Netjes,

Vanmiddag zat mijn brievenbus behoorlijk gevuld met post vanuit het UWV, CAK etc; tevens ontving ik 2 brieven vanuit het Martini ziekenhuis..

Zelf hoopte ik niet dat het een afspraak zou zijn met mijn neuroloog en Neurochirurg, laatst genoemde lag wel in de planning en eerst genoemde kan ik voorlopig even niets mee.

Op 28 oktober moet ik om 9:55 even door een MRI scanner gehaald gaan worden, daarna om 11:00 krijg ik een gesprek met mijn Neurochirurg.

Heel fijn dat men beide afspraken zo kort op elkaar ingeplant hebben, dat scheelt mijzelf reiskosten en reistijd. Betreffende Neurochirurg wil met name een tumor in mijn longen nogmaals bekijken, de rest waar ik momenteel hinder van hebt krijgt deze vast ook te zien.

Zelf heb ik geen last van mijn longen, betreffende controle bleek wel nodig te zijn. Netjes dat het in 1 dag kan, ook lekker kort op elkaar. Zelf zal ik door gaan vragen naar mijn rug 😉

1 thought on “Netjes,

  1. Stiekem hoop ik op een operatie, momenteel slik ik 40mg morfine per dag + 1x 2mg Haloperidol, die de pijnklachten draagbaar maken en niet weg halen dus.

    Zelf heb ik weinig vertrouwen in de brace die mij aanstaande maandag aangemeten gaat worden (met name de zit en lig houding zijn vaak pijnlijk).

    Er zit nu overal iig tempo in 😉

Reacties zijn gesloten.