Goede Tijden in Slechte Tijden,

Al sinds enkele jaren was ik er zelf al wel over uit, dat ik zelf  ook werkelijk klaar met het leven was, nog steeds ben en dat ook zeker wel zal gaan blijven. Diverse dierbaren en bekenden van mijn gemaakte keuzes en te gaan nemen besluit, toonden en tonen alle begrip hiervoor, maar werkelijk een ingediend euthanasie verzoek, zou ik zelf ‘nooit’ voor elkaar kunnen gaan krijgen.

Gelukkig gezien, had en heb ik zelf ook ‘dierbaren’,  ‘naasten’  en ‘bekenden’, naast mij staan, die werkelijk aan mij zien dat ik zelf op was en ben. Deze pogen mijzelf te gaan ondersteunen binnen al hen mogelijkheden.

Hier was, en ben ik enorm blij mee! De 2 belangrijkste onderdelen van mijn bucket list, waren en zijn ‘mijn zelfredzaamheid’ aan te gaan tonen, daarnaast van af het moment dat ik zelf netjes mag gaan inslapen, voor een laatste keer mijn zegje mag gaan doen..

v.a. dat specifieke moment, heb ik intussen de garantie binnen, dat tegen betaling van een ‘klein’ bedrag, alles wel minimaal 10 jaar online mag blijven staan.

Zelf vermoede en vermoed ik dat mijn totale bekende levens gebeurtenissen, van vroeger tot aan nu bewijze van, over bijvoorbeeld over 5 jaar ook nog wel eens nuttig zou kunnen zijn omtrent: Seksualiteit en diversiteit, Kleurrijk, Leven met een beperking, maar ook de Zorg hoek etc;

Minder fijn om te lezen misschien, ook het euthanasie gebeuren, hoorde en hoort hier bij!

Komende week zou ik het zelf nog wel eens ‘vrij druk’ kunnen gaan krijgen, werkte en werk al een poosje mee aan een ‘kunstzinnig project’, nadat ik vandaag mijn postvakje gecontroleerd had, geen uitnodiging heb ontvangen voor een psychiatrisch onderzoek, heb ik nu wel de mogelijkheid om komende week, iemand op een doordeweekse dag te gaan ontvangen.

Vanuit o.a. het Gehandicapten platvorm Hoogeveen, zag\zie ik wat kansen liggen, om wat meer info vrij te gaan geven over de werkelijke nieuwe regelgeving Qua Arbeid Participatie Wet en regelgeving (had\heb op dat vlak een beetje meer kennis in huis heb dan ik voor droeg..).

Gewoon qua voor als opmerkingen van tegenstanders, wist en weet ik zelf al een kleurloos jasje aan te gaan trekken, daarbij mogen te gaan ontkennen en of gaan bevestigen of iets wel of niet zou kloppen.

Op korte termijn, heb ik mee gekregen, dat ik zelf op korte termijn, een iets wat ‘actuelere’ PC in ontvangst zou kunnen gaan mogen nemen, die voor anderen misschien te oud zou kunnen zijn.

Van mijzelf weet ik niet hoe lang ik nog had en heb, wanneer je alle feiten op een rijtje zal gaan zetten, heb wel heel goed in de gaten, dat de kans groot zal zijn dat ik over bijvoorbeeld 5 jaar niet meer zelfstandig voor mijzelf zorgen kan.

Zelf blijf ik gewoon verslag gaan leggen van, binnen mijn kunnen, doe ik mijn best om politiek maar vooral maatschappelijk gezien overal wel zo actief als mogelijk, betrokken bij te gaan blijven. Wel grappig\mooi om te zien, dat wat je weg geeft ook gewoon terug kan krijgen vanuit de meest ‘onverwachtse’ hoeken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.