Het klinkt misschien ‘gek’ ?

Aan mijn euthanasie verzoek, zal misschien nu een spoed procedure aan gekoppeld gaan worden. Werk van binnen naar buiten. Met mijn benen\voeten qua onthemings problematiek gaat het nu veel beter nu ik de verzorging daarvoor heb stop gezet.

Weet heel goed wat ik doe dus, het psychiatrisch onderzoek bleef\blijft maar uitgesteld worden door andere factoren die buiten mij om gaan. Binnen een weekje of 2 krijg ik een evaluatie gesprek met medewerkers van de Levenseinde Kliniek, zij gaan dan ook echt zien dat ik een wrak met veel doorzettingsvermogen ben kort samen gevat.

Alles wens ik netjes af te ronden, blijf ik ook voor strijden. Eind dit jaar nog, hoop ik wel weg te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.