Dagje GroenLinks van onderop 25-11-2012

Afgelopen Zondag was ik aanwezig bij een bijeenkomst over GroenLinks van onderop, de dagen er voor had ik het al druk met van alles en nog wat en Zevenaar licht ook niet naast mijn deur, dat werd dus weer een komische treinreis.

Voor vertrek kocht ik op het station nog snel even wat rookwaar, te eten en cola, In de trein las ik nog wat stukken door en maakte notities wat ik misschien zou willen aankaarten en of vragen.

Hoe dichter ik bij zevenaar aankwam dacht ik wat zit mijn kleding toch strak, wilde mijn blouse zakken controleren en kwam tot de ontdekking dat ik die in de haast binnenstebuiten aan had. Moest dus heel voorzichtig de knoopjes los doen om niet mijn haar te verknallen (ijdeltuit).

Nadat mijn blouse goed zat, ik mijn jas weer aan had kreeg ik trek in cola, probeerde de dop los te draaien die naar mijn idee wel heel strak vast zat en moest verhoudingsgewijs veel meer kracht zetten dan anders naar mijn idee. Vermoedelijk had er iemand met die fles geschud want nadat de dop er af was kreeg ik een cola fontein over mij heen. (was ik ff blij dat ik zwarte kleding droeg).

In Zevenaar aangekomen trof ik bij een plattegrond voor het station al snel een collega en gezamenlijk liepen wij naar de locatie waar wij wezen moesten.

Zelf vond ik het een hele nuttige bijeenkomst, bij de afsluiting nog even een plopje gedronken en met diverse mensen bijgepraat over GroenLinks, ik wist dat ik iets vergeten was en tijdens het bijpraten met diverse mensen schoot mij te binnen dat ik een aantal mensen wilde interviewen over hoe de verkiezingen waren verlopen, een van mijn huiswerk opdrachten van de training Zin in GroenLinks.

Alles wat ik daar over weten wilde kende ik gelukkig in grote lijnen wel uit mijn hoofd, bij vertrek had ik aangegeven nog steeds actief wilde blijven meedenken met het team van GroenLinks van onderop.

Komende weken zijn weer lekker gevuld met diverse GroenLinks afspraken wat deels uit huiswerk opdrachten bestaat en eigen interesse voor een deel.

Nu ga ik straks eerst even weekend vieren, misschien wel zonder politiek 😉