Open brief\euthanasie verzoek.

Beste Corinne,

Wegens gezondheidsproblemen hoeft het allemaal voor mijzelf niet meer,
aangezien ik o.a. actieve GroenLinkser was en binnen mijn kunnen nog steeds ben zou ik binnenkort graag even een soort van telefonisch en\of digitaal interview met jouzelf zien te gaan organiseren.

Zelf liep en loop ik nu al zo’n 3 kwart jaar rond met de gedachte dat het allemaal verder voor mijzelf niet meer hoeft, besef mijn eigen maar al te goed dat er meerdere mensen zijn met een uitzicht loze leven\ondragelijk lijden etc;

Voor mijn eigen wens ikzelf een soort van blogverslag te gaan maken omtrent hoe alles in de praktijk werkt, daarnaast hoe GroenLinks tegenover de euthanasie regelgeving staat en waar deze graag naartoe zou willen als wij\GroenLinks zijnde voor het zeggen hebben in de kamer.

Mijn te gaan maken blog verslag zal iets gaan vertellen over mijn huidige gezondheidsstatus,
zodat de lezer weet dat er echt iets aan de hand is (geen depressie et;). Welke trajecten ikzelf allemaal al doorgelopen had, straks misschien nog zou moeten gaan.

Zelf was en ben ik intussen helemaal op,
had\heb meerdere mogelijkheden en hulp middelen in huis liggen om mijn eigen netjes van kant te gaan maken
(zou dus niet eens mijn polsen hoven te gaan doorsnijden, wat lelijk oogt voor nabestaanden).

Was\ben er dus ook echt op uit om via de pers etc; te gaan laten weten hoe GroenLinks over dit onderwerp dacht en denkt, mochten hierdoor kamer vragen gaan ontstaan zou uiteraard machtig mooi zijn (daar reken ik niet op).

Heb je over 3 weken even de tijd voor een soort van interview?

Voor mijzelf wens ik even af te gaan wachten wat de bevindingen zijn van de dokter zelf vanuit de Levenseinde kliniek, zodra ik zijn 1e indruk binnen heb zou ik meteen al van start kunnen gaan met het houden van een soort van ‘interview’.

Vriendelijke groet,

Klaas Woltinge
(adres gegevens laat ik online even weg, Corrine heeft deze uiteraard wel).

1 thought on “Open brief\euthanasie verzoek.

Reacties zijn gesloten.