Vandaag over exact 100 nachten start de Nacht van de Vluchteling

De tijd begint te dringen, dit jaar wil ik echt 80 kilometer gaan wandelen ten gunste van de Vluchteling. Qua training lig ik redelijk op schema ondanks dat ik Fantastic Sports iets te weinig bezoek naar mijn idee. Het doel is 3 maal per week, veelal red ik het maar 1a 2 maal per 10 dagen. Tot aan begin april zit ik nog steeds met een vrij volle agenda, ben dus wel verplicht om veel te wandelen door Hoogeveen.

Voor mijzelf speel ik ook nog met een aantal interessante mediastunts die ik wil gaan uitproberen, ik heb het geluk dat 1 april op een vrijdag valt.

Op korte termijn hoop ik nog een stukje actueel nieuws wat binnen Hoogeveen plaats vind te gaan schrijven, denk hierbij aan waar de laatste gemeenteraadsvergadering over zal gaan\was gegaan, dat koppel ik dan uiteraard aan mijn zware wandeltocht.

Het voordeel daarvan is dat ik het artikel dan ook in mag gaan zenden naar RegioHoogeveen.nl en de Hoogeveense courant.

Goede tips zijn uiteraard van harte welkom.

Al mijn huidige sponsoren wil ik hartelijk bedanken voor hen bijdrage en ik hou iedereen op de hoogte.

https://www.nachtvandevluchteling.nl/klaaswoltinge