Toch weer dat politiek hè?

Afgelopen week en deels weken had ik het zelf even vrij druk met diverse afspraken die kort op elkaar volgden en het weer zat ook niet altijd even mee (bij vorst voel ik mijzelf fysiek gezien veelal wat zwakker).

Komende week staat er een relaxerde week voor mijn deur, vanuit het Gehandicapten Platform Hoogeveen kan ik mijn plannen en ideeën omtrent social media gebruik beter uitwerken en over het platform zelf heb ik ook nog wel voldoende om bij te leren.

Uitzoeken hoe, wat en waarom het platform ontstaan was? Daarna pas mijn ervaringen en kennis echt serieus gaan inzetten uiteraard.

Woensdag ochtend 13 maart vind er een kas controle plaats vanuit de Zonnebloem Hoogeveen, met weinig geld toch ergens een leuk nieuw jaar van zien te maken zet je wel aan het denken 🙂

Woensdag middag om 13:00 ga ik een gesprek aan met mijn traject begeleider van Alescon met de vraag of ik wel op de wachtlijst zou willen blijven staan. Theoretisch gezien was en ben ik rond mijn 65e pas aan de beurt voor een serieus traject in onbekende hoek.

De traject begeleider geeft op mijn adres ook gewoon eerlijk aan dat zij ‘alleen’ maar plaatsen kunnen creëren voor mensen die op zoek zijn naar dag invulling of op langere termijn ‘zwaar’ fysieke werkzaamheden zouden kunnen en willen gaan verrichten.

Uit braafheid bleef en zal ik mijzelf misschien op betreffende wachtlijst houden, maar dit alles kon en kan vele malen beter en mede daarom zou ik mijn stekkie nog even vast kunnen gaan houden.

Zelf ben ik op zoek naar betaald werk binnen mijn kunnen, een studie gecombineerd met een stage zou mijzelf wel heel gunstig uit komen toch.

Aanstaande zaterdag ben ik tussen 9:00 en 10:00 te gast bij het radio programma Ontbijt met politiek geruis (Radio Hoogeveen). Binnen daar zal er gepraat worden over de zorg en waar velen nu bang voor zijn.

Zelf mag ik de aftrap doen in 5 minuten tijd, er zullen andere voorbeelden volgen van overige gasten en daarna gaan we over en weer met elkaar in discussie waarschijnlijk. Ik hoop dat ik die 5 minuten vol krijg zonder binnen 3 minuten of buiten 5 minuten ‘mijn’ ding gezegd te hebben (spannen dus).

Zaterdagmiddag op doorreis naar Utrecht voor de ZiGL alumni borrel waar de oud (ZiGL 10) en nieuwe ZiGL (ZiGL 11) deelnemers elkaar kunnen treffen en wij kunnen onderling natuurlijk ook even met elkaar bij praten hoe het met ons is.

Heb nu al Zin in… Zaterdag 😉