Voel mijn eigen nu echt zwaar klote!

Zelf had\heb ik al behoorlijke wat gelazer aan mijn ‘kop’,

nog even zo door gaan en ik zal zelf volledig gaan ‘doordraaien’.

Had\heb mijzelf voor dit weekend even volledig vrij geplant om diverse klusjes uit te gaan voeren binnen het informatica gebeuren, gisteravond kreeg ik zelf ook nieuwe en betere idee├źn over hoe diverse dingen binnen de informatica werken.

Mijn euthanasie verzoek wilde en wil ik mijn eigen aan vast houden, daarnaast had\heb ik voldoende andere dingen die even mijn aandacht nodig hadden en of hebben.

Was voor dit weekend even van plan om mijn telefoons en deurbellen uit te gaan schakelen, zou ff hard aan de slag willen gaan met diverse informatica dingetjes (stiekem ook wat medische zorg verlening gaan toepassen op mijzelf).

Systeem instellingen van mijn oude pc, over gaan zetten naar mijn nieuwere pc et cetra, o.a. Het wachtwoord beheer.. Afgelopen maandag en woensdag had ik boodschappen gedaan bij een goedkopere supermarkt (iets wat voor mijzelf ff wennen was en is).

Zelf deed ik altijd dagelijks mijn boodschappen, momenteel was\ben ik aan het uitzoeken wat het goedkoopste zou kunnen gaan zijn. Alle kleine taxi ritten kosten 5,– per keer, maar omdat mijn darmen niet alteid even goed willen gaan mee werken, sloeg en sla ik zelf bewust diverse maaltijden over en stelde en stel deze dus ook gewoon uit tot een dagje later (mede daardoor moest en moet ik wel eens wat voedings- waren gaan weg gooien).

Dacht er een beetje grip op te gaan krijgen, kon geld terug krijgen voor wat vleeswaren die sneller bedorven waren dan dat aldus de verpakking zou mogen. Had als tip mee gekregen, vertel je verhaal maar en laat de bonnen zien.

Dacht bij mijn eigen, dat zal vast niet gaan lukken, was vandaag een beetje met een verkeerd been gecombineerd met wat onzekerheid uit bed gestapt… Had de bedorfen producten dus ook gewoon in mijn rugzak gestopt..

Kon nog net op tijd buiten klaar staan voor een taxi ritje richting de winkel, het vrijwilligers vervoer kan je veelal op de minuut gaan afrekenen wat ik dus ook heel mooi vind. FF een kleine 10 minuten wat nicotine gaan inhaleren en vervolgens instappen en shoppen.

Bij binnenkomst van de winkel sprak ik zelf ook gewoon de 1e medewerker van betreffende supermarkt aan met mijn verhaal. Als trouwe klant (woon hier al iets van 10 jaar of langer), liet ik 2 kassa bonnen zien + de bedorven producten.

Deze deed daarover niet moeilijk, wel vroeg deze aan mij om de temp binnen de koelkast eens op te gaan meten, nadat ik mijn nieuwe boodschappen betaald had, kreeg ik zelf 3x 3,99 in contanten weer terug.

Wij controleerden bij thuiskomst meteen ff de temp van de koel\vries combinatie, gewoon met de hand kon je al aanvoelen dat het binnen daar niet koud genoeg zou kunnen zijn.

Had\heb een mooie mondelinge overeenkomst met een web hoster aan gegaan, die ook digitaal is bevestigd. Tegen betaling van 200,– zullen 2 actuele blog adressen samen gevoegd kunnen gaan worden tot 1.
Normale vraagprijs bij hen, zou per adres al wel een beetje duurder zijn, goede deal binnen gehaald dus. Heb intussen door dat de koelkast het niet meer doet, het vriesvak nog maar een beetje.

Zwaar klompen uit trekken dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.