Gewoon even kei hard aan de slag willen gaan!

Mijn besluit, stond en staat gewoon muur vast en ik was en ben echt klaar met het leven, het steeds meer en meer afhankelijker gaan worden, vond en vind ik zelf heel erg. Mijn incontinentie klachten van voor en achter, stonden en staan gewoon op nummer 1!

Al vanaf jongs af aan, had ik meerdere malen moeten knokken voor mijn studie niveau, van MLK misschien naar LOM vervolgens LBO en tegen de tijd  iets voordat ik ziek werd, wel MBO behaald.

Zelf was en ben ik nu intussen echt klaar met vechten, met anderen deelde en deel ik maar wat graag diverse informatie over, hoe, wat en mede waardoor ikzelf diverse dingen bereikt had en heb.

Het is nu intussen geen winter meer, wel verknal ik van de pijnen door heel mijn lichaam, nu intussen begint naast mijn linker onderbeen, mijn linker bovenbeen ook te gaan disfunctioneren..

Mijn linker arm begon en begint periodiek ook steeds vaker vreemd gedrag te gaan vertonen, gewoon een simpele handeling als een jas gaan aantrekken, koste en kost mijzelf steeds vaker best wel veel tijd..

Omtrent mijn incontinentie problematiek van achteren, diende en dien ik v.a. afgelopen vrijdag, uit te gaan zoeken of die kwalen meer voor kwamen of komen binnen mijn familiekring?

Op vrij korte termijn zal ik op advies van de dokter van de Levenseinde Kliniek, toch maar even wat extra ontlasting remmers moeten gaan uitproberen… Pardon hoor, zelf had en heb ik mijn eigen ook al blind lopen zoeken naar de oorzaak van het probleem en tegelijkertijd diverse oplossingen!

Mijn gevecht met het leven, was en is werkelijk voorbij!

Zelf knalde en knal ik tegen een paar lastige spelregels aan, zelf was en ben ik echt klaar met vechten. Euthanasie was en is misschien wel een lastig onderwerp om dat met elkaar te gaan bespreken..

Misschien was en ben ik wel een ‘arrogante’ kwast met veel zelfrespect, links of rechts om, hoopte en hoop ik er zelf op, al mijn schrijfsels in blog vorm minimaal voor 10 jaar online te gaan laten blijven behouden.

Mijn komende blogs die ik zelf misschien ‘vaak’ zal gaan schrijven, zullen misschien wel niet al te positief over gaan komen, wanneer je echt alles van het begin tot het ‘einde’ gevolgd had\hebt, nu misschien nog steeds wel aan het doen was en bent.

Op mijn eigen adres wist en weet ik maar al tegoed hoe laat het was, intussen is. Wenste en wens mijn eigen daar ook gewoon niet meer tegen te gaan verzetten.. Voor mijzelf, was\is het wel heel belangrijk om te gaan laten zien dat ik over alles wel heel diep had en heb nagedacht!

Op zeer korte termijn, mag ik weer een nieuw soort van ontlastingsremmers in ontvangst gaan nemen, zelf had ik direct wel als voorwaarde gesteld, dat ik de Loperamide op vaste tijden voor het eten in gebruik zou mogen blijven behouden…

Dat mag gelukkig..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.