Hallo wereld!

Als fanatieke blogger veelal over maatschappij met een politiek tintje, heb ik besloten om van blogspot over te stappen naar WordPress. Binnen WordPress kon ik inderdaad binnen 5 minuten tijd een WordPress account op mijn website installeren, het ontwerpen van een leuke layout is een stukje lastiger wanneer je kritisch bent en dat zal op mijn adres nog de nodige tijd van mijzelf in beslag nemen.

Zelf ben ik kritisch en Kleur Rijk, hou van Diversiteit en heb zeker Zin in de Toekomst, ik baal een beetje van alle negatieve media berichten die de wereld geslingerd worden.

Ja, wij zitten in een crisis en krijgen het financieel gezien wat lastiger! Deze zogenaamde ‘Eurofiel’ is ‘blij’ met het Lente akkoord ondanks dat er wel diverse op en aanmerkingen op te maken zijn.

Op een aantal vlakken binnen het Lente akkoord zal ik zelf als Chronisch Zieke Wajonger dubbel gepakt worden op enkele onderdelen van het Lente akkoord, maar het is een enorme vooruitgang omtrent wat het Catshuis voor de val van plan was!

De goede idee├źn kwamen (en komen) van GroenLinks, en ‘wij’ mogen en nemen gelukkig ook een slokje water bij de wijn!

Iedereen weet toch wel dat het extra slokje water bij de wijn weer uitgespuugd zou kunnen worden om een extra slok pure wijn te kunnen nemen?

Die extra slok ‘wijn’ kun je alleen maar tot je nemen met voldoende kamer zetels, zelf hoop ik dat op 12 September alle GroenLinks leden naar de stembus gaan om even te stemmen op een kandidaat Tweede Kamerlid binnen GroenLinks die hen het meest aanspreekt.

Aan de standaard kiezers, zwevende kiezers en kiezers die helemaal niet naar de stembus gaan, zou ik het toch willen aanbevelen om even diverse partij programma’s door te nemen.

Zelf heb ik geen Economie gestudeerd, maar de Euro zijn wij wel nodig! Met name de PVV loopt te roeptoeteten:”Minder Europa”,”Minder Brussel”,”Terug gaan naar de Gulden (maak ik er van misschien)”

Wees hierin even Realistisch, Wilders a.k.a de PVV geloofd heilig in het Zwitsers model, wat zijn de verschillen tussen Noorwegen, Zweden en Nederland? Die kritische vraag blijft onbeantwoord om maar even een detail te noemen.

o.a GroenLinks heeft toekomst visie!

GroenLinks kan prima in het hier en nu kijken, handelt daar ook na! tegelijkertijd kijkt GroenLinks ook vooruit en daarom ben ik ook een trotse GroenLinkser die zin in de Toekomst heeft!