Gaaf, ik ben weer thuis!

Omstreeks 13:00 was ik weer veilig thuis aangekomen, deze ingreep had achteraf gezien veel eerder plaats moeten vinden. Momenteel had en heb ik net zo veel\weinig pijnklachten als ruim 2 jaar geleden wat dus bijzonder weinig is. Het bukken en tillen zullen lastig voor mij blijven maar daar was ik al aan gewend.

Wel was en is er een kwaal bij gekomen wat al ruim een half jaar of misschien een klein jaartje speelde, dat is voedsel intolerantie.

De bijvoeding die ik kreeg begon ik al steeds slechter tegen te kunnen, kan en kon ik alleen nuttigen direct na de maag goed gevuld te hebben (dat spul nuttigen 1 uur na stevig gegeten te hebben wordt rennen naar de wc).

Iets als appelsap, appelmoes hebben het zelfde effect, een zorg voor later. Komende week bekijk ik even hoe het werkelijk met mij gaat en vervolgens pak ik de draad met alles ook weer gewoon volledig op.

Met name op maatschappelijk en bestuurlijk vlak werd ik digitaal via een omweg ook goed op de hoogte gehouden naast de gezellige en geĆÆnteresseerde support.

Iedereen bedankt voor de support in welke vorm dan ook! šŸ˜‰

2 thoughts on “Gaaf, ik ben weer thuis!

 1. Dank je,

  Voor de spelende klacht waren en zijn er 3 oorzaken bekent bij mijn ziektebeeld, er zouden ook goedaardige tumoren in mijn darmen kunnen groeien die de boel lekker aan het verstoren zijn.

  Die oorzaak heb ik zelf intussen doorgestreept omdat ik met een aantal producten direct een aanval op zou kunnen gaan wekken, met andere producten weer binnen een uur.

  Zou voor mijzelf wel sneller wensen te weten tegen welke stof ik niet zou kunnen, dan kan mijn dieet daarop ook beter aangepast gaan worden (dien wel op gewicht te blijven).

  Praktisch gezien weet ik gelukkig wel vrij veel ongelukjes voor te zijn, zelf eet ik nu intussen ook geen volkorenbrood meer terwijl ik wel wat kilo’s extra zou kunnen gebruiken.

  Voor vertrek met bijvoorbeeld de trein naar elders in het land, stimuleer ik mijn achterwerk gewoon op dezelfde als bij een verplicht urine onderzoek (d.m.v. je blaas even aan te kloppen).

  Maandag krijg ik een overleg met mijn diƫtiste, met haar zal ik gaan doornemen wat ik afgelopen periode gegeten heb en hoe ik daar op reageerde + dagelijkse gewicht et cetera.

  Ben dan tevens aanwezig bij de huisartsenpraktijk waarbij ik aangesloten zit, hoop wel dat ik voorlopig gewoon Loperamide als vast medicijn voorgeschreven zou kunnen gaan krijgen.

  Zover te achterhalen is ongeacht de oorzaak die bij mijn ziektebeeld hoort, zal het een Chronisch of dagelijks probleem blijven op jaarbasis.

  In die zin hoop ik dat de vakantie snel voorbij is, men mag dan meteen de onderzoeken gaan uitvoeren die ik vroeger weigerde (darm onderzoek als voorbeeld met een camera).

  Was en ben geen fan van teveel onderzoeken, maar in deze zou het wel een hoop tijd schelen.

Reacties zijn gesloten.