Voor vandaag plan ik even een heerlijk dagje telefoonstilte (lekker dagje vrij dus)

Afgelopen weken stond mijn agenda vrij vol met diverse afspraken, komende weken zal dat niet veel anders zijn. Naast bestaande afspraken om, staan er nog diverse nieuwjaarsrecepties en extra vergaderingen vanuit diverse hoeken in mijn agenda.

Begon en begin er zelf nu wel een beetje ‘moe’ van te gaan worden en dien ook aan mijzelf te gaan denken. Heb vanochtend voor de zoveelste keer mijn website RegioHoogevee.EU eens goed doorgenomen, hiervan weet ik intussen al wat ik op de achtergrond zeker zal moeten gaan aanpassen, de verdere invulling hiervan zou ik ook wel iets sneller mee aan de slag mogen gaan (wat telkens maar niet gebeurd).

Hoe ziet de gemeenteraad van Hoogeveen eruit als voorbeeld, dat zou maar weinig werk zijn om dat correct in te gaan voeren binnen bestaande schone pagina’s.

Al geruime tijd laat ik steeds vaker mijn fiets in de kelder staan wanneer ik elders binnen Hoogeveen afspraken heb staan, bij gladheid stap ik niet meer op de fiets en durfde ook niet overal mijn fiets te stallen (wanneer mijn fiets niet vast te zetten is aan een hek of rek ga ik wel lopen). Tevens goed voor de voorbereidingen aan de Nacht van de Vluchteling dit jaar, stichting Vluchtelingenwerk vind het een mooi en moedig idee van mijzelf dat ik voornemend ben om van bestaande 40 kilometer wandelen 80 kilometer wens te gaan maken (in totaliteit zat ik zeker de laatste 2 jaar al wel voorbij de bestaande 40 kilometer).

Normaliter sportte ik zelf veel op de vrijdagmiddagen, begeleiding ontbreekt dan binnen de sportschool en je kunt dan heerlijk ongestoord met je eigen aan de slag gaan. Nu haak ik periodiek de vrijdagmiddagen af. Aangezien ik het toch heerlijk vond en vind om mijzelf ‘doelloos’ binnen de sportschool te gaan uitsloven, overweeg ik om hiervoor de maandag en woensdag avonden te gaan pakken. Met en op de apparatuur kan ik veel beter controleren in hoeverre mijn beenspieren en uithoudingsvermogen echt verbeterd zijn.

Heb op de achtergrond ook nog wat leuk schrijfvoer voor de FacatureFlitsWajong in de kast staan, daar wacht ik uiteraard even netjes mee (na plaatsing van het artikel loop ik het risico dat ik binnen mijn woonomgeving meer Realisten presentaties zou moeten\kunnen gaan geven, wil er wel zeker van zijn dat ik dan ook echt vrij ben).

Een goede voorbereiding op het totaalplaatje is het halve werk in deze 😉