Gaaf, positief nieuws!

Mijn huisarts had mijzelf ‘zojuist’ telefonisch benaderd, deze is van mening dat ik aanstaande woensdag even contact moet opnemen met afdeling Cardiologie om de Reveal monitor te laten gaan verwijderen.

Niet morgen meteen al omdat dan de kans bestaat dat ik een zeurpiet wordt, hij gaf aan mij aan dat ik goed over alles nagedacht had en heb.

Gaf deels het compliment aan mij mee dat ik doordacht heel goed wist en weet wat ik wel en niet zou willen. Wanneer ik niets hoor vanuit afdeling cardiologie dien ik hen aanstaande woensdagmiddag omgeving 13:00 even op te gaan bellen.

Maakt mijzelf geen dramkont, grootste kans op een beetje ‘voorrang’.

Mijn huisarts wees mij er dit maal op dat ik over alles wel heel goed nagedacht zou hebben, dat waardeerde hij ook behoorlijk van mij.

Bij afsluiting van het gesprek grapten wij zelfs even met elkaar hoe het systeem momenteel werkt..

Welke winst haal ik hier zelf uit?

Tijd! Hoe dan ook moet die ene lastige tumor verwijderd gaan worden, het zou dus nog wel maanden kunnen gaan duren voordat dat werkelijk gebeurd.

Terwijl ik op de wachtlijst sta heb ik vooraf ruimte zat om toekomstige ‘problemen’ te voorkomen.

Vervelend dat het zo werkt maar het is niet anders

2 thoughts on “Gaaf, positief nieuws!

 1. Dank je,

  Op 2 april om 8:00 zal de monitor verwijderd gaan worden, vandaag had mijn neuroloog een overleg met 5 neurochirurgen over alle risico’s.Vermoedelijk wordt ik geopereerd door een zij 😉

  Vind het wel top dat mijn huisarts, neuroloog en bekenden dit maal vierkant achter mij staan. Op 8 april zal ik zelf te horen gaan krijgen wat de bedoeling is.

  Huidige pijnklachten beginnen intussen ondragelijk te worden, daarnaast spelen er wat medische kwaaltjes die veroorzaakt door mijn ziektebeeld of medicatie gebruik.

  Wanneer de vervelendste tumor uit mijn rug verwijderd is ben ik iig geen pijnmedicatie meer nodig. Vanuit die situatie kan ik dan ook veel eerlijker gaan beoordelen waar ik aan toe ben.

  Ondanks alle tegenslagen verliep en verloopt alles nu wel heel soepel, het klusteam van mijn verhuurder houden rekening met mij (mag en nu opdrachten laten uitvoeren wat in het verleden echt niet kon).

  Kennissen en collega’s nemen mij mee naar het ziekenhuis en artsen wanneer ‘ik wil’ (kom graag op tijd en wens overal minimaal 15 minuten eerder aanwezig te zijn dan nodig).

  Loop ook wel tegen enkele dubbelingen aan, een aantal mensen begrijpen niet waarom ik ondanks mijn pijnklachten en fysieke conditie toch mee zal gaan wandelen aan de Nacht van de Vluchteling (http://www.nachtvandevluchteling.nl/klaaswoltinge).

  Juist nu mijn gezondheid mijzelf zo aan het pesten is vind ik betreffende loop nog belangrijker geworden, deels misschien prestatie drang maar daarnaast het besef dat zij moeten en ik mag!

  Blog volgt 🙂

Reacties zijn gesloten.