Nog net op tijd!

Volgende week donderdag, verwacht ik een betere PC in huis te kunnen gaan krijgen, dan dat ik nu in huis heb staan. Her installatie was\is niet noodzakelijk, wel zou ik wat willen gaan doen met het wachtwoorden beheer (o.a. zonder wachtwoord in te voeren gaat de PC niet aan)..

Mijn huidige systeemkast beschikt over een C en J schijf, daarnaast een verborgen partitie die nuttig zou kunnen zijn voor een ‘schone’ her installatie. Belangrijke opgeslagen Foto’s, video’s en overige belangrijke documentatie, sla ik op binnen bijvoorbeeld de 2e vrije partitie.

Morgen tegen 10:00 verwacht ik iemand op huisbezoek, om wat proef foto’s te kunnen gaan laten maken, van de binnenkant van mijn woning (klinkt best wel eng, het is voor een goed doel)..

Wij moeten even gaan uitzoeken vanuit welke hoek, ikzelf foto’s zou willen gaan laten maken ‘over’ me zelf, en\of wat ik belangrijk vind..

Moet voor die tijd dus wel even heel snel wat puin gaan ruimen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.