Dit is erg (NOT),

Afgelopen weken en vooral week kreeg ik het vrij druk met het beantwoorden van diverse uitnodigingen vanuit het CNV(j) de Realisten/voormalig Wajong werkt promo team, Leergang Zin in GroenLinks, het UWV die een kort artikeltje over o.a. mijzelf op hen website wil gaan plaatsen en daarnaast hoef ik ook niet stil te zitten wegens de werkzaamheden van de Zonnebloem Hoogeveen waar ik vrijwilliger, penningmeester en misschien pr man ga worden.

Ook binnen het gehandicaptenplatform Hoogeveen begin ik steeds meer taken naar mij toe te trekken (vervoer en PR zijn mijn kerntaken, hulpmiddelen wil ik erbij gaan pakken). Zoals ik in het verleden bezig was ben ik van plan om mee te gaan stoppen of minderen, was actief voor 2 huurdersverenigingen, de woonbond, GroenLinks op meerdere thema’s. Omtrent het gehandicapten beleid en werkgelegenheid die daar bij hoort tel ik momenteel al iets van 5 netwerken en werkgroepen binnen en buiten GroenLinks.

Bovenstaande is 1 van de redenen waarom ik ook deelneem aan de leergang Zin in GroenLinks.

Morgen doe ik het even lekker rustig aan, heb mij voorgenomen om alleen naar de winkel te gaan voor de aanschaf van een aantal kantoor artikelen, divers papierwerk uit eigen belang bij te gaan werken en vervolgens lekker te gaan sporten (dat werd weer eens tijd).

Aanstaande zaterdag mag ik wel heel vroeg mijn nest uit, vanuit de Zonnebloem Hoogeveen bezoeken wij dan de Orchideeënhoeve en de vertrektijd is 8:45 vanaf het Pr. Mauritsplein Hoogeveen. Aangezien ik de man van de flappen ben en als vrijwilliger mee draai zal ik daar zeker vroeger aanwezig zijn om indien nodig de laatste dingen kort te sluiten.

Aanstaande zondag gaat echt mijn dag worden, dan deel ik mee aan een bijeenkomst over GroenLinks van onderop in Zevenaar. Zelf ken ik in grote lijnen wel het verhaal van hoe GroenLinks ontstaan was maar zal er tevens ook voldoende over bij kunnen leren.

Waar staan wij en wat willen wij vond en vind ik zelf een machtig mooi thema om over te brainstormen, behalve dat het uitslapen er even niet in zit komend weekend heb ik nu al zin in Zondag!

Vanuit GroenLinks en het CNV werd ik recentelijk ook uitgenodigd voor een aantal bijeenkomsten/trainingen in December waarbij ik onder voorbehoud graag aanwezig zou willen zijn (beiden toekomst gericht).

Vandaag ontving ik een leuk briefje in mijn bus dat dat mij nog zou gaan lukken ook, over de periode 2011 – 2012 blijk ik recht te hebben op wat zakgeld wat dit jaar gestort zal gaan worden op mijn bank rekening en nog dit jaar komen er 2 grote bedragen bij. 😉