Zelf was ik ‘blij’ met dit extra lange weekend.

Vrij recent had ik een nieuwere PC ontvangen van een ‘collega’ van mijzelf, op de meest ingewikkeldste punten staat deze nu zo ingesteld als ik het liefst zou willen. Softwarematig ook legaal, heb de beschikking over de licentie codes die bij deze kast horen.

De schijf(\schijven), gaan herindelen ging helaas even wat lastiger, dat werkte niet meteen volgens behoren en moest mijzelf even gaan redden met andere software dan Partition Magic. Op dit systeem waren al wel 1a 2 herstelpunten aanwezig, wil dat gebeuren nog extern gaan opslaan en uitzoeken of ik net als bij mijn vorige PC, een herstel punt gaan maken, die de laatste 4 juiste configuraties zich herinneren en in nood alles terug zou kunnen gaan zetten naar softwarematige instellingen v.a. Moment van aanschaf.

Ondanks het mooie weer, de pijnklachten, blijven mijzelf in de steek aan het laten, ook bij heerlijk warm weer waar ik zelf altijd gek op was en gek op ben, werkt mijn lichaam niet meer mee.

Voor mijn eigen hoop ik dat ik dit jaar nog geholpen zou mogen gaan worden, ik ben echt klaar met het leven. Alle vormen van zorg weiger ik nu ook gewoon, behalve de huishoudelijke hulp. Zal daar niet teveel tijd in gaan investeren, wanneer ik dat wel zou kunnen gaan omzetten naar een PGB regeling, hoop ikzelf dat ook te kunnen gaan doen.

Maatschappelijk en Politiek gezien, mijn aandacht gaat het meest uit naar het Gehandicaptenplatform Hoogeveen en GroenLinks landelijk, diverse netwerken en werkgroepen.

Uiteraard, kwam\kom ik nu ook wel met wat meer hulp oproepen naar voren, vanuit de gemeente Hoogeveen bestonden en bestaan er enkele financiële hulp potjes, die ikzelf afgelopen paar jaar niet meer aangesproken had (de onkosten die je er voor zou moeten gaan maken staan bijna ‘gelijk’ aan de opbrengst vanuit mijn situatie uitgerekend).

Mijn woning, begon en begint intussen al wel lekker leger te gaan geraken. Er bleven en blijven ook nog steeds mensen bij mijzelf aandragen die wat inktpatronen zouden kunnen missen, of gewoon wat concrete klusjes voor mijzelf zouden willen gaan afronden.

Hier was en ben ik dus ook enorm blij om\mee.

Wel jammer dat voor een deel diverse dingen zo omslachtig moeten gaan verlopen, wanneer ik werkelijk geen optisch over houd, zal ik eind dit jaar nog even met vakantie gaan in België. Wist en weet dus maar al te goed waarmee ik bezig was en waarmee ik bezig ben.

Voor mijn eigen had\heb ik 2 belangrijke contracten voor mijzelf binnen weten te slepen, 1e was al wel ruim betaald, maar de 2e kost mijzelf t.z.t. Maar 200,– en die had\heb ik al wel beschikbaar… Wanneer ik zekerder van mijn zaak was, zou ik deze nu al meteen gaan willen betalen, hoef ik mijzelf op het allerlaatste moment, daar niet meer druk over te gaan maken.

Van mijn 2 meest belangrijkste blog adressen zal er 1 gemaakt gaan worden, zodra ik echt weg mag gaan via de ‘officiële’ routes, zou ik zelf vanaf mijn sterfbed nog een laatste post in de vorm van een grap, gedag of het werkelijke gebeuren mogen gaan plaatsen (het hoeft niet, het mag!).

De laatste paar weken, waren en zijn mijn paniek ervaringen ook weer terug gekeerd, deze waren\zijn heftig genoeg dat deze ook hartkloppingen bij mijn eigen aan het veroorzaken waren en zijn.

Afgelopen paar weken, had\heb ik mijn eigen misschien wel even te druk gemaakt, heb intussen dit gebeuren al wel weer, stuken beter onder controle…. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.