Wanneer komt het einde in zicht?

Had afgelopen 2 weken, niet als al te prettig ervaren, vanaf afgelopen maandag had en heb ik besloten om nog even vrij voor mijzelf te gaan blijven houden tot komende maandag.

Zelf was en ben ik echt klaar met het leven, ook anderen zagen en zien aan mij zelf dat ik zelf aan het aftakelen was en ben. Zelf was en ben ik niet zomaar even een ‘tijdelijke’, zwaar overspannen misschien wel risicovol personage die werkelijk wel oprecht uit het leven zou willen gaan stappen en daarbij minder aangename keuzes mogelijk zou kunnen gaan maken uit wanhoop…

Vrij recent geleden, leek het er op dat ik misschien wel eens met een verwaarloosde bijbalontsteking te maken hebben kunnen gehad.. Afgelopen vrijdag voor 17:00 zou ik zelf ook per direct opgenomen moeten gaan worden in het ziekenhuis….

Alsof Eurologen dan werken, direct willen en kunnen gaan werken..???

Van mijn eigen had en heb ik zelf maar al te goed door, dat mijn lichaam mijzelf steeds meer en meer begint te pesten, ook financieel gezien werd en wordt ik zelf steeds harder geraakt…

Bovenstaande zou ik zelf nog ‘geen’ ramp vinden, wel aaneensloten uren moeten gaan liggen en zitten in je eigen urine en stront. Het mijzelf gaan omkleden vanaf  heup hoogte koste en kost vaak veel tijd, met name in de winter perioden.. Schreeuw wel eens:”aaaaaaaaaaaaaaaaahuw”,”gevolgd door wat vloek en of scheldwoorden”.

Zelf was en ben ik niet van de ‘Oude School’, “leren accepteren dus!”

Mijn grenzen waren en zijn fors overschreden, wanneer ik zelf open kaart speel… Naast mijn onderbenen, begon en begint mijn linker arm ook steeds vaker vreemd gedrag te gaan vertonen (het komt wel eens voor dat deze aan mijn linker schouder bungelt en alleen de vingers kan bewegen).

Momenteel was en ben ik nog ‘goed’ bij de pinken, voor mijzelf, wilde en wil ik juist daaraan wel grenzen gaan stellen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.