatie werd geleverd vandaag 15:05 en in bovenstaand schrijven denk ik alles wel voldoende correct verwoord te hebben.

Mijn deurbellen staan weer uit,

Mijn telefoon ook..

Mailen kan\mag, heb dan zelf de keuze of ik er op in wil gaan reageren of niet en in welk tempo. 😉

Zelfde geldt ook voor reacties en opmerkingen, hoef daarvoor niet direct paraat te staan immers.. 😉

    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.